Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Falínek ahoj, tak dnes jsem po OPU a bylo 13 kousku tak snad budou k svetu
jinak zatim teda umiram bolesti
co Ty jak je?
@babett_chica no huráááá
ahojky,,, myslela jsem na tebe… Uff,,
. Jsem ráda, že to máš za sebou. Hlavně ať je ti co nejdříve líp a hlavně,,, ať to všechno vyjde. Musíš věřit… Ta psychika to je masakr
. Moc ti držím palce
!!!
Já jsem dnes sedmý den a dnes ráno jsem se probudila s levým hodně citlivým prsem. Pravé jen lehce. Je to zvláštní pocit,,,. Mívám bolesti prsou před MS, ale určitě ne takhle moc. No a v podbřišku lehký tlak, ale to jsem měla i po minulé IUI. Tak ti nevím… zítra bych šla nejraději na krev, ale vím že musím ještě týden vydržet.
No a jaký byl u tebe postup??? Jsi už doma???
@Falínek Tak držím palce
ještě týden vydrž!!!
Dneska jsem tam přišla na 7h a asi v 9 jsem šla na řadu. Narkoza trva asi 10-15 min a jsou tam všichni fakt strašně milí. V 11 mě pustili domů. Předtím ještě přišel embryolog a řekli nam, kolik vajíček se odebralo, jaký byl spermio atd. a že si zítra máme zavolat. No a musí Tě někdo odvézt, tak mě muž hodil domu a já od té doby ležím. Narovnat se pořádně nemůžu, musím prý hodně pít, ale jít na wc je taky docela peklíčko…no snad to zítra bude lepší. Když všechno dobře dopadne, v úterý asi bude transfer embrya… ![]()
@babett_chica no páni… to je skvělý
!!! Dej zítra vědět
. Jsem napnutá jak kšandy
. Tohle už musí přeci dopadnout
.
Ale ty pocity které máš,, no velké trápení, ale za ten výsledek to stojí
.
Vydržím,,, ale nejspíš počítám s IVF
.
Kdyby to teď nevyšlo,, požádám o tuto metodu. Hodně jsem o ní četla a zdá určitě je tam daleko větší šance než inseminace ![]()
@Falínek treba Ti ted inseminace vyjde a budes mit po starostech
IVF urcite ma lepsi uspesnost ale.taky je to.pro.telo vetsi zahul..
Jinak.me je lip, uz to tolik neboli ale. porad pri. chuzi to citim jak kdyby me nekdo propichoval. Zitra uz to.snad bude jesze. lepsi. Volala jsem.ma vysledky a 7jich je oplozenycj tak v pondeli. uvidime
![]()
No skvělý,,, gratuluji
!!! Teď už ti bude jen líp… máš pravdu, je to zásah do těla
. Ale za ten výsledek to stojí
.
Jsem zvědavá, jak to bude s tebou pokračovat.
Dávej na sebe pozor ![]()
@Falínek díky moc! Zajimalo by me, jestli ten transfer bude nakonec v pondeli nebo v utery…a jestli to pak bude taky bolet. Dnesla je to podsttane lepsi, ale cely den jsem byla na nohou a ted uz mam docela dost
Díky, taky drzim palce, dej vedet jestli budes testovat
![]()
@babett_chica dobré ráno
. Dnes teprve 11.den…nevydržela jsem a udělala test. Samozřejmě sněhobílo. Vím, je ještě brzy,,, doufala jsem v zázrak ducha
. Jsem na tebe dnes zvědavá… hned dej vědět
!!! Držím vše, co jen jde ![]()
Ahojky holky? dloooooouho jsem tu nebyla, vubec nic nestíhám, jak se máte? druhé iui nevyšlo a teď v pátek jsem byla ne třetím pokusu, tak uvidíme…spermio se nam zlepsilo malinko, už máme ze sta procent špatného tvaru 1 procento dobré
tak snad to přinese ovoce
Takže opět čekám jaký bude výsledek…ještě to zkusíme tak dvakrát a po novem roce ivf když se nezadaří.
@VerunkaK90 ahojky drzim moc palce
ja dobry v patek zacnu uz 12 tyden leti to silene. Dej vedet jak jsi dopadla ![]()
@Falínek díky moc! Ty ještě vydrž, ještě je brzo… ![]()
Já tam dneska volala, všichni se prý krásně vyvíjí a zítra bude transfer. Ráno tam budu volat a řeknou mi v kolik mám naklusat
tak jsem z toho lehce nervozni…doufam ze mi tam vyberou nejakou hodnou holcicku, ktera se chyti
![]()
@babett_chica jeeee
to zní tak krásně
.
Hned jak to půjde a budeš se cítit, ozvi se.
Budu na vás myslet
. Bude to dobrý,, neboj se. Drž se a dobře se na to vyspi
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.