Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
26.7.16 22:00

@VerunkaK90 testuj at nejsi tolik ve stresu. Bude to dobre drzim moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.7.16 22:38

@Appel asi jo, děkuju, jsi zlato :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
26.7.16 23:32

@VerunkaK90 taky a nikdy z toho nic nebylo.. Ted se mi chce taky furt brecet a jsem furt na nervy..byl pregnyl. Pokud jo tak bys mela testovat az tak 10 dni po.. Ja zkusim v so, mozna v ne test.. Nezvladam to uz hele.. Nevim cim to je ale dve posledni iui me boleli jako cert.. Od ct me boli podbrisek, je to uz teda lepsi, ale boli to furt dost.. Bazalka nad 37.. Ale vim ze nejsem a uz se tesim v zari na ivf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
26.7.16 23:33

@VerunkaK90 byl pregnyl? Mel tam byt otaznik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.7.16 09:07

@Pavucinkaa Ano pregnyl byl..5000jednotek a ten jsem si pohlídala a byl už 5.den pryč..Nedělám si iluze..taky se začínám připravovat na ivf..dnes jsem chtěla testnout ale netestovala..možná zítra nebo až v pátek..já jsem dnes 12.den po inseminaci a 11.den po ovulaci..taky to moc nedávám..nebo včera aspoň jsem měla depku..drž se! UIU tě bolely? už ten zákrok? to je divný..kam že to chodíš? no četla jsem u holek že třeba 5 iui uplne bez bolesti a jedna katastrofa..jak je to možný to nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
27.7.16 09:36

@VerunkaK90 jojo boleli, poslední dvě a hrozně, možná je to tím, že je tělo ve stresu, i když jsem při tom zavřela oči a dýchala, abych se uvolnila.. tak to máš dobré, že ti tak rychle vypršel :) natalart. ty taky ne? :) no jo no to se nedá nic dělat.. ještě jednou to vydržím a pak přijde ten masakr jménem ivf.. vy jdete na iui jen jednou a pak hned na ivf? máte nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.7.16 09:41

Ano taky natalart..jj já se dokázala uplne uvolnit na ty iui…ne ještě jednou iui zase s clostikem a pak ivf..spermio je špatné..počet, pohyblivost ok ale 100% špatný tvar :( ale přítel přestal okamžitě kouřit..obdivuju ho a to byl silný kuřák..tak doufám že to pujde vidět už na další iui..aby nebyl zklamanej..ikdyž doktor říkal že je to na dýl..no jsem zvědavá..takže teď bude 2.iui a pak ivf…možná zkusim doktora přemluvit pak ještě na další iui..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
27.7.16 14:34

Ahoj kocky tak hlasim ze uz to mam zasebou byla jsem na pul druhou. Vse dobry mudr mi jeste udelala kontrolni utz tak tam jeste vajicko bylo 23mm rikala ze je tesne pred prasknutim ze lepsi nacasovani uz ani nemohlo byt. Tak mam z toho dobry pocit. Spermio bylo na jednicku.

Co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
27.7.16 14:49

Mimochodem to ze tam folikul jeste byl mi potvrdilo ze me rozhodne po pregnylu nepraskne do 36h :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.7.16 15:08

@Appel Tak to určitě dobře dopadne :* :kytka: Jinak já dnes po kontrole, bylo už i :srdce: jen mám pořád špatné hodnoty štítné žlázy, tak to jdu zítra pořešit s endokrynologem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.7.16 15:37

Ahoj holky…tak me hcg klesa, takze to prcek vzdal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.7.16 16:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.7.16 16:08

@kanka80 kdyz uz je to spatne, tak aspon, ze to neni mimodelozni…snad nebudu muset na revizi (dozvim se zitra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
27.7.16 16:10

@kanka80 gratuluji k srdicku! To je uzasne :potlesk: drzim palce aby ti upravili tu sitku.

@Bobby to je mi lito kocko ale jak pises sama dulezite je ze to neni mimodelozni a tady vidis ze jsi evidentne ovulovala jindy a podarilo se prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.7.16 19:37

@Appel tak paráda!! držím pěsti!
@kanka80 Gratuluji k srdíčku a neboj, oni ti štítnou žlázu opraví :kytka:
@Bobby Moc mě to mrzí že ti to takhle dopadlo :( posílám obejmutí, musíš být statečná! :hug:

Holky mě je dnes příšerně, je mi špatně a bolí mě hlava, měřila jsem si teplotu a mam 37,7..takže asi nějaká viroza na mě vlezla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.