Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babett_chica do Iscare chodím taky… Jen tedy na iui. Doktorku mám Paškovou na Sokolovské. Prý je to špička… jen to něco stojí. A dělají imunologii v Iscare?
@Falínek mě to dělala moje doktorka a byla jsem i v Usti, ale v ISCARE to delaji taky myslim.
@babett_chica ahojky,,, tak dnes mám za sebou 2iui. Takže dny napětí jsou opět tady. Ptala jsem se doktora Lachety v Iscare na Podolí a celkově na imunologii… vyvrátil mi to. Řekl, že alergií trápí pouze 3%žen a že si nemyslí, že bych to měla. Samozřejmě se může stát. Ale prý ta šance je minimální. Co ty??? Jak se cítíš?
@Falínek ahoj! Tak drzim palce
Ja si picham od pondeli Puregon a pristi pondeli kontrola. Nic moc to na sobe necitim, jen me tam dole obcas pichne..Zitra si jdu k obvodacce na predoperacni, tak snad bude vse v cajku ![]()
@babett_chica určitě bude, uvidíš. Vím, je to těžké. Ale zvládneš to. Máme přeci jasný cíl
… IVF máš kdy??? Já myslela, že v pondělí.
@Falínek prosím Tě, to mi říkal můj dr taky… JENŽE Madar už je víc, jak půlrok v důchodu!!
Jsou tam 3 nějaké dr, co tam asi pracovaly, ale do té doby přímo tu pozici zastával sám…
@Falínek ještě k té čekací době - my byli poprvé v prosinci a to nás objednali fakt za 14 dnů, takže v pohodě.
Dlouho trvají výsledky - fakt měsíc.
To u Malíčkové to jde i emailem a klidně do týdne.
Vadilo mi, že do sebe třeba Prednison cpeš o měsíc déle, protože nevíš výsledky.
NAvíc znají jen Prednion a max. Medrol, Malíčková píše léky, že jsem to nikdy neslyšela a fakt indviduálně.. ale jak říkám, jsou ženské, kterým pomohli!
Zkus a uvidíš. Akorát fakt Tě nebude léčit ten Madar, no ![]()
@Falínek píše:
@babett_chica určitě bude, uvidíš. Vím, je to těžké. Ale zvládneš to. Máme přeci jasný cíl… IVF máš kdy??? Já myslela, že v pondělí.
V pondeli mam jit na kontrolu poctu folikulu a reknou mi kdy probehne OPU..tipuju to na st-pa tak uvidimr ![]()
@Efka2015 Díky za typ. Mrknu se na to. Stejně bych to řešila až kdyby to teď nevyšlo… A našli u tebe nějaký problém?
@Falínek není zač ![]()
Problém.. já Ti ani nevím.
Našli mi hranční ŠZ, ta je teď v normě lékama.
Pak nízká hladina železa, taky je už stabilní..
Manžel nená nic moc spermio a výsledky z Podolí, které ukazovali problém, v Podolí zahodili, že je to, jako bych nikde nebyla.
Jako, myslím, že si mě vedou jako PCO, ale.. MS, ovulka je pravidelná a probíhá ![]()
@Efka2015 to je fakt zajímavý…
. Myslíš, že štítná žláza je problém? Netvrdím že ji mám, protože to nevím…ale fakt je ten, že kamarádka ji má a měla taky starosti otěhotnět.
@Falínek jasně, to jsou snad první testy, co se dělají - hormonální profil.
Bývá to tak, že když je hodně vysoko, není třeba ani ovulace a tak.
Já ji měla hraniční, TSH je třeba, aby bylo 2 - 3, pro otěhotnění, já měla 4 -5.
@Efka2015 ahojda,,, tak jsem četla článek,, díky. Samozřejmě jsem pídila všude možně a jsem si jista, že pokud druhý pokus nevyjde, budu to hned muset řešit. Obávám se štítné žlázy. Vím že v rodině byla.
@Falínek neříkej mi, že Ti před IUI nedělali hormonální profil ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.