Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@VerunkaK90 skoda ze si nemeris tu BT ta by ti hodne napovedela…
@Appel byla by k nečemu když zavádím utrouš? neměřím no, nevyznam se v ní…jednou jsem to zkoušela a bylo to všelijaky..takže tak
a co ty jak se cítíš?
@VerunkaK90 mno tezko rici.. ja mam teorii.. kdyz jsem byla tehotna a brala jsem utros tak jsem mela vzdy teplotu pres 37,1 - kdyz jsem tehotna nebyla vzdy byla teplota cca 36,9 nebo 36,8 takze podle me ano.. a pak kdyz jsem rano jednou namerila tak klesla a to jsem vedela ze dostanu MS a taky ze jo.. takze ja to poznam… takze ja od zitra zase budu merit protoze se mi tato teorie potvrdila.
@Appel aha, no tak to je fajn mít takový přehled..možná to zkusím příští měsíc..takzte kazdy den ve stejnou dobu měříš jo..a jak?
@VerunkaK90 ano bud muzes do pusy nebo vaginalne.. ja merim vaginalne.. mam na to svuj teplomer v nocnim stolku vyselektovany.. vaginalne je to nejpresnejsi
@VerunkaK90 mas ruzne aplikace na telefonu pocitaci.. ja si to nepisi nikde ja si to pamatuji
.. neb nemusim sledovat ovulaci jako takovou
@Appel a skoušíš ji měřit i během dne? jestli je stejná třeba?
@VerunkaK90 píše:
@Appel a skoušíš ji měřit i během dne? jestli je stejná třeba?
Merit bt behem dne nema smysl…bazalni teplota vypovida o necem jen kdyz se meri jen po probuzeni
@Bobby ano to samozrejme vim, ale tak zajimalo by me jestli treba kdyz si v tom tak se nedrží celý den výš…
@VerunkaK90 presne jak pise Bobby mela by jsi byt v klidu po dobu nejlepe 4h v kuse, takze hned po probuzeni jeste pred zachodem zmerit teplotu a pak se dojit vycurat ![]()
@VerunkaK90 píše:
@Bobby ano to samozrejme vim, ale tak zajimalo by me jestli treba kdyz si v tom tak se nedrží celý den výš…
Teplota tela se behem dne meni, takze stejna nebude
@Appel @Bobby Dobře holky, tyhle věci vím…jen jsem chtela vedet jestli je proste teplota celý den výš když jsi tehtna nez normalne..i presto ze se meni ale jestli jste to skousely a je vyžsí…to je jedno..:) zachvili se v tom uplne zamotam uz ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď