Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radunka87 test z krve byl 12den. Hcg sice bylo pouhých 26,2 takže těhotenství nebylo zcela jisté. Za týden bylo 999,3 a za pár dní přes 3333,9. To už jsem byla klidná. Takže pozitivní krev byla 12den po IUI a mamatest10 byl pozitivní 14den po IUI.
Co se bradavek týká,, mě bolí neustále celá prsa a někdy takové píchání nebo pálení bradavek. Těžko se to popisuje. Každopádně jsou nateklá a o něco větší. Na což já jsem teď pyšná, protože je mám normálně malá
. Ale na dotek bolestivá, přecitlivělá. ![]()
@Anonym2016 ahojky, beru vždy utrogestan a MS s ním jsem nedostala, dokud jsem ho nevysadila, na IUI chodím vždy 15DC od 16DC beru utroš 2× 1 zavádět, testovat bys měla nejdříve za 14 dní, takže počkej s vysazováním dokud nebudeš 14 dní od IUI, dřív ti test nemusí nic ukázat, já osobně radší čekám a testuju až 15tý den. pokud máš negativní test vysaď a do cca 3 dnů by se měla MS dostavit. Mě takhle utrogestan pordlužuje MS o 6 dní, protože mám též luteální fázi taky 12 Dní
Ahoj holky.dnes mam 14 dni presne od iui.byla jsem na bezne kontrole na gynde. jeste jsem netestovala.tak to rikam dr a on dle ultrazvuku rekl, ze to nevypada na tehu.ze sliznice neni tak vysoka..myslite ze to fakt muze takhle poznat dle ultrazvuku? testovat budu zitra.uz ted je mi nanic
@Radunka87 asi ví co říká,,, ale stoprocentní to není, kdyz ti to takhle řekl. Být Tebou, tak testnu. Držím všechny palečky ![]()
@Falínek dekuji.divala jsem se na diskuze a píšou ze to jde videt az od nekolika tydnu. zitra rano testnu.uz na to nem nervy..
@Radunka87 no me minuly cyklus taky mudr.rekl ze se blizi ms podle sliznice ze uz mela asi min nez kdybych byla tehu.ale tak uvidis nemusi to byt 100%tak držím palečky na zítřejší testování ![]()
@pandiiik ahojky
no ja prave zacnu spinit aji pred ms pri brani utrogestanu ci ten gynprodylu. a ms se mi nakonec rozjela vcera i pres prasky tak sem je vysadila. pristi tyden jedu do car a budu se domlouvat co a jak dal
me se pomoci utrogestanu ta lutealni faze vubec neprodluzuje.
@Anonym2016 dekuji.radsi z te ranni moci pockam do rana.bude to velke zklamani.. ![]()
@Anonym2016 tak to máš zase dobrý, že i s hormonama víš a nemusíš čekat 14 dní, buď to dostaneš nebo ne, a zpoždění bude příště poslem dobrých zpráv ![]()
@pandiiik jojo to jo ale me to celkem vysira to spineni
si rikam spis jestli je tam dole vsechno v pohode ze i pres hormony spinim… ![]()
@Falínek dám vědět ráno, určitě..jinak teď jsem začla špinit trochu, nechápu co je zas toto, jestli z toho vyšetření na gyndě nebo co, když mám ms dostat 24.11.
@Radunka87 je mi to líto
. Nevzdávej to,, musíš tomu věřit. Moc dobře vím, jak ti je. Mám to za sebou. Když jsem šla po třetí, nedávala jsem tomu žádnou šanci. Myslela jsem na IVF a dnes jsem kolem 7tt. Držím všechny palce a dej tomu šanci. ![]()
@Falínek nevzdam..jen mi po operaci zarusta cipek, takze ted musim do narkozy na zlepseni pruchodnosti.neni to velky zakrok.neni treba ani predoperacni vysetreni. rozjizdi se mi menstruace..pokazde jsem mela ms 24teho, a ted uz 19. Je to normalni? ani nevim tedy, jestli tento cyklus bude iui kdyz me ceka ten zakrok, mozna bude i sestinedeli, fat nevim ![]()
@Radunka87 tak to mi je moc líto ale nevzdávej to je nás tady víc komu to nevychází
no ono zäleží kolikátej DC si mela iui a pak jak máš dlouhou luteální fázi tím se ti to mohlo posunout a jakoby zkrátit
taky to mám teď celý posunutý…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď