Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babett_chica do Iscare chodím taky… Jen tedy na iui. Doktorku mám Paškovou na Sokolovské. Prý je to špička… jen to něco stojí. A dělají imunologii v Iscare?
@Falínek mě to dělala moje doktorka a byla jsem i v Usti, ale v ISCARE to delaji taky myslim.
@babett_chica ahojky,,, tak dnes mám za sebou 2iui. Takže dny napětí jsou opět tady. Ptala jsem se doktora Lachety v Iscare na Podolí a celkově na imunologii… vyvrátil mi to. Řekl, že alergií trápí pouze 3%žen a že si nemyslí, že bych to měla. Samozřejmě se může stát. Ale prý ta šance je minimální. Co ty??? Jak se cítíš?
@Falínek ahoj! Tak drzim palce
Ja si picham od pondeli Puregon a pristi pondeli kontrola. Nic moc to na sobe necitim, jen me tam dole obcas pichne..Zitra si jdu k obvodacce na predoperacni, tak snad bude vse v cajku ![]()
@babett_chica určitě bude, uvidíš. Vím, je to těžké. Ale zvládneš to. Máme přeci jasný cíl
… IVF máš kdy??? Já myslela, že v pondělí.
@Falínek prosím Tě, to mi říkal můj dr taky… JENŽE Madar už je víc, jak půlrok v důchodu!!
Jsou tam 3 nějaké dr, co tam asi pracovaly, ale do té doby přímo tu pozici zastával sám…
@Falínek ještě k té čekací době - my byli poprvé v prosinci a to nás objednali fakt za 14 dnů, takže v pohodě.
Dlouho trvají výsledky - fakt měsíc.
To u Malíčkové to jde i emailem a klidně do týdne.
Vadilo mi, že do sebe třeba Prednison cpeš o měsíc déle, protože nevíš výsledky.
NAvíc znají jen Prednion a max. Medrol, Malíčková píše léky, že jsem to nikdy neslyšela a fakt indviduálně.. ale jak říkám, jsou ženské, kterým pomohli!
Zkus a uvidíš. Akorát fakt Tě nebude léčit ten Madar, no ![]()
@Falínek píše:
@babett_chica určitě bude, uvidíš. Vím, je to těžké. Ale zvládneš to. Máme přeci jasný cíl… IVF máš kdy??? Já myslela, že v pondělí.
V pondeli mam jit na kontrolu poctu folikulu a reknou mi kdy probehne OPU..tipuju to na st-pa tak uvidimr ![]()
@Efka2015 Díky za typ. Mrknu se na to. Stejně bych to řešila až kdyby to teď nevyšlo… A našli u tebe nějaký problém?
@Falínek není zač ![]()
Problém.. já Ti ani nevím.
Našli mi hranční ŠZ, ta je teď v normě lékama.
Pak nízká hladina železa, taky je už stabilní..
Manžel nená nic moc spermio a výsledky z Podolí, které ukazovali problém, v Podolí zahodili, že je to, jako bych nikde nebyla.
Jako, myslím, že si mě vedou jako PCO, ale.. MS, ovulka je pravidelná a probíhá ![]()
@Efka2015 to je fakt zajímavý…
. Myslíš, že štítná žláza je problém? Netvrdím že ji mám, protože to nevím…ale fakt je ten, že kamarádka ji má a měla taky starosti otěhotnět.
@Falínek jasně, to jsou snad první testy, co se dělají - hormonální profil.
Bývá to tak, že když je hodně vysoko, není třeba ani ovulace a tak.
Já ji měla hraniční, TSH je třeba, aby bylo 2 - 3, pro otěhotnění, já měla 4 -5.
@Efka2015 ahojda,,, tak jsem četla článek,, díky. Samozřejmě jsem pídila všude možně a jsem si jista, že pokud druhý pokus nevyjde, budu to hned muset řešit. Obávám se štítné žlázy. Vím že v rodině byla.
@Falínek neříkej mi, že Ti před IUI nedělali hormonální profil ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď