Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Falínek @Ziw @radkey ahoj holky, tak včera jsme s manželem dlouze debatovali a dospěli jsme k názoru, že nás oba tyhle neúspěchy psychicky vyčerpávají, odrazují od uvolněného sexu a prostě jsme se shodli, že takhle to dál nejde… závěr je, že ted 14.11 jdu do CARu na měření folikulu, a rovnou podám žádost na pojišťovnu na IVF, pokud ani tohle 3 ti IUI nevyjde, bude snad vše připravené na to rovnou začít simulovat, a v prosinci by jsme stihli IVF ještě před vánoci, o svátcích bych třeba dostala nejkrásnější darek v životě v podobě //
@pandiiik juuuuuu
přesně takhle jsme uvažovali i my doma
!!! Měla jsem šílený strach z narkozy, protože jsem ji nikdy neměla a tím pádem jsem nemyslela na to, zda poslední iui vyjde. A ejhle
.
Moc ti to přeju,,, opravdu mooooc!!! Mysli jen na IVF,,, tam už je to skoro jistý ![]()
@Falínek doufám v to a hned mi to všechno sledováni, braní hormonů není tak protivný, když si říkám už jen 2 měsíce, to vydrzim, jen budu šílená strachy že se to nepovede, dáme do toho všechny finance, takže další pokus by byl kdo ví za jak dlouho…
@pandiiik povede se,, uvidíš
. Musíš alespoň trošku tomu pomoci tím, že věřit budeš ![]()
Ahoj holky
mohu se prosím zeptat? sem po stimulaci a iui. a koukám že spousta vás už s tím má mnoho zkušeností. brali jste po iui nějaký léky např. utrogestan, gynprodyl? kolikátý den po iui jste začli užívat? já měla iui v pátek a gynprodyl mám začít užívat až ve středu není to pozdě? jak ste to měli vy?
@Anonym2016 ja zacala sr zavadenim druhy den po ovulaci.. Ale zacit by se melo 1-5dpo
@Anonym2016 ahoj. Já měla iui tehdy ve čtvrtek v jednu hodinu a nasadili mi Utrogestan v pátek od rána 1-0-1, který se užívá až do třetího měsíce těhotenství. Je na udržení plodu a podporuje sliznici. ![]()
@Bobby já byla v pátek 10 h. a až od středy mám brát gynprodyl 3× denně, takže myslíš že to je v poho že nevadí že to mám brát až 5 ty den od ovu jo? a mohu se zetat tobě iui vyšlo? ![]()
@Falínek právě jak tak koukám tak každej to právě bere hned po iui a já až od 5-tyho dne
No musím věřit doktorům. a můžu se zeptat tobě iui vyšla? ![]()
@Anonym2016 ano, vyšla. Ale byl to třetí pokus. Doktorka má specializaci na neplodnost,, pomohla Hanychový a Gottovi. Má skvělou úspěšnost. Věřím ji. Ona právě říkala, že ten utrogestan je jeden z nejlepších obzvláště když se zavádí.
@Anonym2016 píše:
@Bobby já byla v pátek 10 h. a až od středy mám brát gynprodyl 3× denně, takže myslíš že to je v poho že nevadí že to mám brát až 5 ty den od ovu jo? a mohu se zetat tobě iui vyšlo?
Klidne bych zacala uzivat driv…a uzivat ho az do vysledku testu…
Ja mam ted za sebou seste iui..treti pokus bylo biochemicke a ted cekam..
@Falínek to je dobře že aspoň někdo má úspěchy takže to dává dalším lidem aspoň naději
no když sme s mojí gyndařkou zkoušli clostilbegyt, pregnyl a snažení doma tak sem měla pak utrogestan. a teď v CAR mi dali gynprodyl.
@Bobby dobře děkuji
možná to začnu brát tedy dřív. a copak máte za problém? když podstupujete iui vy? jestli nevadí že se ptám ![]()
@Anonym2016 na prvni jsem cekala tri roky a po porodu se mi splasil cyklus…problem je akorat v moji ovulaci a spinenim mimo ms…u tebe?
@Bobby no u nás se zatím právě žadný problém nenašel
Nemáme teda imunologicke vysetreni ale to prej budem dělat až kdyžtak po 3 neuspěšných iui. takže teď je to takový čekáni buď a nebo
Proč nemůžou udělat veškerý vyšetřeni před takovými zákroky nechápu. akorát do nás třeba zbytečně cpou hormony. a když mi brali pouze krev 4DC tak to stačí na hormonální profil?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.