Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
25.10.16 16:25

@pandiiik drzim palce at jsou to priznaky :) :dance: I kdyz ja taky posledni rok mela tyhle „zaruceny“ priznaky a nic :lol: hlavne bud pozitivni :hug:

@Falínek drzim palce…a nestresuj..krev je urcite jistejsi nez test. Kazdopadne hodnota by mela kazdy 2-3 dny zdvojnasobit, tak Te nejspis pozvou na krev znovu, aby se videlo jak to roste. Ty rozptyly jsou silene velky viz prilozeny obrazek..takze musis verit a byt pozitivni :) :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.10.16 16:29

@babett_chica díky Tobě i Pandíkovi za podporu :hug:
Cítím se dobře už snad jen proto, že dřív byly hodnoty 0,,, a najednou tam dnes bylo číslo 26,2. Podle tabulky od Tebe šance je,,, jejda kéžby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.10.16 16:43

@Falínek neboj, alespoň máš naději že to klaplo :dance:, tak to budeme vědět verdikt stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
25.10.16 17:45

@Falínek ahojky a ktery si den po iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.10.16 19:32

@Appel ahojky :kytka:,,, dnes jsem 12den po IUI
No a co ty??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.10.16 19:33

@pandiiik tak to si dáme hned vědět :potlesk:. Kéžby nám to tady vyšlo všem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.10.16 21:04

@Falínek to jo ale věřím, že ty už to máš jistý :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
25.10.16 21:32

@Falínek to je krasna prace to vypada opravdu nadejne a hcg urco poroste potichoucku po aloucku gratuluji :-) ja dobry uz zacinam 16 tt tak to leti mimous je v poradku pohlavi jeste nevim ja uz nebliju tak taky dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.10.16 13:36

@Appel páni,,, no já mám z tebe takovou radost :potlesk: :dance:. To je tak krásný!!!
Já jsem to měla dnes dostat,,, samozřejmě beru nadále utrogestan, takže nic,,, ale bolí mě nohy, prsa a v podbřišku jako bych to měla dostat,,, tak ti nevím. Mám trochu strach. Upřímně dost velký strach. Asi se zblaznim do příštího týdne na další výsledky krve. Chtěla jsem jít v pátek, ale to je svátek. Takže pondělí nebo úterý. Jsou to nervy :roll:. Ale říkám si, že ta hodnota 26.2 není tak špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.10.16 15:04

@Falínek zkus si zacit delat tehotenske testy :) tam uvidis jak ti to krasne carka bude silit a vice te to uklidni :) urco to bude dobre. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.10.16 15:17
@Falínek píše:
@pandiiik úplně tě chápu… taky se tady někdy ztrácím :palec:.
Jsem po 3iui, dnes jsem byla na krvi jakožto 12den a vyšlo mi hcg 26,2. Čekám na telefon od doktorky,,, mám strach se radovat. :andel:

Super :-) tak ted aby to pekne rostlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.16 13:27

Ahojky holky :srdce:!!! Tak jsem dělala test. Ukázal potvrzení o těhotenství a dokonce ukázal 2 týdny po oplodnění. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
27.10.16 13:47

@Falínek jeeeeeee huraaaaaaaaaa :hug: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
27.10.16 13:53

@Appel Díky mooooc :hug:. Hlavně ať se udrží :andel:!!! :srdce:
Tohle byl docela drahý test s touto přesností. Teď si ještě zajedu koupit ty obyčejný, abych viděla zda sílí čárka či nikoli. Doufám a přeji si aby byla jako silnice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
27.10.16 16:25

@Falínek to vypada hodne dobre!!!drzim palce at to vyjde!!! :dance: :dance: :dance: :andel: :hug: dej nam vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.