Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kanka80 krasa.me ve ctvrtek.den pred iui silene bolel podbrisek. a pred iui se nedoporucuje pry styk kvulit kvalite spermii, tak partner ani nebyl doma.tak je to jedno. a citila jsi nejak pred testovanim ze to vyslo?
@Radunka87 Právě, že jsem necítila nic, bylo to jak po té první IUI
Já ten test zkusila jen tak ze zajímavosti a byl tam duch a každým dnem pak sílil ![]()
@kanka80 aha.tak super zprava.jak na netu pisou o spineni zahnizdovani atd.tak jsem na nervy ze u me nic.co mam tak jen hlad
po kolika dnech od iui jsi testovala?
@Radunka87 Měla jsem tu slabou druhou čárku 12.den po IUI
já jsem nešpinila vůbec, jen ten den po IUI, doktor mi to zavedl asi moc hluboko, protože mě to i dost bolelo ![]()
@kanka80 no u me probehla iui 4.11 tak asi pockam do tohoto patku.to uz by mohlo byt jasno ne?
Jj, radši počkej do pátku
některým holkám se druhá čárka ukázala až 15.den po IUI
mě možná dřív proto, že tam mám dvojčátka a hcg bylo hned vyšší ![]()
@kanka80 moc gratuluji!!! To je tak krásný, dvojčátka a ještě kluk a holčička
!!
Mě vyšla třetí IUI, zatím byl minulý týden na ultrazvuku vidět jen gestační váček,,, tak mě objednala na kontrolu na příští týden. Jsem na nervy aby vše bylo v pořádku. Prý to vypadá, že je to na správném místě a hezky uhnizděné, ale prý je ještě brzy se stopro radovat. Je brzy. Jsem šestý týden. Co myslíš?,,, máš přeci jenom větší zkušenosti
. Děkuji.
@Falínek do 12 tt je brzy se radovat bohuzel. Je to nejrizikovejsi obdobi. Plod se muze prestat vyvijet atd ale to neznamena ze je tvuj pripad skratka a dobre vydr bud v klidu po 12 tt uz se riziko potratu hodne snizuje. Drzim palce
@Appel moc díky za zprávu. Já doufám, že to bude dobrý. Jsem unavená,, jinak než normálně. Absolutní nechuť k jídlu. Vyloženě se musím nutit abych snědla i dříve mé oblíbené jídlo. Je mi nevolno po celý den,, ale nezvracím. Prsa mám skoro o číslo větší a šíleně bolí. Tak si říkám, že by to mohlo být dobrý. Vím, stát se může cokoli. Ale říkám si, že kdyby se to ne vyvíjelo, neměla bych třeba tyhle stavy. Ale kdo ví… ![]()
A co Ty??? Jak se cítíš, jak se daří??? ![]()
@Falínek prirode neporucis, proste co se ma stat se stane. Urco to bude dobre neboj
jen proste statistiky jsou jasne no. Ja se mam fajn uz jsem skoro v pulce sveho tehotenstvi. Neskutecne to utika. Takze jeste dalsich 20 tt a mam mimouska u sebe ![]()
@Falínek Jé, tak to taky moc gratuluji
asi těch případů moc není, že po IUI budou dvojčátka a ještě, když jsem měla dvě vajíčka a obě se uchytily
jsem příkladem 100% úspěšnosti ![]()
Moc ti přeju, aby bylo vše v pořádku a příští týden už bylo vidět i srdíčko
![]()
Mě řekli v 7.týdnu, že tam mám srdíčko a v 8.týdnu už byly vidět dvě
![]()
Já jsem potrat nikdy neměla, tak jsem se radovala hned ![]()
@Appel I tebe zdravím
Já jsem teď 23.týden, tak mě čeká za chvilku test na cukrovku
jak se daří tobě? Budeš mít princeznu nebo rošťáka?
a který týden jsi?
Ahoj holky.jsem 12 den po iui. minuly cyklus jsem. necitila takovy hlad jak ted. najim se a mam za chvili propadle bricho.do toho se mi spuatilo akne a vcera me mlela zimnice a dnes mi po ceste do. prace bylo vselijak. motala se mi hlava a slabost.tak nevim jestli na me neco neleze, ale teplotu nemam, jen z nedelni prochazky mam zacervenale oko.tak mozna jsem prochadla nebo mohly by to byt uz. nejake priznaky? na testovani je jeste brzy.
@kanka80 ja taky dva vajicka a taky mam z toho dva rostaky. Tady u tohoto miminka jeste pohlavi nevim. Zitra jdu na kontrolu a zacinam zitra 19TT. neskutecne to leti vid? nedavno jsme zkoumaly testy
a ted uz kopou
. Ja na cukr jdu az cca 26-27 tt pokud si to dobre pamatuji u dvojcat
tak to vyjde tak cca po vanocich asi. Vzhledem k tomu ze jsem nepribrala jeste ani deko a mam stale svych - 8 kg tak by to snad mohlo byt vse dobre uvidime. Kolik jsi uz nabrala?
@Appel Ty jsi nic nenabrala
Já už mám +8kg a přes břicho mám 118cm
No a o kopání mi ani nemluv
ten brácha se ségrou se tam neskutečně melou
i doktorka na ultrazvuku se smála, že se tam navzájem kopou
asi tam budou mít co nevidět málo místa ![]()
Teď se mi i špatně spí, začínají mi brnět a mrtvit ruce a do toho ti dva jsou hlavně noční ptáci
kotníky už mám taky občas nateklé…no bude hůř ![]()
Dnes mám kontrolu, ale asi jen moč, tlak a váhu, ultrazvuk jsem měla minulý týden v úterý a váhové odhady byly u kluka 460g a u holčičky 370g ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď