Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
27.10.16 18:49

@Falínek nebuď nervozní, máš to potvrzené dvojatě, test + krev a teď už nemusím gratulovat tiše, ale pořádně nahas…je to tam- žádné IVF nebude :-) :potlesk: potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.16 20:51

@babett_chica moc díky. Díky všem. Teď si nic jiného nepřeju :andel:. Koupila jsem několik testů a budu zkoušet, zda sílí.
Určo vědět dám. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.16 20:55

@pandiiik jooooo,, snad to všechno klapne!!! Tobě přeji to samé. Testuješ v pondělí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.10.16 16:48

Tak sílíme :potlesk: :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.10.16 20:09

@Falínek no hezkyyyyx :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak vidis, ono to dobre dopadne 8) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.10.16 21:27

@babett_chica myslíš, že je to dobrý??? Testuji odpoledne a večer. Nevím, jak moc silná by ta druhá měla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.10.16 21:48

@Falínek tak ta druha carka by mela silit obden tj.i.HCG se zdvojnasobujr kazdy 2-3dny…a ta Tvoje je hezky videt tak myslum ze.to je na dobry ceste :-) kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.10.16 21:54

@Falínek tak ta druha carka by mela silit obden tj.i.HCG se zdvojnasobujr kazdy 2-3dny…a ta Tvoje je hezky videt tak myslum ze.to je na dobry ceste :-) kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
30.10.16 13:36

@babett_chica V úterý jdu na krev na polikliniku s tím, že odpoledne budu mít výsledky které zavolám doktorce a uvidím, na kdy mě objedná. Jak ji znám, bude to druhý den.
Poslední dny vůbec nemohu v noci spát… dala bych si pár facek. Nemáš to taky? A jak ti je??? Cítíš na sobě něco? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.10.16 07:49

Ahojky holky. Tak jsem to do zítra nevydržela a šla ráno dnes na krev. Držte palečky. Ráno jsem ještě dělala mamatest10 a vypadá to dobře. Tak snad krev potvrdí, že je vše jak má být. Dnes jsem 18.den po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
31.10.16 08:35

Ahojky, tak test opět negstivni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.10.16 08:48

@pandiiik neeee :,( :,( :,( :,( :,( :,(
Kolikátý den jsi po???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
31.10.16 09:25

@Falínek 14 den po IUI :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
31.10.16 10:07

@pandiiik A nechceš si zkusit dojít na krev? Na tom testu to trvá někomu dýl, než se něco ukáže. A měla by jsi větší jistotu. Nehledě na to, že nemusíš být na lačno. Zkusila bych to, než vysadíš utrogestan,, pokud ho bereš. Jako samoplátce to stojí 257,– bez doporučení lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
31.10.16 12:32

@Falínek o víkendu jsem měla i bolesti břicha-už jako vždy před MS jen nedorazila, kvuli utrogestanu, takže to mám jasné. říkám si že kdybych to i tak nedostala a třeba se pak na testu něco zjevilo tak bych zase utrogestan začla brát, ale u nás je problém u partnera, a kdyby bylo těhotenství přirozeně, stejně bych nic nebrala. tělo si vytvoří hormony samo, u mě vše šlape úplně ukázkově, takže z vysazení utrogestanu strach nemám, předchozí IUI mi ho ani nepsal…ale to by byl zázrak a ty se mi zatím nedějí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.