Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
12.7.16 19:37

@Appel u me blbe :-( myslim, ze to nevyslo… @kanka80 jen se pochlub foteckou :-) moc ti to preju kocko…vzdyt sis taky prosla svoje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.7.16 19:44

Tak jsem to zkusila vyfotit a tohle je výsledek ;) nejvíc jde vidět ta z dneška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
12.7.16 19:47

@kanka80 kraaaasneeeeee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
12.7.16 19:49

@Appel Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
12.7.16 20:54

@kanka80 :dance: :dance: a zitra na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.7.16 03:27

@Bobby Jj, dnes jdu na krev :dance: musím to stihnout mezi prací, tak budu mít docela frmol :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.7.16 08:12
@kanka80 píše:
@Bobby Jj, dnes jdu na krev :dance: musím to stihnout mezi prací, tak budu mít docela frmol :think:

Uz se tesim na vysledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.7.16 08:39

@kanka80 To je krásný! myslím že se na tebe žádná zlobit nebude…vždycky mám radost když to vidím..přeju ti to opravdu..víme jak je to strasný a že sis taky prožívala..přeju to každé z Vás..moc ti gratuluju!

Jinak holky já teď nevím, vrátila jsem se z Natu a inseminace se dnes konat nebude..mám přijít v pátek..prý si mám rozmyslet jestli vůbec, protože tam mám tři folikuly a hrozí že bych mohla čekat i trojčátka a vzhledem k tomu jak jsem malá a drobná to může být veliký riziko a že by se narodily předčasně a mohli by mít nějakou poruchu..tak já jsem teď taková smutná z toho..máte některá skušenost? na pravé straně mám folikuly 17 a 14mm a na levé 15mm..sliznice je prý 3,5mm..jak by měla být velká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.7.16 09:08

@VerunkaK90 sliznice je teda mala…mela by mit 7mm aspon…zalezi teda jeste jak to merili…a budou ti v patek delat jeste utz? Si vem, kolik foliku muze byt prazdnych bez vajicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.7.16 09:16

@Bobby Ano v pátek mi udělá utz..aha..tak to ji mám nizoučkou..to by mě zajímalo jak rychle roste a kolik bude mít v pátek..Ano vím že můžou být prázdné..právě jsem pročítala disuzi na toto téma jinde a holky šly i se 4..takže to asi risknu..jen mám strach že by to fakt mohli bejt trojčátka a riziko a takovej start do zivota bych jim nechtela dát..a při mé smůle…zase na druhou stranu nízká procentuální šance na otěhotnění a kdoví jak je to tam s vajíkama..no budu o tom přemýšlet a číst teď hodně..JAk si na tom vždy ty s folikuly? a jinak? už se cejtiš jak? už jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.7.16 09:44

@VerunkaK90 kdyz uz, tak si myslim, ze hrozi spis dvojcata nez trojky…a taky se muze folik zastavit v rustu.. Ja osobne bych do toho sla…a od pristiho cyklu doporucuju pit kontryhel at ti sliznice naroste.. Pokud to bral jako jednu stranu, tak ok a bude mit tech 7mm ale pokud je to merene jako celek, tak je to blbe :-( uvidis v patek…no a ja? Citim se absolutne netehotne :( no a na testu je duch, ale myslim si, ze to bude jeste pozustatek pregnylu.. Uvidi se zitra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.7.16 09:52

@Bobby Mám kontryhel..myslíš že když ho budu teď do pátku pít že to k něčemu bude? měřil od jedný strany ke druhý..ale nevím jestli se mu to nevypoče jako celek..to netuším..ty jsi dne 13dpo ne? to už by mohla být těhotenská čárka :) přála bych ti to moc..předtím jsi netestila? a krvacela si po iui nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.7.16 09:58

@VerunkaK90 no teď už ti bohužel moc nepomůže :-( zas tak rychle neúčinkuje :-( ale asi tím nic nezkazíš-má se pít jen do ovu…já jsem 11dpo a 12od pregnylu…test už byl čistý, ale toto je takový mikroduch, že to fakt může být pregnyl nebo ryska..zatím si žádné naděje nedělám…hlavně skrz to moje opakované špinění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.7.16 10:03

@Bobby Oki..a zítra teda skusíš test nebo ještě počkáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
13.7.16 10:04

@VerunkaK90 zítra zkusím…měla bych totiž zítra vysadit utrouš, tak test udělat musím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.