Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Falínek ne neberu nic. Mám jen hrozně tlaky v podbřišku. Ale nevím jestli to je k MS nebo ne. ![]()
@VoronaVera mě občas pichlo na jedné a pak zase na druhé straně v podbřišku. A hlavně tlaky v podbřišku jako když to mám dostat a to mi zůstalo do teď. Ne sice pořád.
Holky, tak hlásím ze v pondělí mne čeká hysteroskopie, dilatace hrdla a průchodnost vejcovodu. vše při jednom..
@Radunka87
Dobré ráno. Nevím proč nic neberu, asi do mě nechtěl cpát prášky.
Každopádně ti držím palce na pondělí. At ti to vše dobré dopadne.
Já pořád MS nemám. Tak doufám, že už nepřijde a budou //. ![]()
@VoronaVera dekuji a drzim palecky.uz mam za sebiu predoperacni
@babett_chica tak jsem po kontrole. Prcek měří 4cm,, prý je to obřík na osmý týden. Blikalo srdíčko a já byla tak dojatá… ![]()
@VoronaVera neee,,, to mě mrzí. Já už věřila, že to vyjde
.
Ahoj holky.tak mam za sebou hysteroskopii, zpruchodneni cipku a hrdla a pruchodnost vejcovodu a vse v poradku..pry to srostle hrdlo nemelo duvod k tomu, ze se iui nezdarila..tak mi sakra reknete, proc se 2× iui nezdarila kdyz mi to vse funguje?
@Radunka87 taky mám vše ok a 2× IUI bez úspěchu a 3tí neúspěch zjistím teď ve čtvrtek kdy budu testovat. Buď ráda, že není problém a říkej si že se to prostě musí povést při příští pokusu
. Mojí velkou nadějí je zde Falínek, díky které ještě trošilililičku věřím, že se tředa při té další IUI zadaří, jinak to v lednu jistí IVF
Holky a mate zkusenost jak fungují car pres vanoce a ty svatky jak tam vychází?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď