Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel ahojky, já jo..je negativní, nebo takhle příjde mi že jsem tam něco viděla..nebo vidím ale je to neviditelný duch
spíš teda ta ryska..asi to je jen že to chci vidět..takže negativní..mzs mešká, ale to je utrouš..co ty kočko? jak je?
@VerunkaK90 tak zkus dat fotku jestli uvidime dusika treba i my? Ja dobry. Celkem je mi dobre nic necitim obcas pichnuti zatlaceni. Co je u me novinka litam na zachod v noci vzdy okolo druhe a pak znovu okolo ctvrte a v pul sedme uz musim akutne rychle znova.. coz jsem nikdy nemela vzdy spim jak dudek tak nevim co to jako je ![]()
@Appel
co by to asi mohlo byt
kolikáty si den po? na fotce neni nic videt vubec..hele na svetle nevidim nic, to je jasne bilej ale jakmile koukam ve stinu z dalky tak tam proste vidím proužek..ale šedej..takže to bude ta ryska si myslím…když nepřijde mzs skusím test ještě zítra a pozítří a uvidim..
@VerunkaK90 to je podle me jeste brzy na tehu
dnes jsem teprve 5 den po iui a po ovu takze pokud se to povedlo tak behem dneska ci zitrka uz by mohla byt nidace
tedy dnes mi bt klesla tak pokud zitra rano poleze na horu vypada to nadejne
@Appel to je super, já mám pořád vyžší tělesnou teplotu..37.4..ale nic mi neni..držím ti palečky..
Ahoj kočky, jdu si k vám pro radu… Ve středu mě čeká úplně první iui a bojím se špatného načasování… Dnes totiž doktor při folikulometrii bědoval, že už je s mým 20 mm folikulem trošku pozdě, že se pregnyl (ovitrelle) píchá při velikosti 18 mm, ale trval na dodržení 36 hod po aplikaci injekce, tedy injekce dnes ve 22 hod a iui ve středu v 10 hod… Mám strach, že už bude ve středu dopoledne pozdě, tak zvažuju, že bych si injekci sama posunula až třeba na zítřek v 10 dopoledne a měla tak 24 hod na prasknutí folikulu, nebo že bych se na tu injekci vykašlala úplně, protože mi ovulace chodí pravidelně a to vychází na středu, max čtvrtek (po použití pregnylu se prostě bojím, že dofrčí dřív). Jaké máte zkušenosti s načasováním vy a poslechly by jste doktora přesně na hodinu? Díky za vaše případné reakce! ![]()
@annyz ahojky co bych udelala max posunula o hodinu ale jistila to tulenim jak dnes tak zitra. Vim ze se radi mit abstinenci pred ale takhle budes mit jistotu ze kdyby praskl ze tam chlapaci cekaj
@annyz a enbo nepichat pregnyl urychluje zrani. Tezko rici no 20mm je velke kdyz si vezmes ze roste co dva mm zitra by ti totiz uz taky mohl prasknout neb bude velky tezko rict. Ja mela v dobe pichu 18mm a v den iui to bylo pres 36 h a jeste tam bylo melo 22mm a mudr rekla ze je tesne pred prasknutim
@Appel díky moc za reakci, akorát u nás je problém s alergií na sperma, tak to právě můžem zkusit jednou, max dvakrát v plodné dny, ať zbytečně nedráždíme imunitu ![]()
@Appel taky právě zvažuju, že se na ten pregnyl vykašlu, ovulaci prokázanou mám, tak bych to taky spíš viděla bez něho…
@annyz a co ti delaji pred iui? Kdyz to omyjou tak uz by nebyla alergicka reakce?
@Appel beru dva měsíce prednison a tento měsíc máme poprvé dovolené snažení, těmi kortikoidy bych měla mít tu imunitu už utlumenou, jinak nic speciálního před iui nemám.
@annyz furt nad tim premyslim a ikdybys jsis ten pregnyl nepichla mohlo by vajicko prasknout samo to je prekerka ti rknu fakt nevim co udelat
kazdopadne drzim palce ja jsem dnes 5 den po iui
@Appel děkuju, jsi zlatá… i kdyby prasklo samo, tak to bude pořád o trošku pozděj než s pregnylem, vykašlu se na to a děj se vůle boží
Budu na tebe moc myslet, aby ti to vyšlo!!!
![]()
@annyz dekuji uvidime rozhodne se citim lepe nez minuly mesic tak by mohlo. Taky drzim palce. Zkus po iui poprosit doktora at se podiva jestli folikul jeste je. Ja si osobne myslim ze je lepsi kdyz folikul je pred prasknutim a dela se iui nez kdyz praskne. Min mesic myslim ze uz bylo pozde. Proto mam z tohoto iui dobry pocit. Kdyz jsem otehotnela prd 4 lety po svem uplne prvnim iui tak tam taky jeste byli prave folikuly tri a oplodnily se dve vajicka a mame doma krasne trilete kudrnace ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.