Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kanka80 jen jeden ja to nechtela riskovat dalsi dvojcatka bych asi nedala psychicky
takze jsme stimulovali velice opatrne a slabou davku oproti predtim
. Takze snad snad ani nedycham
uvidime jak bude silit. Zitra budu delat test znova ![]()
@Appel A já si říkala, že bys měla druhé dvojčátka
Fakt to moc nepobírám, že se mi uvolnily obě vajíčka, některé holky mají nachystaných folikul víc a neuvolní se třeba ani jedno… U mě to byla ale 100% úspěšnost ![]()
Moc držím pěsti, ať ti čárka sílí a nejsou žádné komplikace
Dnes jsi testovala taky? ![]()
@kanka80 testovala, ale prislo mi to stejne.. tak zkusim zitra…preci jen HCG roste co dva dny.
@kanka80
to je dobre to znamena ze krasne roste
ja neplasim jsem dnes teprve 12 DPO uvidim jak zitra
@Appel Možná s těma dvojčatama je to vidět víc a dřív, protože je to silnější?
Jaké testy jsi měla při tvých dvojčátkách? ![]()
@kanka80 ja mela pozitivni dve dalnice uz 9DPO ODPOLEDNE!!! takze strasne brzy
@kanka80 super mam z tebe velkou radost:-) ja doufam ze jsme vyrobili holcicku ![]()
Ahoj všem!:-) Jdu na své první IUI a měla bych jeden dotaz, k načasování. Pokud by někdo věděl radu, budu vám vděčná
Pregnyl mám píchnout ve středu v 21h a na IUI jdu v pátek v 10:30h. Ptala jsem se, jak je to s Pregnylem a spuštěním ovulace, tak prý je to od 36ti do 40ti hodin po píchnutí. Tak si říkám, že je to načasování ok, možná Pregnyl píchnout o 2 hodiny později, aby ovulace začala opravdu v moment IUI. Ale zas vajíčko žije 12-24h, tak je to asi jedno, co? Děkuju ![]()
@Kamilaa7 ahojky jak mas vlky folikul? Ja mam potvrzene ze me rozhodne do 36h nepraskne a je to spise tech 40. Vse zavisi od velikosti folikulu
@Kamilaa7 myslim,ze ti to nacasovali dobre…jeste zalezi i na velikosti foliku pri pichnuti, protoze se muze stat, ze praskne driv…
@Appel píše:
@Kamilaa7 ahojky jak mas vlky folikul? Ja mam potvrzene ze me rozhodne do 36h nepraskne a je to spise tech 40. Vse zavisi od velikosti folikulu
Holky, jsem dneska 11DC a folikul má 15mm, sliznice 6,5mm.
@Bobby píše:
@Kamilaa7 myslim,ze ti to nacasovali dobre…jeste zalezi i na velikosti foliku pri pichnuti, protoze se muze stat, ze praskne driv…
Ve středu budu 13DC a folikul bude mít cca 19mm a to mi nepraskají, praskají mi při skoro 25mm, myslím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď