Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Falínek nebuď nervozní, máš to potvrzené dvojatě, test + krev a teď už nemusím gratulovat tiše, ale pořádně nahas…je to tam- žádné IVF nebude
potlesk:
![]()
@babett_chica moc díky. Díky všem. Teď si nic jiného nepřeju
. Koupila jsem několik testů a budu zkoušet, zda sílí.
Určo vědět dám.
![]()
@pandiiik jooooo,, snad to všechno klapne!!! Tobě přeji to samé. Testuješ v pondělí???
@babett_chica myslíš, že je to dobrý??? Testuji odpoledne a večer. Nevím, jak moc silná by ta druhá měla být.
@Falínek tak ta druha carka by mela silit obden tj.i.HCG se zdvojnasobujr kazdy 2-3dny…a ta Tvoje je hezky videt tak myslum ze.to je na dobry ceste
kdy jdes na kontrolu?
@Falínek tak ta druha carka by mela silit obden tj.i.HCG se zdvojnasobujr kazdy 2-3dny…a ta Tvoje je hezky videt tak myslum ze.to je na dobry ceste
kdy jdes na kontrolu?
@babett_chica V úterý jdu na krev na polikliniku s tím, že odpoledne budu mít výsledky které zavolám doktorce a uvidím, na kdy mě objedná. Jak ji znám, bude to druhý den.
Poslední dny vůbec nemohu v noci spát… dala bych si pár facek. Nemáš to taky? A jak ti je??? Cítíš na sobě něco? ![]()
Ahojky holky. Tak jsem to do zítra nevydržela a šla ráno dnes na krev. Držte palečky. Ráno jsem ještě dělala mamatest10 a vypadá to dobře. Tak snad krev potvrdí, že je vše jak má být. Dnes jsem 18.den po IUI.
@pandiiik A nechceš si zkusit dojít na krev? Na tom testu to trvá někomu dýl, než se něco ukáže. A měla by jsi větší jistotu. Nehledě na to, že nemusíš být na lačno. Zkusila bych to, než vysadíš utrogestan,, pokud ho bereš. Jako samoplátce to stojí 257,– bez doporučení lékaře.
@Falínek o víkendu jsem měla i bolesti břicha-už jako vždy před MS jen nedorazila, kvuli utrogestanu, takže to mám jasné. říkám si že kdybych to i tak nedostala a třeba se pak na testu něco zjevilo tak bych zase utrogestan začla brát, ale u nás je problém u partnera, a kdyby bylo těhotenství přirozeně, stejně bych nic nebrala. tělo si vytvoří hormony samo, u mě vše šlape úplně ukázkově, takže z vysazení utrogestanu strach nemám, předchozí IUI mi ho ani nepsal…ale to by byl zázrak a ty se mi zatím nedějí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď