Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
24.7.16 13:25

Holky tak já dnes 5dc a udělala jsem ze srandy test…na 22dpo moc slabé a to jsem měla 3dny ms…naděje si asi moc nedělám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
24.7.16 16:07

@Bobby ja tam carku druhou vidim myslim ze by to mohlo byt tehu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.7.16 16:11

@Appel ja mam obavu ze je to mimodelozni. Carka je moc slaba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
24.7.16 16:46

@Bobby myslis? Zitra zajdes na krev? Zkus jeste jiny druh testu treba se to ukaze jinak. Citis se jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
24.7.16 17:01

@Bobby Kočko to je nějaké zvláštní jak píše @Appel radši si zajdi k doktorovi :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
24.7.16 19:02

@kanka80 Moc ti držím palce, ať všechno probíhá jak má a ať kontrola dopadne na jedničku! :palec: To by byla paráda, kdyby se podařil chlapák, páreček je ideální, ale jak říkáš - hlavně ať jste zdraví a v pořádku :hug: My nejsme přímo ze Zlína, máme to asi 50 km, ale pořád to vychází nejblíž, i když byly doby, kdy jsem uvažovala o Olomouci, Zlín má ty ceny trošku větší, ale když bych spočítala to dojíždění jinam, tak je to už skoro jedno, navíc tomu hrozně moc věřím, že se to povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
24.7.16 19:44

@annyz Hlavně to musí správně načasovat :palec: u mě to první iui asi udělali pozdě, už po ovulce :oops: Protože, když se povedlo druhé iui při katastrofálním spermiogramu :think: snad bude vše v pořádku…doufám :kytka: Bojím se ultrazvuku ve 12tém týdnu, to se totiž rozjely problémy, když jsem byla těhotná s malou :oops: :? /2× klky, pak 1× plodovka, z toho pak 2× zánět dělohy/ když si na to vzpomenu, tak je mi špatně :,( snad to druhé těhotenství bude lepší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.7.16 20:28

Max test…rano jedu k dr…nezda se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
24.7.16 20:51

@Bobby me ta carka prijde jako silna. Drzim palce a dej vedet! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
24.7.16 20:53

@Appel díky…zítra se ozvu jak budu vědět co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.7.16 07:24

@A123 Ahoj, to mě mrzí..:( a co se stalo? po jaký době jsi po revizi dostala ms..a jak dlouho se snazíte? Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.7.16 07:34

@Appel Držím pěsti, čárka je krásná, ať je to v pořádku, dej vědět jak jsi dopadla ju..myslím na tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
25.7.16 08:14

@VerunkaK90 to byla bobby ne ja :) jsi se pretukla :) a co ty? jak to s tebou vypada? kolikaty jsi den dneska? testujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.7.16 08:28

@Appel Ahojky, ano přeťukla jsem se, promiň..bylo to pro Bobby, já jsem dnes teprve 10.den po inseminaci a 9.den po ovulaci, netestuju ještě..je moc brzy…doufám že vydržím až do ponděli nebo úterý příštího týdne, to bych to měla dostat..jinak první týden jsem měla velký bolesti břicha, nadmutá a nafouklá jsem byla strašně, průjem ale nešlo mi to se vykadit, celou dobu tlak v konečníku a jeden den jsem měla horečku, takže spíš nějaká viroza nebo něco, teď už je vše dobré, nejsem nafouklá, nadmutá nic, břicho mě taky nebolí..jediné co tak mě bolí malinko prsa od včera, to se mi neděje normálně, ale přikládám to všem těm hormonům a utrouši co zavádím, mám strach že to nevyšlo.. :( co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
25.7.16 08:30

@VerunkaK90 ahoj, samovolně jsem potratila, ale nakonec stejne s revizi. Dostala jsem to přesně po měsíci, dal mi na to dr nějaké prášky abych to v tu dobu dostala. Docela se divím ze sám chtěl iui takhle hned po 1. ms, to jsem rada. Snažíme se uz víc jak rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.