Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
5.11.16 09:11

@Falínek @Ziw @radkey ahoj holky, tak včera jsme s manželem dlouze debatovali a dospěli jsme k názoru, že nás oba tyhle neúspěchy psychicky vyčerpávají, odrazují od uvolněného sexu a prostě jsme se shodli, že takhle to dál nejde… závěr je, že ted 14.11 jdu do CARu na měření folikulu, a rovnou podám žádost na pojišťovnu na IVF, pokud ani tohle 3 ti IUI nevyjde, bude snad vše připravené na to rovnou začít simulovat, a v prosinci by jsme stihli IVF ještě před vánoci, o svátcích bych třeba dostala nejkrásnější darek v životě v podobě //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.11.16 10:42

@pandiiik juuuuuu :palec: přesně takhle jsme uvažovali i my doma :potlesk:!!! Měla jsem šílený strach z narkozy, protože jsem ji nikdy neměla a tím pádem jsem nemyslela na to, zda poslední iui vyjde. A ejhle :andel:.
Moc ti to přeju,,, opravdu mooooc!!! Mysli jen na IVF,,, tam už je to skoro jistý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.11.16 12:48

@Falínek doufám v to a hned mi to všechno sledováni, braní hormonů není tak protivný, když si říkám už jen 2 měsíce, to vydrzim, jen budu šílená strachy že se to nepovede, dáme do toho všechny finance, takže další pokus by byl kdo ví za jak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
5.11.16 12:51

@pandiiik povede se,, uvidíš :dance:. Musíš alespoň trošku tomu pomoci tím, že věřit budeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.11.16 10:34

prášky po iui

Ahoj holky :-) mohu se prosím zeptat? sem po stimulaci a iui. a koukám že spousta vás už s tím má mnoho zkušeností. brali jste po iui nějaký léky např. utrogestan, gynprodyl? kolikátý den po iui jste začli užívat? já měla iui v pátek a gynprodyl mám začít užívat až ve středu není to pozdě? jak ste to měli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
6.11.16 10:51

@Anonym2016 ja zacala sr zavadenim druhy den po ovulaci.. Ale zacit by se melo 1-5dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.11.16 11:05

@Anonym2016 ahoj. Já měla iui tehdy ve čtvrtek v jednu hodinu a nasadili mi Utrogestan v pátek od rána 1-0-1, který se užívá až do třetího měsíce těhotenství. Je na udržení plodu a podporuje sliznici. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.11.16 11:10

@Bobby já byla v pátek 10 h. a až od středy mám brát gynprodyl 3× denně, takže myslíš že to je v poho že nevadí že to mám brát až 5 ty den od ovu jo? a mohu se zetat tobě iui vyšlo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.11.16 11:12

@Falínek právě jak tak koukám tak každej to právě bere hned po iui a já až od 5-tyho dne :? No musím věřit doktorům. a můžu se zeptat tobě iui vyšla? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.11.16 11:15

@Anonym2016 ano, vyšla. Ale byl to třetí pokus. Doktorka má specializaci na neplodnost,, pomohla Hanychový a Gottovi. Má skvělou úspěšnost. Věřím ji. Ona právě říkala, že ten utrogestan je jeden z nejlepších obzvláště když se zavádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
6.11.16 11:50
@Anonym2016 píše:
@Bobby já byla v pátek 10 h. a až od středy mám brát gynprodyl 3× denně, takže myslíš že to je v poho že nevadí že to mám brát až 5 ty den od ovu jo? a mohu se zetat tobě iui vyšlo? :-)

Klidne bych zacala uzivat driv…a uzivat ho az do vysledku testu…
Ja mam ted za sebou seste iui..treti pokus bylo biochemicke a ted cekam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.11.16 12:00

@Falínek to je dobře že aspoň někdo má úspěchy takže to dává dalším lidem aspoň naději :-) no když sme s mojí gyndařkou zkoušli clostilbegyt, pregnyl a snažení doma tak sem měla pak utrogestan. a teď v CAR mi dali gynprodyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.11.16 12:02

@Bobby dobře děkuji :-) možná to začnu brát tedy dřív. a copak máte za problém? když podstupujete iui vy? jestli nevadí že se ptám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
6.11.16 18:54

@Anonym2016 na prvni jsem cekala tri roky a po porodu se mi splasil cyklus…problem je akorat v moji ovulaci a spinenim mimo ms…u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.11.16 19:10

@Bobby no u nás se zatím právě žadný problém nenašel :? Nemáme teda imunologicke vysetreni ale to prej budem dělat až kdyžtak po 3 neuspěšných iui. takže teď je to takový čekáni buď a nebo :? Proč nemůžou udělat veškerý vyšetřeni před takovými zákroky nechápu. akorát do nás třeba zbytečně cpou hormony. a když mi brali pouze krev 4DC tak to stačí na hormonální profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.