Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
4.7.16 20:23

Ahoj holky zitra to bude tyden od iui :-) je to ma druha pred 4 lety jsem mela prvni a ztoho mam trilete kudrnace :-) ted bych si moc pralaaaa holcicku toho testosteronu je doma obcas dost :mrgreen: ale to cekani je mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
4.7.16 20:25

@Bobby mela jsem taky dva folikuly. Jak jsi mela velke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.7.16 21:10
@Appel píše:
Ahoj holky zitra to bude tyden od iui :-) je to ma druha pred 4 lety jsem mela prvni a ztoho mam trilete kudrnace :-) ted bych si moc pralaaaa holcicku toho testosteronu je doma obcas dost :mrgreen: ale to cekani je mazec :zed:

tyjo, tak držím palce :) já se teprve na první chystám :dance: to věřím že to cekání je mazec, ještě týden ne? kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 21:17
@Appel píše:
@Bobby mela jsem taky dva folikuly. Jak jsi mela velke?

Jeden byl 20 a druhy 21mm :-) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
4.7.16 21:32

@VerunkaK90 mno ja budu ve ctvrtek tak jak tenkrat s dvojkama :-) ale zacala jsem od vcera brkat tak jak s dvojkama tak nevim jestli je to psychosomaticke nebo zase stejne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
4.7.16 21:33

@Bobby 4 dny pred iui jsem mela 17 a druhy 18 takze urco pres dvacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
4.7.16 21:35

Kdyz jsem sla poprve mela jsem 4 dva z toho domimantni pres dvacet a dva mensi na prvnim utz byl jen jeden vacek a na druhem uz dva :srdce: jsem to jako vubec nechapala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.7.16 21:39
@Appel píše:
@Bobby 4 dny pred iui jsem mela 17 a druhy 18 takze urco pres dvacet

Tak to uz byli urco zrovna praskle :-) ideal :-) tak to musi vyjit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
4.7.16 21:43

@Bobby uvidime akorat se nechci rouhat ze bych mela stesti zase. Zrovnajsme ve spanelsku tak mamaspon rozptyleni ale vecer kdyz deti usnou tak myslenky jedou na plne obratky. Jak se citis ty? A kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.7.16 00:10

Holky včera mě naše malá /3roky/ říká, že by chtěla miminko :* Já na to, že já bych taky chtěla ;) a na to malá říká: „Tak koupíme mami, neboj“ :hug: To mě úplně dostalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
5.7.16 08:59

@kanka80 mam taky trilete chlapecky a u nas se tedy taky vsechno kupuje :mrgreen:. Drzim pesti at uz vam universum miminko zasle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
5.7.16 09:21
@Appel píše:
@Bobby uvidime akorat se nechci rouhat ze bych mela stesti zase. Zrovnajsme ve spanelsku tak mamaspon rozptyleni ale vecer kdyz deti usnou tak myslenky jedou na plne obratky. Jak se citis ty? A kdy budes testovat?

Ja mam jeste hruzu casu…3dpo a po iui 4…test az 12dpo :-)

Holky muj synek (2r8m) chce taky miminko…jeho odpoved, jestli chce kamarada se kterym si bude hrat znela jasne-Tata koupi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
5.7.16 12:20

@Bobby tak to mas cas to je pravda. Ja zkusim 9 dpo rano testnout s dvojkama sem mela 9 dpo s odpoledni moci dve dalnice tak uvidim jestli se neco ukaze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.7.16 12:22

@Appel @Bobby Ještě že máme ty děti, které nás rozveselí :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
5.7.16 14:28

@kanka80 naprosto souhlasim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.