Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jeden folik 20mm, druhy lehce pres 21mm…o pul devate pichnut pregnyl a v 10 bude iui ![]()
@Bobby píše:
Holky jeden folik 20mm, druhy lehce pres 21mm…o pul devate pichnut pregnyl a v 10 bude iui
SKVĚLE!
Já tomu věřila
hodně štestíčka ať to výjde!!! mysli pozitivně ![]()
Já dnes poprvé špinim ale je to hodně zvláštní, zaprvé hodně krátkej cyklus a zadruhé ůbec mě nebolí břicho a to mě vždycky bolí hodně..nevím jestli mam volat do natu hned dnes nebo jestli cekat do pondeli, co myslíš?
@VerunkaK90 dekuji…no ono spineni se jeste nepocita jako ms, takze pockej az do pondeli pokud se ms rozjede ![]()
@Bobby píše:
@VerunkaK90 dekuji…no ono spineni se jeste nepocita jako ms, takze pockej az do pondeli pokud se ms rozjede
ano já vím
jen se bojím abych pak nepřišla zase pozdě po ovu
jsem z toho vystresla tyjo
no uvidím, děkuju, počkám teda
@Bobby snad ne
a jak se cítíš, jak si připadáš?
máš dobrý pocit z toho?
@VerunkaK90 minule jsem mela dobry pocit a nic…ted uz to nejak nevnimam…preci jen uz je to treti pokus..poprve jsem to prozivala hrozne ![]()
@Bobby třetí je prý nejúspěšnější
jo taky to prožívám hrozně a to tam ještě nejsem ![]()
Tak holky zlatý, mě se to rozjelo s plnou parádou a už jsem objednaná na 13.7..tak mi držte palečky ať je vše jak má být a můžeme na iui.. ![]()
@VerunkaK90 píše:
@Bobby třetí je prý nejúspěšnějšíjo taky to prožívám hrozně a to tam ještě nejsem
Jj pry nejakych 28%
drzim pesti at ti ten prvni pokus pak vyjde ![]()
@Bobby ¨děkuju, snad budu mezi těmi co se to povedlo napoprvé..tobě přeju ť si mezi těmi kterým se to povedlo napotřetí
už máš po?
@Bobby Ahojda! a to jdeš zítra v 10h na IUI? Moc držím pěsti, ať je dobrý i spermiogram
![]()
ahoj holky, tak Vám nevím ale moje mzs je nejspíš u konce, první a druhý den o hodně slabší než kdy jindy a dnes třetí den skoro nic, tak čekám jestli se to rozjede ještě nějak ale absolutně nechápu..co vy? jak se daří? už někdo testoval?
@VerunkaK90 a nemůže to být třeba nidační krvácení, když jen tak krátce? To by byla paráda
A jak se cítiš ty @kanka80, utíkají ti ty dny do testování? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.