Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel u me blbe
myslim, ze to nevyslo… @kanka80 jen se pochlub foteckou
moc ti to preju kocko…vzdyt sis taky prosla svoje ![]()
Tak jsem to zkusila vyfotit a tohle je výsledek
nejvíc jde vidět ta z dneška ![]()
@Bobby Jj, dnes jdu na krev
musím to stihnout mezi prací, tak budu mít docela frmol ![]()
@kanka80 píše:
@Bobby Jj, dnes jdu na krevmusím to stihnout mezi prací, tak budu mít docela frmol
Uz se tesim na vysledek ![]()
@kanka80 To je krásný! myslím že se na tebe žádná zlobit nebude…vždycky mám radost když to vidím..přeju ti to opravdu..víme jak je to strasný a že sis taky prožívala..přeju to každé z Vás..moc ti gratuluju!
Jinak holky já teď nevím, vrátila jsem se z Natu a inseminace se dnes konat nebude..mám přijít v pátek..prý si mám rozmyslet jestli vůbec, protože tam mám tři folikuly a hrozí že bych mohla čekat i trojčátka a vzhledem k tomu jak jsem malá a drobná to může být veliký riziko a že by se narodily předčasně a mohli by mít nějakou poruchu..tak já jsem teď taková smutná z toho..máte některá skušenost? na pravé straně mám folikuly 17 a 14mm a na levé 15mm..sliznice je prý 3,5mm..jak by měla být velká?
@VerunkaK90 sliznice je teda mala…mela by mit 7mm aspon…zalezi teda jeste jak to merili…a budou ti v patek delat jeste utz? Si vem, kolik foliku muze byt prazdnych bez vajicka…
@Bobby Ano v pátek mi udělá utz..aha..tak to ji mám nizoučkou..to by mě zajímalo jak rychle roste a kolik bude mít v pátek..Ano vím že můžou být prázdné..právě jsem pročítala disuzi na toto téma jinde a holky šly i se 4..takže to asi risknu..jen mám strach že by to fakt mohli bejt trojčátka a riziko a takovej start do zivota bych jim nechtela dát..a při mé smůle…zase na druhou stranu nízká procentuální šance na otěhotnění a kdoví jak je to tam s vajíkama..no budu o tom přemýšlet a číst teď hodně..JAk si na tom vždy ty s folikuly? a jinak? už se cejtiš jak? už jsi testovala?
@VerunkaK90 kdyz uz, tak si myslim, ze hrozi spis dvojcata nez trojky…a taky se muze folik zastavit v rustu.. Ja osobne bych do toho sla…a od pristiho cyklu doporucuju pit kontryhel at ti sliznice naroste.. Pokud to bral jako jednu stranu, tak ok a bude mit tech 7mm ale pokud je to merene jako celek, tak je to blbe
uvidis v patek…no a ja? Citim se absolutne netehotne
no a na testu je duch, ale myslim si, ze to bude jeste pozustatek pregnylu.. Uvidi se zitra…
@Bobby Mám kontryhel..myslíš že když ho budu teď do pátku pít že to k něčemu bude? měřil od jedný strany ke druhý..ale nevím jestli se mu to nevypoče jako celek..to netuším..ty jsi dne 13dpo ne? to už by mohla být těhotenská čárka
přála bych ti to moc..předtím jsi netestila? a krvacela si po iui nebo tak?
@VerunkaK90 no teď už ti bohužel moc nepomůže
zas tak rychle neúčinkuje
ale asi tím nic nezkazíš-má se pít jen do ovu…já jsem 11dpo a 12od pregnylu…test už byl čistý, ale toto je takový mikroduch, že to fakt může být pregnyl nebo ryska..zatím si žádné naděje nedělám…hlavně skrz to moje opakované špinění ![]()
@VerunkaK90 zítra zkusím…měla bych totiž zítra vysadit utrouš, tak test udělat musím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.