Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pandiiik drzim palce at jsou to priznaky
I kdyz ja taky posledni rok mela tyhle „zaruceny“ priznaky a nic
hlavne bud pozitivni ![]()
@Falínek drzim palce…a nestresuj..krev je urcite jistejsi nez test. Kazdopadne hodnota by mela kazdy 2-3 dny zdvojnasobit, tak Te nejspis pozvou na krev znovu, aby se videlo jak to roste. Ty rozptyly jsou silene velky viz prilozeny obrazek..takze musis verit a byt pozitivni
![]()
@babett_chica díky Tobě i Pandíkovi za podporu ![]()
Cítím se dobře už snad jen proto, že dřív byly hodnoty 0,,, a najednou tam dnes bylo číslo 26,2. Podle tabulky od Tebe šance je,,, jejda kéžby ![]()
@Falínek neboj, alespoň máš naději že to klaplo
, tak to budeme vědět verdikt stejně ![]()
@pandiiik tak to si dáme hned vědět
. Kéžby nám to tady vyšlo všem ![]()
@Falínek to je krasna prace to vypada opravdu nadejne a hcg urco poroste potichoucku po aloucku gratuluji
ja dobry uz zacinam 16 tt tak to leti mimous je v poradku pohlavi jeste nevim ja uz nebliju tak taky dobry ![]()
@Appel páni,,, no já mám z tebe takovou radost
. To je tak krásný!!!
Já jsem to měla dnes dostat,,, samozřejmě beru nadále utrogestan, takže nic,,, ale bolí mě nohy, prsa a v podbřišku jako bych to měla dostat,,, tak ti nevím. Mám trochu strach. Upřímně dost velký strach. Asi se zblaznim do příštího týdne na další výsledky krve. Chtěla jsem jít v pátek, ale to je svátek. Takže pondělí nebo úterý. Jsou to nervy
. Ale říkám si, že ta hodnota 26.2 není tak špatná.
@Falínek zkus si zacit delat tehotenske testy
tam uvidis jak ti to krasne carka bude silit a vice te to uklidni
urco to bude dobre. ![]()
@Falínek píše:
@pandiiik úplně tě chápu… taky se tady někdy ztrácím.
Jsem po 3iui, dnes jsem byla na krvi jakožto 12den a vyšlo mi hcg 26,2. Čekám na telefon od doktorky,,, mám strach se radovat.
Super
tak ted aby to pekne rostlo ![]()
Ahojky holky
!!! Tak jsem dělala test. Ukázal potvrzení o těhotenství a dokonce ukázal 2 týdny po oplodnění. ![]()
@Appel Díky mooooc
. Hlavně ať se udrží
!!! ![]()
Tohle byl docela drahý test s touto přesností. Teď si ještě zajedu koupit ty obyčejný, abych viděla zda sílí čárka či nikoli. Doufám a přeji si aby byla jako silnice
![]()
@Falínek to vypada hodne dobre!!!drzim palce at to vyjde!!!
dej nam vedet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.