Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
7.7.16 21:52

@kanka80 Krvácíš hodně? ale na mrchu je brzy ne? kdy budeš testovat? nebo už jsi zkusila test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.7.16 11:49
@VerunkaK90 píše:
@kanka80 Krvácíš hodně? ale na mrchu je brzy ne? kdy budeš testovat? nebo už jsi zkusila test?

Omlouvám se :mrgreen: já tě zmínila a myslela jsem Boby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.7.16 11:50

@Appel Ahojky, tak jak? už jsi testovala?
@Bobby Testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.7.16 12:05
@VerunkaK90 píše:
Omlouvám se :mrgreen: já tě zmínila a myslela jsem Boby

No spineni ustalo…vcera mi dosly nove testy, tak jsem zkusila jak vypada pregnylovka a byla uz jen slaba…tusim do dvou dnu bude test snehobily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.7.16 12:16

@Bobby a třeba ne :) vím že je těžký tomu věřit ale snaž se aspoň malinko, uplne te chápu, budu asi stejná jako ty..ale naděje ještě je..dnes jsi 13dpo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.7.16 12:21

@VerunkaK90 nene ja dnes 6dpo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.7.16 12:35

@Bobby aha, no dokonce..:) včera jsem četla diskuzi jinde celý den a byla tam holcina co krvacela, skoro snad celou dobu až do 16 dne po a našla na testu // až dýl a dokonce čekala dvojčátka, který taky pak porodila :) a byla po první iseminaci..tak hlavu vzhuru kocko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
8.7.16 12:56

@VerunkaK90 ahojky ja dnes netestovala az zase zitra :-) vcera bylo snehobilo a hcg roste co dva dny tak uvidim. Trochu se bojim ze asi tentokrat to nevyslo ale nehazim jeste flintu do zita dnes jsem 10dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.7.16 13:08

@Appel taky brzoučko…skvělé že jsi takhle naladěná! držím pěstičky…máš nějaé příznaky? nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
8.7.16 13:12

@VerunkaK90 brni me bradavky obcas me pichne v levo v pravo a brkam a obcas je mi soufl ale toto vsechno si muzu namlouvat a priznaky to byt nemusi uvidime to vis ze bych byla rada kdyby to vyslo ale nevimno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.7.16 13:31

@Appel Bude to dobré :kytka: uvidíš..no tak brnění bradavek a píchání si nevsugeruješ, nebo myslíš že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
8.7.16 13:33

@VerunkaK90 ja ti nevim psychika je svina :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
8.7.16 13:33
@VerunkaK90 píše:
@Appel Bude to dobré :kytka: uvidíš..no tak brnění bradavek a píchání si nevsugeruješ, nebo myslíš že jo?

Da se vsugerovat spousta veci…i oddalit ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
8.7.16 13:49

@Bobby @Appel No holky, nevím nevím…vím že dá zabrat ale…třeba já před třemi myslím měsící měla snad úplně vše, krom teda bolení prsou a bradavek a hcg v krvi…cyklus 55 dní a pak to ze mě začalo lítat..myslím že tam něco bylo…hcg zjištěno u doktorky když jsem šla na vyvolávačku a týden nato se zvedlo a pak konečná..taky jsem si myslela že psychika, ale asi to nebyla..jinak ano dokázala jsem si vsugerovat že mi je špatně a oddálit mzs ale nafouknuté břicho, bolesti v něm, bolesti bradavek a špinění třeba..si myslím ře si nevsugeruješ..ale těžko soudit, je to jen můj názor..nevím jestli správnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
9.7.16 09:25

Ahoj holky tak u me stale nic tak nevim. Prsa silene boli ale jinak nez na ms tak nevim achjooo dnes jsem 11dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.