Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobby Taky držím palce ať doroste! Určitě se to podaří.
@kanka80 Jaký prášky holky? to po iui dostanu nějaké prášky? Já mám pocit už že do každou chvíli dostanu, takže možná půjdu dřív, uvidím..Jinak dnes mi volala sesra že musí na revizi, je těhotná ale nevyvíjí se..měla by být v 12týdnu a vypadá to s píše na 6..chudák..ale bere to dobře, rozešla se s tím se kterým to čekala, tak asi proto..
@VerunkaK90 ty leky jsou gestagen (Utrogestan, Duphaston, Crinone) pro podporu růstu děložní sliznice, prodloužení luteální fáze a podporu ranných fází těhotenství…dostaneš ho podle hp nebo preventivně
Příspěvek upraven 29.06.16 v 15:08
@VerunkaK90 píše:
@Bobby podle hp?co to? jdu poprvé nerozumím zkratkám..
podle hp-hormonálního profilu- z krve…
@kanka80 kočko, věk je jenom číslo, to dáme
a jak je dneska, cítíš se líp? ![]()
@VerunkaK90 Veru já mám dceru Verunku
Prášky po IUI beru troje, ráno Vasopirin, Prednison a Duphaston, večer pak jen Duphaston. Narkoman hadra ![]()
@annyz Ahoja
jj, už je mi dobře, i ty prášky dobře snáším, lepší než Utrouš ![]()
@kanka80 chvákím jméno
kdybych se tak nejmenovala já tak bych tak svou dceru kdybychměla určitě pojmenovala
Tak to jsem zvědavá co dostanu já..nemůžu se dočkat mrchy, už aby dorazila ![]()
@Bobby Ahojky tak dnes viď, držím palce ať to dobře dopadne a dej pak vědět jak to bylo..držím palce ![]()
Ahoj holky, tak jak se Vám daří, jak se cítíte? už někteá něco víte? ![]()
Jinak já dnes začala špinit, zvláštní protože je to můj nejkratší cyklus co jsem kdy měla 30dní..vzdy jsem měla nejkratší 33 dní a mnohem delší i 40 dní nebo 45 dní. Asi jsem si ji vyvolala tím jak moc ji chci
takže by to vycházelo že na utz půjdu 13.7
jak jsem rikala když jsem se spletla
Uz jsem nervozní teď ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.