Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
17.7.16 11:37

@Bobby Nekomu se to může ukázat dýl kočko…když ne tak snad příště! určitě se taky dočkáme, věřím tomu
:hug: a děkuji za info…budu se testovat abych viděla jak je to u mě..
@kanka80 a na podruhé se podařilo, paráda..já už se pomalu psychicky připravuju na IVF..ale pořád doufám že to nebude zapotřebí..ale víceméně s tím počítám už teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.7.16 12:51
@kanka80 píše:
@Bobby Kočko mě to tak mrzí, že ti to zase nevyšlo :,(

Uz se smiruju s tim, ze to ani nevyjde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.7.16 16:37

@Bobby Musí to vyjít! :* Vždyť jsi ještě mladá :hug: Nevzdávej to! Já mám zase strach, aby se to miminko udrželo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.7.16 23:48

@kanka80 neboj vse bude v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
18.7.16 22:52

Ahoj holky :-) jak se mate? @kanka80 jak se dari tehulce? @VerunkaK90 jak po iui? Pocity a tak? @Bobby ktery jsi den? Jeste muze se neco ukazat uvidis :hug:

Ja dnes dobrala posledni clostik a v patek jdu na zmereni vajicek a pocitam v pondeli nebo utery iui toto tak vsechno leti… Na prelomu cervence se srpnem pred 4 lety jsem mela iui a vyslo to tak mozna ze to ve stejny mesic vyjde znova ta holcicka :mrgreen: zase mam dvojite videni uz aby ten clostik vyprchal faaaakt mi nedela dobre :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.7.16 23:05

@Appel já jsem dnes třetí den po a vlastně hned v sobotu mě začalo bolet břicho ale dnes je to hodně, bolení, píchání, jde mi to až do zadku, jsem nafouklá, nadmutá..špatně se mi chodí jak mě tam vše tlačí, máš zkušenost? měla jsie to taky tak? samotný zákrok nebolel vubec ani potom celý den..v sobotu prvně a to jsem přikládala ovulaci..taky jsem se teď dva dny po sobe vzbudila ve tři v noci na čůrání.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
18.7.16 23:09

@VerunkaK90 jj taky boleni vetsi i treba pri ohnuti a podobne. Jestli to vyslo uvidis tak za 10 dnu. Me treba ultrogestan strasne dela priznaky jen co jsem ho vysadila vse zmizelo. Jinak me se pregnyl drzi jen 5 dnu tak treba zacni testovat drive at vis kdy tebe vyprchava z tela. Beres ultrogestan nebo neco na udrzeni pripadneho tehu? Drzim moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.7.16 03:03

@Appel Ahojky :mavam: zatím to vše vypadá dobře, ale abych to nezakřikla… :oops: Čárka pořád sílí a zítra mě čeká druhá kontrola i s ultrazvukem, tak už se strašně těším :dance: Moc držím pěsti, aby ti to teď už vyšlo :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.7.16 06:38

@Appel ano, zavádím třikrát denně utrouš, vaginálně..určitě je to vše z něj…Teda nevím, dnes krom špatně od žaludku, ale to je z nervozity..mi nic není, jako když utne.. :think: ano pohlídám si to..chci vědět kdy vyprchá..Děkuju ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
19.7.16 08:22

@VerunkaK90 ja Utros nezavadim ja ho polykam… nejak v praci na zachodcich se mi to prici.. ikdyz bych v poledne mohla polykat a rano a vecer zavadet doma :think: mno akorat nesnasim vytoky :D :D tak se tomu vyhybam. Urco to bude vse supr… ja uz se taky moc tesim na patek kolik tam vajuchu dozralo :) tak uvidime.

@kanka80 tak dej pak vedet jak jsi dopadla :) to asi jeste na aktivitu srdicka je moc brzy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.7.16 09:57

@Appel Srdíčko asi až příští týden :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
19.7.16 20:08

@kanka80 a jak jsi dnes dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
19.7.16 20:08

@Bobby co ty kocko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
19.7.16 20:30

@Appel ja dnes silne spineni, tak predpokladam zitra 1dc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
19.7.16 20:39

@Bobby tak jdem do dalsiho boje spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.