Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel Vydrž
už se ti to blíží, tu delší část máš zasebou, věřím že najdeš //!
![]()
@Appel kdy uděláš test? středa? nebo dřív? snad ano..přeju to nám všem..je to hrozná bezmoc když to nejde a nejde a nedaří se..chjo…snad se nám blízká na lepší časy ![]()
@VerunkaK90 ja vubec nevim kdy mam testovat. Jestli pockat nebo zkusit znovu zitra nebo se na to vyprdnout proste nevim ![]()
@Appel Zlato já jsem dnes 12den po IUI a našla jsem slabou druhou čárku
kolikátý jsi ty den? ![]()
@kanka80 juuuuuuuuuuu to je uzasna zprava zkusim zitra priznaky mas? ![]()
@Appel 6.7. byl test bílý a dnes 9.7. slabá čárka
od včerejška je mi špatně od žaludku, tak jsem zkusila test a ono ejhle se něco objevilo
![]()
@kanka80 jeeee ja mam takovou radost to je super potichoucku gratuluji a preji silicincarecku zitra to zkusim ![]()
@kanka80 ahojky tak ja test zase snehobily- moctomu nerozumim asi ultrogestan mi dela to ze me silene boli prsa a jsou nalite. Neb tehule evidentne nejsem. BT mam stale 37c. Myslela jsem ze muzu vychazet z minulych zkusenosti ale po porodu se telo asi zmenilo a reaguje nejak uplne jinak
. Mno naposledy budu testovat vutery to budu 14 dnu po IUIa pak vysadim utrous.
@kanka80 jééééééééééééé, gratuluju kočko
potichu
to je skvělé!
@Appel Každá jsme jiná, vydrž ještě do 15dne
držím ti moc palečky..
@Appel jedna holčina měla druhou čárku až 15den, tak vydrž a držím pěsti, aby ti to vyšlo
![]()
@VerunkaK90 díky moc za gratulaci
ale jsem cca 4týden, tak je ještě na všechno moc brzy…ale doufám, že je vše v pořádku ![]()
@kanka80 Určitě ano
to je krásá
promiň už si nepamatuju na kolikátý pokus? a přízneky? krvácela jsi?
@VerunkaK90 Druhý pokus
ale spermiogram byl hodně špatný, tak jsem překvapená, že to vyšlo
Nekrvácela jsem, jen ten den kdy jsem měla iui…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.