Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
27.6.16 16:44
@kanka80 píše:
@annyz Mě to v centru nevadí…ale přítel se tam cítím blbě, tak sperma vozíme z domu :oops:

To jde? vozit sperma z domu? to jsem netušila..ten můj by to určitě taky ocenil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.6.16 16:56
@VerunkaK90 píše:
To jde? vozit sperma z domu? to jsem netušila..ten můj by to určitě taky ocenil :)

Jde to. Musi tam byt ale do hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 16:58
@Bobby píše:
Jde to. Musi tam byt ale do hodiny

tyjo, tak na to se zeptám, myslím že by mohlo být i lepší z domácího prostředí :) s tou hodinou by nebyl problém, máme to dvacet minut do natu :) A to ivf pak nebudete podstupovat proč jestli se muzu ptat? strach? já se ho hrozně bojím a doufám že se tomu vyhneme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 16:59

@kanka80 a kdy budeš teda testovat? za 14 dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.6.16 17:05

@VerunkaK90 kvuli financim…nejsem ted v situaci kdy muzu vydat tolik penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
27.6.16 17:39

@VerunkaK90 zdravím tě, my už jich máme za sebou pět.. po druhé se povedlo, ale potrat v 6tt bohužel.. platíme 500,–, pak doplatek třeba na utrouš 50,–, clostilbegyt 30,–, pregnyl neplatím.. 22.6 jsem byla na 5 inseminaci, takže koncem tohoto týdne zkusím test, zda tam už něco nebude :) docházíme do natalart plzeň.. pila jsem různé čaje, dle mojžíšové, dle báby radnické, kontryhel, vše k ničemu.. Takže ted už jsem jen na listovce, docházím k léčitelce na masáže.. Mám zvýšenou štítku, beru lék na to, nic závažného a přítel horší vzhled spermií, ale také se dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 17:41
@Bobby píše:
@VerunkaK90 kvuli financim…nejsem ted v situaci kdy muzu vydat tolik penez

je to financne náročné, bohužel, já si ale myslela že první tři pokusy hradí pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 17:43
@Pavucinkaa píše:
@VerunkaK90 zdravím tě, my už jich máme za sebou pět.. po druhé se povedlo, ale potrat v 6tt bohužel.. platíme 500,–, pak doplatek třeba na utrouš 50,–, clostilbegyt 30,–, pregnyl neplatím.. 22.6 jsem byla na 5 inseminaci, takže koncem tohoto týdne zkusím test, zda tam už něco nebude :) docházíme do natalart plzeň.. pila jsem různé čaje, dle mojžíšové, dle báby radnické, kontryhel, vše k ničemu.. Takže ted už jsem jen na listovce, docházím k léčitelce na masáže.. Mám zvýšenou štítku, beru lék na to, nic závažného a přítel horší vzhled spermií, ale také se dá :)

Ahojky :mavam: taky chodím do natu v Plzni :) tyjo, pátý pous už.. :( a ten potrat mě mrzí, ví se proč se to stalo? taky jsem skusila už všechno možný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.6.16 17:49

@VerunkaK90 ano hradi neco pojistovna, ale za leky apod.jsi hned na 20.000,– ani nevis jak…jako samoplatce platila sestrenka 80-100 tisic podle leku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
27.6.16 17:58

@VerunkaK90 a k jakému dr? doporučuji dr švábka nebo rokytu. Dr Bouše nemá lidský přístup a má vše na háku.. tak do 3 měsíce se může stát cokoliv, takže jsem potratila úplně sama, vytvořil se mi v děloze velký hematom, něco jako modřina krvavá, horší bylo, že den před jsem byla na utz a nic tam ještě nebylo, pak jsem šla do práce na 6 hodin, velký stres, tak možná proto se to stalo, no vyčítat si to budu do konce života, že jsem nešla rovnou na neschopenku, třeba by se to nestalo.. skoro jsem při potratu nekrvácela přirozeně, jen částečně, tak jsme to nejdřív zkusili a čekali týden zda to odejde samo, nic, tak pak co dál, tak jsme si zaplatili MUUT, tj potratová tabletka, po ní už šlo všechno ven a nikdy mi hůř nebylo.. návaly horka, zimy, špatně od žaludku, zvracela jsem, do toho průjem a krev, no tenhle stav trval asi 3 hodiny, pak už bylo jen líp (omlouvám se těm, co mají slabší žaludek) za měsíc a půl jsme byli na další iui (prý byla větší šance, protože byla děloha provlhlá) no ani prd, takže pak květen znova a ted taky.. blázinec prostě.. už nemůžu no.. ale budu bojovat dál.. ještě dva pokusy iui máme před sebou (začli jsme v prosinci minulého roku) tak uvidíme co bude dál.. na ivf nemáme.. takže pak už máme asi smůlu, pokud nám nikdo nepůjčí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 18:32

Tolik? to je šílený. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 18:38
@Pavucinkaa píše:
@VerunkaK90 a k jakému dr? doporučuji dr švábka nebo rokytu. Dr Bouše nemá lidský přístup a má vše na háku.. tak do 3 měsíce se může stát cokoliv, takže jsem potratila úplně sama, vytvořil se mi v děloze velký hematom, něco jako modřina krvavá, horší bylo, že den před jsem byla na utz a nic tam ještě nebylo, pak jsem šla do práce na 6 hodin, velký stres, tak možná proto se to stalo, no vyčítat si to budu do konce života, že jsem nešla rovnou na neschopenku, třeba by se to nestalo.. skoro jsem při potratu nekrvácela přirozeně, jen částečně, tak jsme to nejdřív zkusili a čekali týden zda to odejde samo, nic, tak pak co dál, tak jsme si zaplatili MUUT, tj potratová tabletka, po ní už šlo všechno ven a nikdy mi hůř nebylo.. návaly horka, zimy, špatně od žaludku, zvracela jsem, do toho průjem a krev, no tenhle stav trval asi 3 hodiny, pak už bylo jen líp (omlouvám se těm, co mají slabší žaludek) za měsíc a půl jsme byli na další iui (prý byla větší šance, protože byla děloha provlhlá) no ani prd, takže pak květen znova a ted taky.. blázinec prostě.. už nemůžu no.. ale budu bojovat dál.. ještě dva pokusy iui máme před sebou (začli jsme v prosinci minulého roku) tak uvidíme co bude dál.. na ivf nemáme.. takže pak už máme asi smůlu, pokud nám nikdo nepůjčí… :roll:

No já právě chodím k Bouše, nedal mi nikdo vybrat, teď jsem tam byla pro recept a byla jsem u jineho (nevím který to byl) a uplně jinej přístup, vysvětlil mi vše a bylo to jiný no..tak třeba bude mít službu někdo jinej až tam pujdu :roll: to sis prožila teda :( já jen doufam že nejsem alergicka na sperma nebo plod, na imunologii jsme ještě nebyli právě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 18:40

@Pavucinkaa dej hlavně vědět jak to dopadlo, držím všechny palce co mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
27.6.16 18:53

@VerunkaK90 tak řekni, že chceš jiného doktora. Já to tak udělala.. jde o tvé tělo a přece jen je to intimní záležitost, tak už je někdo sympatický, tak je to super. heled dr švábek je starší drobet, úsměv od ucha k uchu, menší postava. Rokyta je vysokej, pár vlasů. Poznáváš někoho? :D Švábek je asi ještě lepší než Rokyta. Jednou jsem ho měla na utz a vysvětlil mi dokonce i to co nemusel, sám od sebe mluvil co mám v děloze a vše mi ukazoval. Moc o takový rozhovory stojím, je to super :)) Jasně, že dám vědět :)) :palec: Snad dobrou zprávou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.6.16 19:01
@Pavucinkaa píše:
@VerunkaK90 tak řekni, že chceš jiného doktora. Já to tak udělala.. jde o tvé tělo a přece jen je to intimní záležitost, tak už je někdo sympatický, tak je to super. heled dr švábek je starší drobet, úsměv od ucha k uchu, menší postava. Rokyta je vysokej, pár vlasů. Poznáváš někoho? :D Švábek je asi ještě lepší než Rokyta. Jednou jsem ho měla na utz a vysvětlil mi dokonce i to co nemusel, sám od sebe mluvil co mám v děloze a vše mi ukazoval. Moc o takový rozhovory stojím, je to super :)) Jasně, že dám vědět :)) :palec: Snad dobrou zprávou :)

Snad jo :) přeju to každý, je to strašný pořád čekat a doufat…jo taky by se mi to libilo kdyby mi to nekdo vysvetloval :) já z něj musím každý moudro tahat..měla jsem takovýho staršího, prošedivělýho, hubenej a usměvavej byl taky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.