Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Mohu se připojit??? V pondělí 14.11. Jsem byla na 2 IUI. Měla jsem Pregnyl, ale teď neberu nic. MS má přijít/nepřijít za 2 dny 21.11. Na IUI jsem byla 25DC. Mám vždy malé foliky a Ovu tedy až takhle pozdě. Má s tím nějaká zkušenosti??? Kéž by to tentokrát vyšlo. ![]()
@VoronaVera ahojky
vítáme tě kezi námi
to snad nedostaneš ms tak brzy ne? po ovulaci musíš mít minimálne 10 dni dlouhou lutealni fazi aby se pripadne oplodnene vajicko stihlo zahnizdit
a jinak kazdy zensky telo je jiny tak je mozny i ze mas ovulaci az kolem 25 den cyklu. a stimulujete necim nebo to mate v pirozenem cyklu?
@Anonym2016
Ahojky. Máme to přirozeně. Žádná stimulace. Jen pregnyl před IUI ![]()
@Radunka87
Ne žádný takový test. Promiň ale nevím co to je?? ![]()
@VoronaVera no mas mit styk s partnerem den pred kontroliu a pak jak dojdes oni nejak zkoumaji jak se ty spermie v tobe chovaji
@Radunka87 já mám za sebou Hysterosaphyno sonografii, což je šetrnější, leč placená metoda…a má teda nevýhodu, že v případě objevení srůstů a neprůchodnosti bys musela následně na laparoskopii, kdežto při hysteroskopii ti můžou laparku udělat rovnou pokud objeví srůsty. Já vzhledem k tomu, že jsme nikdy neměla problémy, žáněty atd, jsem volila tuto metodu, kdy jsem mohla hned po výkonu domu, žádná narkoza atd…
@Radunka87 jsem pako, promiň. Ano, byla jsem na průchodnosti vejcovodů, kde mi to dělali ultrazvukem. Jen jsem cítila ve vteřině silné jakoby menstruační bolesti, které pak docela rychle odezněly. Příplatek byl 2. 000,–. Výsledek byl hned a naštěstí v pořádku.
@Falínek tak jak to s Tebou vypada?
Nejak nestiham procitat diskuze…Ja hlasim, ze zatim vse OK…prdolka roste, tak jen doufam, ze screening dopadne take dobre ![]()
@babett_chica no páni
!!! To je krása!!! Bude vše dobrý,,, hlavně dej vědět i jak to probíhalo. Moc ti držím palce a moc ti to přeju
.
Já podle poslední menstruace bych měla být v osmým týdnu. Zítra ve čtvrtek jdu odpoledne k doktorce na kontrolu,,, tak mám nervy. Byla jsem v pátém týdnu, kde mi potvrdila těhotenství, na ultrazvuku byl vidět pouze gestační váček a řekla mi zítřejší termín. Takže od té doby nic nevím, jen jsem na bednu a mám nevolnosti, ale naštěstí nezvracím. Jsem pořád unavená, bolí prsa která jsou jakoby nateklá a občas tlak v podbřišku jako bych to měla dostat. To se někdy opakuje několikrát během dne. Jak kdy. Co myslíš? Je to ok? Jsi teď zkušenější, přestože vím, že každá to máme jinak. Koza pořád užívám ten utrogestan.
Ahoj holky tak jsem dnes 9 den po IUI. Jsem napnuta, jestli MS přijde nebo ne. ![]()
@VoronaVera tak držím pěsti
. Bereš alespoň ten utrogestan???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď