Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
12.10.16 15:32

@babett_chica teď už bude všechno v poradku :) snad tě budeme brzy následovat
@Falínek tobě uz se to blíží tak ti budu zítra držet palce, já jedu teď taky z CARu, tak dle očekávání v sobotu Pregnyl a IUI v pondělí 17.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
14.10.16 13:58

@pandiiik diky :srdce:

@Falínek tak co, jak se citis? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
14.10.16 14:45

@babett_chica ahojky. Jsem dnes první den po IUI. Odjela jsem z Prahy pryč, pořádám výcvikový víkend se psy,,, takže jsme ani nepotvrdili doma.
Každopádně jsem byla úplně v šoku, protože předchozí dvě inseminace mi dělal MUDr Lacheta a včera ho zastoupila pani doktorka, která měla úplně jiný postup. Mnohem lepší. Udělala mi nejdříve Sono, kde se ukázalo, že je vše v dokonalém stavu, pak zavedla spermie, které byly perfektní a následně mi udělala další sono, kde mi krásně ukázala, že ty spermie jsou v děloze. To mi doktor nikdy neudělal. Tentokrát mám z toho úplně jiný pocit,,, lepší. Jenomže místo abych byla v pohodě, tak nám spadla ze tří metrů holka na hlavu přímo na dlažbu a museli jsme ji oživovat půl hodiny za pomoci operátorky. Je v nemocnici, ale snad už to bude dobrý. Takže v pohodě jsem rozhodně nebyla… byl to stres jako blázen,,, špatně tyto věci snáším.
Ještě jednou bych ti chtěla popřát úspěch k mimískovi :andel:
A Pandíkovi držím vše, co se dá… taky se jednou dočkáme :hug:
Holky je to prostě náročný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
17.10.16 08:53

@Falínek @babett_chica Tak holky vyrážím do Caru na další IUI, manžel ráno psal, že mu přišlo, že je „materiálu“ míň než jindy, tak jsem na to zvědavá…tak snad bude mít mudr. šťastnou ruku a zavede je přímo k vajíčku, aby neměli ty naše mrchy líný moc práce :lol:

A odpoledne už nepujdu do práce, zavrtám se doma na gauč a budu celé odpoledne lenošit, mám to nakázané od manžela, asi věří že odpočinek pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.10.16 08:55

@pandiiik myslím na tebe a držím palce!!! :palec:
Dej vědět až budeš doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
17.10.16 10:53

@pandiiik drzim palce at to dobre dopadne, chce to hlavne klid a moc se nestresovat :kytka: :kytka:

@Falínek no vidis…me teda taky delal Lacheta nejdriv ultrazvuk, ale po zavedeni uz ne…drzim palce, at se tam zavrtaj :potlesk: :dance: No mas to taky divoky vid..to je vzdycky jak nascvhal, ze se neco takovyho stane. Snad je mala v poradku! :hug:
Díky, já dnes sla na kontrolni odber, tak snad bude hodnota xkrat nasobne vyssi… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
17.10.16 15:23

@babett_chica @Falínek tak už si válím šunky na gauči, tak žádnej stres :-) ještě jsem si dala na tajno procházku se psem, manžel mě po telefonu furt nahání do postele :lol: spermio vyšel zatím nejlépe jaký jsme kdy měli, asi je to vitamínama co manžel bere, ale pohyblivost už 28,6% což už je jen o 3,4% míň, než je minimální hranice pro normální spermiogram :-) a na množství problém nemáme, takže to beru pozitivně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
17.10.16 15:38

@pandiiik super, tak to dobre dopadne!!! :potlesk: :hug: :andel: prochazka se psem urcite nevadi…ono prisnym rezimem lezenim tomu moc nepomuzes..spis se nepretezovat, nic netahat atd. ale prochazka vubec nevadi ;) drzim palce :kytka:
Me vysla hodnota 21978 takze jsem v klidu..vypada to, ze je vse v poradku :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
17.10.16 16:12

@babett_chica jj, kdyby to bylo přirozeně, tak to taky nevím, horší je to se stresem, mám to celkem náročné v práci, ale stres k dnešní době tak nějak patří.
nádhera, všechno bude jak má být, hlavně se šetři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.10.16 16:27

@babett_chica to je krásný!!! :srdce:
O všem nás informuj,,,ať víme co nás čeká až to vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.10.16 21:16

@pandiiik tak my jsme měli vždy něco málo pod normu, ale říkám si sakra, však stačí jedna a ještě mají usnadněnou cestu, tak proč to nevyjde vždy :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
18.10.16 06:40

@Efka2015 no to mi povídej, koukala jsem, že mi psali ve zprávě po úpravě spermií koncentraci 6 mil/ml a katetrem mi zaváděli 0,3ml, takže bych jich měla mít zavedeno 1,8milionů…a jako 1:1800000 je sakra velká šance ne? :-D to by bylo aby nebylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.10.16 08:03

@Efka2015 na to nám bohužel nikdo neodpoví :?. Přijde mi to všechno tak zvláštní :(. Kde má člověk pořád brát optismus… Já jsem podle doktorky v naprostém pořádku a partner má spermie na rozdávání. To mi hlava nebere. Možná právě proto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
20.10.16 10:26

Tak holky, potřebuju se poradit co je lepší, mám brát po IUI utrogestan 1-0-1. Ráno beru ve 4:00 když vstávám do práce, večer v 21:00 no a dneska ráno jsem nějak nestíhala, a samozřejmě jsem zapoměla zavést ranní prášek. myslíte že je lepší ho prostě vynechat a vzít až večer, nebo si zavést opožděně až přijedu z práce (cca 16:30) a v 21:00 hned další?? Spíš se přikláním k tomu ranní prostě vynechat ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.10.16 11:22

@pandiiik myslím, že se toho tolik neděje. Raději bych však vynechala, než takhle za sebou. Škoda, že ho nemáš v práci… :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.