Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel Vydrž
už se ti to blíží, tu delší část máš zasebou, věřím že najdeš //!
![]()
@Appel kdy uděláš test? středa? nebo dřív? snad ano..přeju to nám všem..je to hrozná bezmoc když to nejde a nejde a nedaří se..chjo…snad se nám blízká na lepší časy ![]()
@VerunkaK90 ja vubec nevim kdy mam testovat. Jestli pockat nebo zkusit znovu zitra nebo se na to vyprdnout proste nevim ![]()
@Appel Zlato já jsem dnes 12den po IUI a našla jsem slabou druhou čárku
kolikátý jsi ty den? ![]()
@kanka80 juuuuuuuuuuu to je uzasna zprava zkusim zitra priznaky mas? ![]()
@Appel 6.7. byl test bílý a dnes 9.7. slabá čárka
od včerejška je mi špatně od žaludku, tak jsem zkusila test a ono ejhle se něco objevilo
![]()
@kanka80 jeeee ja mam takovou radost to je super potichoucku gratuluji a preji silicincarecku zitra to zkusim ![]()
@kanka80 ahojky tak ja test zase snehobily- moctomu nerozumim asi ultrogestan mi dela to ze me silene boli prsa a jsou nalite. Neb tehule evidentne nejsem. BT mam stale 37c. Myslela jsem ze muzu vychazet z minulych zkusenosti ale po porodu se telo asi zmenilo a reaguje nejak uplne jinak
. Mno naposledy budu testovat vutery to budu 14 dnu po IUIa pak vysadim utrous.
@kanka80 jééééééééééééé, gratuluju kočko
potichu
to je skvělé!
@Appel Každá jsme jiná, vydrž ještě do 15dne
držím ti moc palečky..
@Appel jedna holčina měla druhou čárku až 15den, tak vydrž a držím pěsti, aby ti to vyšlo
![]()
@VerunkaK90 díky moc za gratulaci
ale jsem cca 4týden, tak je ještě na všechno moc brzy…ale doufám, že je vše v pořádku ![]()
@kanka80 Určitě ano
to je krásá
promiň už si nepamatuju na kolikátý pokus? a přízneky? krvácela jsi?
@VerunkaK90 Druhý pokus
ale spermiogram byl hodně špatný, tak jsem překvapená, že to vyšlo
Nekrvácela jsem, jen ten den kdy jsem měla iui…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď