Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
20.7.16 13:06

@kanka80 ja v patem mela jen zloutkovy vacek a jeste jen jeden v sedmem uz dva embrya se srdickama… Ja myslim ze v klidu nemusis se bat:-). Dr to pocita evidentne od posledni ms a ty od iui ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.7.16 14:13
@Appel píše:
@VerunkaK90 tezko rici jestli je to spatne ci dobre akorat jsem se stim nikdy nesetkala co znam holky a i u sebe to bylo tak ze dva dny pred iui pregnyl a pak iui tak nevim no. :nevim:

U ne to taky pichli v den iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.7.16 14:20

@Bobby tak aspon nejsem sama :) jak si na tom vubec teď ty kočko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
20.7.16 14:42

@Bobby mno jak jsem psala nikdy jsem se stim nesetkala az tady u vas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.7.16 14:49
@VerunkaK90 píše:
@Bobby tak aspon nejsem sama :) jak si na tom vubec teď ty kočko?

Ja 1dc…13dc sjedu do caru na utz a pak se uvidi

@Appel píše:
@Bobby mno jak jsem psala nikdy jsem se stim nesetkala az tady u vas :)

Jj kazdy car to ma jinak…treba mi to ted naplanuji dopredu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
20.7.16 14:53

@Bobby tak minimalne se na to zeptej :) me by to tedy zajimalo :)..ja kdyz jsem otehotnela s dvojkama tak vim ze jeste v den IUI mi vejce nepraskly.. a to jsem mela v sobe uz dva dny pregnyl…takze pak praskly bud v ten den nebo v noci..ale rikam si ze kdyby v den IUI bych mela pregnyl.. kdo vi jestli ti spermonici by tak dlouho vydrzeli cca 3 dny.. mno nevim.. to je jen moje uvaha :) nejsem doktor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.7.16 14:56

@Appel ono zalezi v jake velikosti ti folici dozravaji a v jakem stadiu jsi zrovna v caru…kdyz muj folik mel 21mm a praska kolem 22-23mm, tak mi dali pregnyl a do vecera puknul…ted se mi stalo poprve, ze praskl az druhy den, ale to jsme meli i pojistene z domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
20.7.16 15:00

@Bobby mno vzdy kdyz ma pres dvacet.. ja to na sobe nepoznam takze tezko rict…tak dobry kdyz vis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.7.16 15:01

@Appel ja to poznam pouze po pregnylu jinak ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
20.7.16 15:04

@Bobby ja vubec po nicem jsem totalne na takove vnimani leva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.7.16 15:05

@Bobby ¨Tak tomě mrzí :(
@Appel Já když mi píchali tak jsem měla folikuly 20mm a druhý den byla ovu, poznám ji na sobě..a ten den jsme to ještě pojistili..myslím že to bylo dobře načasované..tedy snad..as bych si ani nemela delat kdovjaky nadeje kdyz je spermio takové..ale uvidím za 14 dní minimalně, chtěla bych vydržet aspon do druheho srpna (den kdy nemá mrcha dorazit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
20.7.16 15:07

@VerunkaK90 ja myslim ze oni vazne vedi co delaji :) urcite to dopadlo dobre :) nadeje umira posledni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.7.16 09:56

@Appel Ne ne, já to počítám od začátku menstruace :nevim: 17.6. byl první den poslední menstruace :think: ale to je asi jedno, o ten týden :nevim: Příští středu mám další kontrolu :dance:
Holky moc vám přeju brzké // :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
21.7.16 10:02

@kanka80 aha me to tedy taky vychazi 5tt od toho data :) pristi tyden se uvidi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.7.16 14:57

Ahooj :mavam:

Ja jsem dnes zrovna byla na UZV 10DC a meli jsme naplanovat IUI. Bohuzel mi ale bylo oznameno, ze inseminace neprobehne, protoze mi dozralo moc vajicek (6) a riskovat sestercata nebudeme…tak jsem z toho takova rozhozena, necekala jsem to.
Cpali do me Clostillbegyt a ocividne na me zabral az moc… :nevim: :roll:
Musime teda cekat do dalsiho mesice…
Je me trochu zarazilo, kdyz mi doporucili se ted chranit, i presto ze partner ma spatny spermiogram (cca 1-2% pohyblivych)…tak si rikam, ze se asi nic nestane kdyz to risknem, ale trochu obavy z 6 deti mam :P

Mate nekdo take takovou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.