Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel A ty dvojčátka jsi měla přirozeně? Někdo z rodiny je má taky? ![]()
@kanka80 nene dva mesice jsem brala clostik a zkouseli jsme doma a pak treti cyklus jsem zkusila iui sve prvni a hned dvojcatka. Ja mam polycisticke ovaria takze bez pomoci clostiku neovuluji. Mno a ted jsem zavitala znovu do caru a zkousime znovu ale uz rovnou iui. Dnes jsem 9 dpo a snehobilo tak nevim ![]()
@Appel To jsi měla teda štěstí, první iui a hned dvojčátka
U nás je největší problém ve spermiogramu
Já měla teď při druhé iui nachystané dva folíky, ale myslím, že to opět neklaplo…
@Appel Jinak malou máme přirozeně, po cca třičtvrtě roku snažení… ![]()
@Appel Teď při druhém iui měl 70% nepohyblivých, protože se necítil dobře
A jen 15% progresivních. Testovat nevím jestli budu…asi počkám jestli začnu špinit nebo pak ve středu jsem objednaná na krev, oni u nás po iui hned objednávají na krev, tak buď to vyjde nebo se budu z CARu vracet s Clostilbegytem… ![]()
@kanka80 aha me akorat rekli ze manzel spermio dobry ze ho mampochvalit rikala neco o 15mil pohyblivych. Drzim moc palce priznaky mas nejake?
@Appel Jo vám to neříkali na procenta
Příznaky těžko říct
Bolí mě dnes celý den podbřišek, ale to jsem měla i po tom prvním iui po týdnu… Jinak se nijak nesleduju, třeba bazální teplotu jsem nikdy neměřila ![]()
@Bobby To tvoje krvácení mě strašně mrzí, myslela jsem na tebe dnes celý den ![]()
@kanka80 píše:
@Bobby To tvoje krvácení mě strašně mrzí, myslela jsem na tebe dnes celý den
Diky kocko…
cely den projizdim net a hledam odpoved a nic ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.