Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
17.11.16 14:07

@Radunka87 test z krve byl 12den. Hcg sice bylo pouhých 26,2 takže těhotenství nebylo zcela jisté. Za týden bylo 999,3 a za pár dní přes 3333,9. To už jsem byla klidná. Takže pozitivní krev byla 12den po IUI a mamatest10 byl pozitivní 14den po IUI.
Co se bradavek týká,, mě bolí neustále celá prsa a někdy takové píchání nebo pálení bradavek. Těžko se to popisuje. Každopádně jsou nateklá a o něco větší. Na což já jsem teď pyšná, protože je mám normálně malá :lol: :lol: :lol: :lol:. Ale na dotek bolestivá, přecitlivělá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
18.11.16 06:48

@Anonym2016 ahojky, beru vždy utrogestan a MS s ním jsem nedostala, dokud jsem ho nevysadila, na IUI chodím vždy 15DC od 16DC beru utroš 2× 1 zavádět, testovat bys měla nejdříve za 14 dní, takže počkej s vysazováním dokud nebudeš 14 dní od IUI, dřív ti test nemusí nic ukázat, já osobně radší čekám a testuju až 15tý den. pokud máš negativní test vysaď a do cca 3 dnů by se měla MS dostavit. Mě takhle utrogestan pordlužuje MS o 6 dní, protože mám též luteální fázi taky 12 Dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
18.11.16 07:46

Ahoj holky.dnes mam 14 dni presne od iui.byla jsem na bezne kontrole na gynde. jeste jsem netestovala.tak to rikam dr a on dle ultrazvuku rekl, ze to nevypada na tehu.ze sliznice neni tak vysoka..myslite ze to fakt muze takhle poznat dle ultrazvuku? testovat budu zitra.uz ted je mi nanic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.11.16 08:10

@Radunka87 asi ví co říká,,, ale stoprocentní to není, kdyz ti to takhle řekl. Být Tebou, tak testnu. Držím všechny palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
18.11.16 08:18

@Falínek dekuji.divala jsem se na diskuze a píšou ze to jde videt az od nekolika tydnu. zitra rano testnu.uz na to nem nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
18.11.16 11:52

@Radunka87 no me minuly cyklus taky mudr.rekl ze se blizi ms podle sliznice ze uz mela asi min nez kdybych byla tehu.ale tak uvidis nemusi to byt 100%tak držím palečky na zítřejší testování :-)
@pandiiik ahojky :-) no ja prave zacnu spinit aji pred ms pri brani utrogestanu ci ten gynprodylu. a ms se mi nakonec rozjela vcera i pres prasky tak sem je vysadila. pristi tyden jedu do car a budu se domlouvat co a jak dal ;-) me se pomoci utrogestanu ta lutealni faze vubec neprodluzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
18.11.16 12:00

@Anonym2016 dekuji.radsi z te ranni moci pockam do rana.bude to velke zklamani.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
18.11.16 13:43

@Anonym2016 tak to máš zase dobrý, že i s hormonama víš a nemusíš čekat 14 dní, buď to dostaneš nebo ne, a zpoždění bude příště poslem dobrých zpráv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
18.11.16 15:44

@pandiiik jojo to jo ale me to celkem vysira to spineni :-D :-D si rikam spis jestli je tam dole vsechno v pohode ze i pres hormony spinim… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.11.16 17:59

@Radunka87 hned dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
18.11.16 18:33

@Falínek dám vědět ráno, určitě..jinak teď jsem začla špinit trochu, nechápu co je zas toto, jestli z toho vyšetření na gyndě nebo co, když mám ms dostat 24.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
19.11.16 06:11

Takze po 2.iui opet nic a mi je na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.11.16 06:43

@Radunka87 je mi to líto :,(. Nevzdávej to,, musíš tomu věřit. Moc dobře vím, jak ti je. Mám to za sebou. Když jsem šla po třetí, nedávala jsem tomu žádnou šanci. Myslela jsem na IVF a dnes jsem kolem 7tt. Držím všechny palce a dej tomu šanci. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
19.11.16 06:54

@Falínek nevzdam..jen mi po operaci zarusta cipek, takze ted musim do narkozy na zlepseni pruchodnosti.neni to velky zakrok.neni treba ani predoperacni vysetreni. rozjizdi se mi menstruace..pokazde jsem mela ms 24teho, a ted uz 19. Je to normalni? ani nevim tedy, jestli tento cyklus bude iui kdyz me ceka ten zakrok, mozna bude i sestinedeli, fat nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.11.16 11:55

@Radunka87 tak to mi je moc líto ale nevzdávej to je nás tady víc komu to nevychází :-) no ono zäleží kolikátej DC si mela iui a pak jak máš dlouhou luteální fázi tím se ti to mohlo posunout a jakoby zkrátit :-)taky to mám teď celý posunutý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.