Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@babett_chica Ahojky,a jak byly velke ty vajicka? Oplodnit 6 vajicek najednou je hodne mala pravdepodobnost, ale samozrejmne ze nejaka sance je vzdy.Ja kdyz pri IUI otehotnela s dvojcatky tak jsem mela 4 velke a a oplodnili se dve. Takze kdyz to chcete risknout. osobne si myslim ze 6rcata vazne nebudes cekat ![]()
@babett_chica ja bych rekla, ze budou klidne i prazdne foliky bez vajicka
@Appel 18mm vsechny…no je mi jasny, ze 6tercata to asi nebudou ale precejen je to asi dost vetsi pravdepodobnost, zr by jich mohlo byt vic jak 2..
ale rikam si ze s tim spermio vysledkem by se to trd mohlo povest aspon prirozene…tezko rict jaky je riziko ![]()
@Appel 18mm vsechny…no je mi jasny, ze 6tercata to asi nebudou ale precejen je to asi dost vetsi pravdepodobnost, zr by jich mohlo byt vic jak 2..
ale rikam si ze s tim spermio vysledkem by se to trd mohlo povest aspon prirozene…tezko rict jaky je riziko
@Bobby s timhle nemam zadnou zkusenost ani nevim jak to vlastne je…dr. jen rekla ze IUI neprovrdrme a ukazala mi zr je tam 6 vajicek.. ![]()
@babett_chica a jakou jsi brala davku klostiku?
Jinak holky ja jdu zitra odpo tak drzte palce aby tam bylo neco uzrale ![]()
@Appel drzim palce! Ja brala od 3DC 2tablety denne (1rano a 1vecer). Celkem 5 dni
@Appel Držím palečky, aby byly uzrálé..
@babett_chica Ahoj
chápu tě, já málem taky měla po a to jsem tam měla jen tři folikuly…ale nakonec pořádně dorostly jen dva, takže mi to udělali..ale byla jsem ten den dost rozhozená a bezmocná…-nevím jestli bych to riskovala..nikdy nevíš..a některým holkám se povedlo jen při clostiku i bez iui…Já brala jen jednu tabletku za den a taky pet dni a 3 tam byly 13.den no a 15 už byl ten třetí jen 15mm..ty dva 20mm..
Holky nevím nevím, asi to nevyšlo ale…
@VerunkaK90 píše:
@Appel Držím palečky, aby byly uzrálé..@babett_chica Ahoj
Holky nevím nevím, asi to nevyšlo ale…chápu tě, já málem taky měla po a to jsem tam měla jen tři folikuly…ale nakonec pořádně dorostly jen dva, takže mi to udělali..ale byla jsem ten den dost rozhozená a bezmocná…-nevím jestli bych to riskovala..nikdy nevíš..a některým holkám se povedlo jen při clostiku i bez iui…Já brala jen jednu tabletku za den a taky pet dni a 3 tam byly 13.den no a 15 už byl ten třetí jen 15mm..ty dva 20mm..
@babett_chica na tvou otazku ti asi nikdo znas neumi odpovedet.. nikdo nevime jak to zrovna u vas bude
. Ja osobne bych to riskla prirodne
Ale musis se rozhodnout sama za sebe. Jestli ti rekla chranit se tak to dle meho myslela tak jak to rekla. Pokud das na svou intuici a vis ze 6rcata to nebudou tak se nechrante
. Rozhodnuti je jen a jen na tobe. Drzim palce ![]()
Ja dnes taky 10DC tak jsem sama zvedava ![]()
@Appel Diky, jasne ja vim, ze se musime rozhodnout…mame z toho hlavu jak patraci balon
![]()
Kazdopadne uz ted citim pichani v brise takze asi ovulace na ceste… ![]()
Drzim palce i Tobe!
@babett_chica jdes tam jeste na utz? Muze se stat, ze se s nekterych foliku stanou cysty…
@Bobby rekla mi, ze mam prijit az dalsi cyklus zase 10.-11.DC a tentokrat nebudu brat Clostillbegyt… ![]()
@babett_chica acha…no ona pokud je takto prehnana reakce na clostil tak byvaji casto i cysty ![]()
@babett_chica me prekvapuje ze ti nasadila dr clostik aniz by si overila zdali mas prirozene ovulaci.. me treba nedozravaji proto musim mit clostik..ale takto
. s temi cystami ma @Bobby pravdu kor kdyz tam mas tolik vajicek.. kdyby jsi mela nejake bolesti nebo neco radeji si zajdi drive.
@Bobby tak to jsi me neuklidnila…ale diky za info!
@Appel no ona mela podezreni, protoze jsme resili, ze z ovulacnich testu nikdy nebyl zadny „poradne pozitivni“, vzdy to bylo jen slaba carka a nezesilovala…tak mi prave rikala, ze to podporime tim clostillem a ted tohle…no a ty cysty me trochu znepokojujou..budu doufat, ze z toho nic nebude…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.