Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mam strach. nechci zklamani. jeste je brzy.iui byla v patek 4.11
Ahojky holky ![]()
Moc díky za přáníčka. Musím přiznat, že sem ráda chodím,, protože jen tak nikdo tohle nepochopí. Ty veškeré pocity, radosti, starosti a hlavně nervy ![]()
I já gratuluji vám,, jsem ráda, že vám to takhle pěkně vyšlo
. Doufám, že na tom budu podobně a vše bude jak má být.
Ať už je příští týden středa. To čekání je na hlavu
.
Ahoj holky
jdu za vámi s dotazem
mám za sebou první IUI byla provedena 4.11 dnes jsem 12DPO.sem po stimulaci puregonem den před IUI píchnut pregnyl a 5 den po IUI sem začla bárt gynprodyl (podstatě to samý jako utrogestan) v pondělí sem malinkato zašpinila do hněda a tak sem si říkala že už dojde MS mám problém že před MS špiním. včera večer sem ale začla jakoby světle růžovou krvý jakoby krvácet ale jen trochu tak sem si říkala že se MS rozjíždí ale ráno jakoby nic, tak sem udělala Test a negativní tak sem nevěděla jestli prášky vysadit nebo brát dál. Mudr. mi říkal že mám prášky brát že když dojde MS tak vysadit a pokud nedojde tak brát dál. tak teď právě nevím co a jak. normálně mám lutealní fázi 11-12 dní takže MS bych měla dostat dneska. a dnes zas navečír ta světlá krev a není to ani takový množství. tak právě nevím jestli mě to ty prášky nezadržujou MS.tak jdu s dotazem jak ste to měli vy? mám počkat třeba do pátku až to bude aspoň 14 dní po IUI testnout a když nic tak vysadit a prostě čekat?
@Radunka87 ahojky koukám že si měla IUI provedenou stejný den jako já
jak ti doktor říkal že máš testovat a jak dlouho máš brát popřípadně prášky? já od včerejška párkrát za den slabounce jakože zakrávcím takovou hodně světlou krví, ale není to taková ta klasická MS. tak právě nevím jestli mám prášky vysadit a počkat až se MS rozjede nebo ještě počkat třeba ještě do pátku. pač dnes test negativní…
@Anonym2016 ja jeste netestovala.mam strach ze zklamani..ma se testovat 14 dni po. spineni zadne. nekdo zas pise ze spineni muze byt zahnizdovani.tak jeste vydrz.kdy mas dostat ms? ja az 23.tento cyklus jsem mela iui uz 10 ty dentak nevim jestli treba i ms ted prijde driv.ja pokaždé-tedy podruhe uzivala utrogestan druhy den po iui,1×3 zavadet dovnitr..ono se dost pise ze treba 12 ty den uz meli ducha atd.jak rikam. mam strach ze zklamani
@Radunka87 ja mela iui prave az 16DC a lutealni fazi 11-12 takze sem melamsdostat jakoby dneska.ale prave to bylo prvne jen hnede spineni. a pak takova hodne svetla krev.tak nevim jestli to ty prasky nebrzdi.no uvidim pocitam s neuspechem ale zas nechci vysazeni prasku zbytecne vysadit kdyby nahodou.me mudr totiz jen rekl ze kdyz to dostanu vysadit prasky a kdyz ne takbrat dal tot vse
ani nerekl kolikatej den kdyztak testovat. a kolikrat mas za sebou iui?
@Anonym2016 ted mam druhe. a meris si bazalni teplotu? ja mela naposled urrogestan v utery na noc a ten zvysuje bazalni teplotu. a dnes 37.4. To jsem nikdy nemela ani pri utrogestanu.tak jsem fakt zvedava na test.ja mela utrogestan uzivat tak, ze vyberu krabicku a proste bud prijde ms nebo ne..
@Anonym2016 já být Tebou, tak bych šla jako samoplátce na krev HCG. Já měla test negativní 12 DPO a krev byla v pohodě. Test jsem měla pozitivní až 14DPO
@Radunka87 nene bazalku nemerim…tak to vypada u tebe celkem hodne nadejne
tak drzim palecky
a kdy chces testovat az zitra?:-) @Falínek no ja 14 dpo budu zitra tak sem si rikala ze pockam jestli se ms rozjede nebo ne. zitra rano testnu a kdyz bude negitivni tak prasky vysadim a pockam na ms.pac je divny ze dnes rano zas cerveno hnedy vytok. takze to bude urco ms.na nidaci si myslim ze uz by to bylo dlouhy. a ty si taky spinila bo krvacela jeste pred vysazenim?
@Anonym2016 nene,,, nikdy jsem nešpinila ani nic podobného. Jen mě bolelo trošku v podbřišku a prsa dost a obojí mi zůstalo až doteď. Spousta holek právě měla podobné co Ty a ve většině případů to bylo uhnizďování. Tak držím palce ![]()
@Falínek jojo byla bych happy kdyby to bylo zahnizďování ale spíš to vypadá na rozjed ms :- no co se dá dělat tak budem bojovat dal
a tobě se povedlo po kolikátém iui? a jaký byl problém u vás?:-)
@Anonym2016 mě se povedlo až 3iui. Už jsme tomu nevěřili a plánovali IVF. Problém nebyl žádný. Myslím zdravotní. Doktorka pokaždé říkala, že jsme oba jako podle učebnice. Takže spíš dělal problém ten obrovský chtíč po miminku. Samozřejmě ještě nemáme vyhráno. Stát se může cokoli. Prý do 12 týdne je to nejrizikovější. Takže se bojím ještě radovat. Když čtu různé diskuze o potratu, mimoděložním, zamlklým těhotenstvím, nevyvýjející těhotenství… tak mám strach. Přestala jsem to raději číst. Jsem trošku nervák a spíš bych si jen tím ublížila.
Moc ti držím palce. Já být Tebou, šla bych zítra na krev!!! Stojí to 257,–. A nemusíš se trápit jako já koukáním se na papírek a hypnotyzovat druhou čárku. Výsledky máš ještě ten samý den na email. V krvi se samozřejmě hladina hcg objeví dřív, než v moči. ![]()
@Falínek no to mi povidej u nás ze taky žádnej problém zatím nenašel takže budu mít asi ten samý problém jako ty, že to bude mojí psychikou…když ono se to každýmu říká vid?:- a jinak velká gratulace
a určitě je lepší takovýhle diskuze nečíst člověk je z toho pak ještě víc rozhozenej…takže odpočívej užívej si to a buď v pohodě
držím palečky ať dojdete do zdárnýho konce
ale u mě už se aji spouští čistá krev takže ms opravdu přichází :-
Holky, těm, kterým vám to vyšlo, bolely vás bradavky? Dost mě začínají bolet ty - jak to říct, konce bradavek, hlavně pravá..je to také možný příznak? nebo už jsem fakt magor ze všeho
@Falínek ahojky, a tys to poznala nějak že to vyšlo? Za jak dlouho si testovala?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď