Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Falínek Ahoj,moc gratuluji, můžu se zeptat, na kolikáty pokus ti vyšlo IUI? já jsem 14.10.2016 po měsíční pauze byla na třetím IUI s tím, že minulý měsíc jsem měla biochemické těhotenství..dnes jsem si volala do natu, že jsem to stále nedostala, nicméně test jsem si ještě nedělala ( po minulém měsíci se bojím zklamání),ale dle sdělení sestřičky už musím..jen co jsem si dopoložila telefon, že jsem to tedy ještě nedostala, tak už začínám špinit, takže další IUI nevyšlo zřejmě
..ale tobě držím moc palečky ať je vše ok ![]()
@pandiiik to já si myslela taky a najednou to nejspíš klaplo. Před malou chvílí mi dorazily výsledky z krve a hodnota Hcg je 922.3…nemohu tomu věřit
!!!
A stejně tak se zadaří i Tobě
! Já se už připravovala psychicky na IVF protože jsem se bála narkozy a mezitím jsme udělali 3.iui na kterou jsem vůbec nemyslela a najednou to vyšlo. Samozřejmě čekám na potvrzení od doktorky,, může se stát cokoliv.
Moc bych ti to přála ![]()
@Ive88 ahojky. A baštíš utrogestan? Prý je na to skvělý
. Já jsem byla třikrát a potřetí to vyšlo (snad) čekám ještě na gyndu.
@Falínek no v tom je klíč ke štěstí, nemyslet na to…což mě prostě nejde :-/
@Falínek nene,ten nemám, ptala jsem se na něj, ale prý ho nepotřebuji, už jsem ho kdysi brala, ale taky nic, teď jsem tedy poprvé měla píchnutý pregnyl, tak jsem doufala..mooc blahopřeji
..každopádně teď jsem v situaci, kdy do konce roka na IUI nechci a uvidím od nového roku, nějaké to IUI ještě zkusím a v létě bych začala řešit IVF…jsme naprosto zdravý, ale bohužel to nejde..
![]()
@Ive88 já jsem s partnerem podle doktorky lepší než učebnice, o to víc jsem nechápala, proč to nejde.
Jinak co mi tehdy říkala,, prý není dobrý dělat pauzy mezi IUI. Tělo se prý pomalu přizpůsobuje a je větší šance, že se zadaří než když je pauza.
Já už jsem ani na to nechtěla jít, protože jsem myslela, že to nevyjde a chtěla jsem mít co nejdřív za sebou IVF. Jenomže mi řekla, že není dobrý pauzírovat a než se vyřídí ivf, že je to zdarma a že mi inseminaci doporučuje.
A prásk
![]()
@pandiiik To samozřejmě chápu. Jsem na tom stejně a myslím že mi tady všichni
@Falínek supeeer
gratuluju k dalnici
na tech testech je to fakt pekne videt
drzim palce at jde vse jak ma ![]()
@pandiiik nestresuj se, ono to prijde priste, hlavne klid a nenervovat se…lehko se to rekne, ja vim, ale Falínek je toho dukazem, ze kdyz na to tolik nemyslis a nezabyvas se tim, tak to pak vyjde ![]()
Jinak ja vcera na UTZ, bylo uz
a prdola ma 1,5cm
neverila jsem vlastnim ocim, kdyz jsem to videla ![]()
@babett_chica ježíš....... 1,5cm???
. To je tak fantastický
!!! Mám ohromnou radost. V jakém jsi týdnu?
Já jdu k doktorce ve čtvrtek odpolko,,, tak jsem zvědavá, co mě od ní čeká. Myslíš že na ultrazvuku bude něco vidět? Já myslím že ne. I když jsem někde četla, že když je hCg nad 1000, že něco vidět by mělo.
@Falínek tak jsem to dnes opět dostala, takže ani třetí IUI nevyšlo, nevadí jdu dál, dám na tvé rady a v IUI pokračuji dál s tím, že teď mám od 5.dne cyklu začít brát clostilbegyt, tak uvidíme, jednou se to prostě musí povést
![]()
@Falínek jsem 7-8tt (podle vypoctu a podle velikosti se to trochu lisi, ale to je normalni).
Nevim od kdy je neco trochu videt..nas z CARu zvali na UTZ az 2-3 tydny po ocekavanem datu MS v pripade pozitivniho testu. Asi to ma smysl, aby vubec neco bylo videt..uz je srdicko a vidis uz tam neco vic nez jen cernou tecku ![]()
@Ive88 to víš, že se povede
. Clostilbegyt je prý dobrý. Měla jsem ho ale jen před první inseminací. Ale spousta holek ho vychvaluje. Jsem ráda, že jsi se takhle rozhodla ![]()
@babett_chica já budu šťastná i za tu tečku ![]()
Je tak strašně krásný číst tvé postupy,,, to člověka úplně nabíjí ![]()
@Falínek Moc děkuji za podporu
, věřím v to a když ne, tak na jaře začnu vyjednávat IVF
,ale pořád pevně věřím, ze nebude potřeba
ještě jednou moc děkuji a ať se ti daří ![]()
Ahojky,,, tak MUDr mi onemocněla, takže jsem na kontrole nebyla. Nicméně jsem nechtěla čekat a šla na krev. Před malou chvílí mi přišly výsledky a hcg je 3335,9. Tak mám radost,,,
. Jsem dnes 23.den po IUI. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.