Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Appel A ty dvojčátka jsi měla přirozeně? Někdo z rodiny je má taky? ![]()
@kanka80 nene dva mesice jsem brala clostik a zkouseli jsme doma a pak treti cyklus jsem zkusila iui sve prvni a hned dvojcatka. Ja mam polycisticke ovaria takze bez pomoci clostiku neovuluji. Mno a ted jsem zavitala znovu do caru a zkousime znovu ale uz rovnou iui. Dnes jsem 9 dpo a snehobilo tak nevim ![]()
@Appel To jsi měla teda štěstí, první iui a hned dvojčátka
U nás je největší problém ve spermiogramu
Já měla teď při druhé iui nachystané dva folíky, ale myslím, že to opět neklaplo…
@Appel Jinak malou máme přirozeně, po cca třičtvrtě roku snažení… ![]()
@Appel Teď při druhém iui měl 70% nepohyblivých, protože se necítil dobře
A jen 15% progresivních. Testovat nevím jestli budu…asi počkám jestli začnu špinit nebo pak ve středu jsem objednaná na krev, oni u nás po iui hned objednávají na krev, tak buď to vyjde nebo se budu z CARu vracet s Clostilbegytem… ![]()
@kanka80 aha me akorat rekli ze manzel spermio dobry ze ho mampochvalit rikala neco o 15mil pohyblivych. Drzim moc palce priznaky mas nejake?
@Appel Jo vám to neříkali na procenta
Příznaky těžko říct
Bolí mě dnes celý den podbřišek, ale to jsem měla i po tom prvním iui po týdnu… Jinak se nijak nesleduju, třeba bazální teplotu jsem nikdy neměřila ![]()
@Bobby To tvoje krvácení mě strašně mrzí, myslela jsem na tebe dnes celý den ![]()
@kanka80 píše:
@Bobby To tvoje krvácení mě strašně mrzí, myslela jsem na tebe dnes celý den
Diky kocko…
cely den projizdim net a hledam odpoved a nic ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď