Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kanka80 jen jeden ja to nechtela riskovat dalsi dvojcatka bych asi nedala psychicky
takze jsme stimulovali velice opatrne a slabou davku oproti predtim
. Takze snad snad ani nedycham
uvidime jak bude silit. Zitra budu delat test znova ![]()
@Appel A já si říkala, že bys měla druhé dvojčátka
Fakt to moc nepobírám, že se mi uvolnily obě vajíčka, některé holky mají nachystaných folikul víc a neuvolní se třeba ani jedno… U mě to byla ale 100% úspěšnost ![]()
Moc držím pěsti, ať ti čárka sílí a nejsou žádné komplikace
Dnes jsi testovala taky? ![]()
@kanka80 testovala, ale prislo mi to stejne.. tak zkusim zitra…preci jen HCG roste co dva dny.
@kanka80
to je dobre to znamena ze krasne roste
ja neplasim jsem dnes teprve 12 DPO uvidim jak zitra
@Appel Možná s těma dvojčatama je to vidět víc a dřív, protože je to silnější?
Jaké testy jsi měla při tvých dvojčátkách? ![]()
@kanka80 ja mela pozitivni dve dalnice uz 9DPO ODPOLEDNE!!! takze strasne brzy
@kanka80 super mam z tebe velkou radost:-) ja doufam ze jsme vyrobili holcicku ![]()
Ahoj všem!:-) Jdu na své první IUI a měla bych jeden dotaz, k načasování. Pokud by někdo věděl radu, budu vám vděčná
Pregnyl mám píchnout ve středu v 21h a na IUI jdu v pátek v 10:30h. Ptala jsem se, jak je to s Pregnylem a spuštěním ovulace, tak prý je to od 36ti do 40ti hodin po píchnutí. Tak si říkám, že je to načasování ok, možná Pregnyl píchnout o 2 hodiny později, aby ovulace začala opravdu v moment IUI. Ale zas vajíčko žije 12-24h, tak je to asi jedno, co? Děkuju ![]()
@Kamilaa7 ahojky jak mas vlky folikul? Ja mam potvrzene ze me rozhodne do 36h nepraskne a je to spise tech 40. Vse zavisi od velikosti folikulu
@Kamilaa7 myslim,ze ti to nacasovali dobre…jeste zalezi i na velikosti foliku pri pichnuti, protoze se muze stat, ze praskne driv…
@Appel píše:
@Kamilaa7 ahojky jak mas vlky folikul? Ja mam potvrzene ze me rozhodne do 36h nepraskne a je to spise tech 40. Vse zavisi od velikosti folikulu
Holky, jsem dneska 11DC a folikul má 15mm, sliznice 6,5mm.
@Bobby píše:
@Kamilaa7 myslim,ze ti to nacasovali dobre…jeste zalezi i na velikosti foliku pri pichnuti, protoze se muze stat, ze praskne driv…
Ve středu budu 13DC a folikul bude mít cca 19mm a to mi nepraskají, praskají mi při skoro 25mm, myslím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.