Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6286
21.7.16 15:29

@babett_chica Ahojky,a jak byly velke ty vajicka? Oplodnit 6 vajicek najednou je hodne mala pravdepodobnost, ale samozrejmne ze nejaka sance je vzdy.Ja kdyz pri IUI otehotnela s dvojcatky tak jsem mela 4 velke a a oplodnili se dve. Takze kdyz to chcete risknout. osobne si myslim ze 6rcata vazne nebudes cekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.7.16 15:46

@babett_chica ja bych rekla, ze budou klidne i prazdne foliky bez vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.7.16 22:25

@Appel 18mm vsechny…no je mi jasny, ze 6tercata to asi nebudou ale precejen je to asi dost vetsi pravdepodobnost, zr by jich mohlo byt vic jak 2.. :) ale rikam si ze s tim spermio vysledkem by se to trd mohlo povest aspon prirozene…tezko rict jaky je riziko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.7.16 22:27

@Appel 18mm vsechny…no je mi jasny, ze 6tercata to asi nebudou ale precejen je to asi dost vetsi pravdepodobnost, zr by jich mohlo byt vic jak 2.. :) ale rikam si ze s tim spermio vysledkem by se to trd mohlo povest aspon prirozene…tezko rict jaky je riziko :oops: @Bobby s timhle nemam zadnou zkusenost ani nevim jak to vlastne je…dr. jen rekla ze IUI neprovrdrme a ukazala mi zr je tam 6 vajicek.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
21.7.16 23:04

@babett_chica a jakou jsi brala davku klostiku?

Jinak holky ja jdu zitra odpo tak drzte palce aby tam bylo neco uzrale 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.16 06:21

@Appel drzim palce! Ja brala od 3DC 2tablety denne (1rano a 1vecer). Celkem 5 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.7.16 08:56

@Appel Držím palečky, aby byly uzrálé..

@babett_chica Ahoj :mavam: chápu tě, já málem taky měla po a to jsem tam měla jen tři folikuly…ale nakonec pořádně dorostly jen dva, takže mi to udělali..ale byla jsem ten den dost rozhozená a bezmocná…-nevím jestli bych to riskovala..nikdy nevíš..a některým holkám se povedlo jen při clostiku i bez iui…Já brala jen jednu tabletku za den a taky pet dni a 3 tam byly 13.den no a 15 už byl ten třetí jen 15mm..ty dva 20mm..

Holky nevím nevím, asi to nevyšlo ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.16 09:20
@VerunkaK90
@VerunkaK90 píše:
@Appel Držím palečky, aby byly uzrálé..

@babett_chica Ahoj :mavam: chápu tě, já málem taky měla po a to jsem tam měla jen tři folikuly…ale nakonec pořádně dorostly jen dva, takže mi to udělali..ale byla jsem ten den dost rozhozená a bezmocná…-nevím jestli bych to riskovala..nikdy nevíš..a některým holkám se povedlo jen při clostiku i bez iui…Já brala jen jednu tabletku za den a taky pet dni a 3 tam byly 13.den no a 15 už byl ten třetí jen 15mm..ty dva 20mm..

Holky nevím nevím, asi to nevyšlo ale…
:mavam:
Ja jich tam prave 10. DC mela 6 a vsechny 18mm…doktorka ani nevahala a hned rekla, ze IUI nebude a at se koukame chranit.
Rikam si, jestli to fakt nezkusit „prirodne“, kdyz mame nizkou pohyblivost spermii a ted by to mohlo treba jit samo…jen nevim jak moc vazne dr. myslela to chranit se, a jaky je riziko fakt ze by se toho chytlo vic nez napr. 2… :nevim: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
22.7.16 09:58

@babett_chica na tvou otazku ti asi nikdo znas neumi odpovedet.. nikdo nevime jak to zrovna u vas bude :). Ja osobne bych to riskla prirodne :) Ale musis se rozhodnout sama za sebe. Jestli ti rekla chranit se tak to dle meho myslela tak jak to rekla. Pokud das na svou intuici a vis ze 6rcata to nebudou tak se nechrante :). Rozhodnuti je jen a jen na tobe. Drzim palce :)

Ja dnes taky 10DC tak jsem sama zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.16 10:04

@Appel Diky, jasne ja vim, ze se musime rozhodnout…mame z toho hlavu jak patraci balon :D :D 8o
Kazdopadne uz ted citim pichani v brise takze asi ovulace na ceste… :think:

Drzim palce i Tobe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.7.16 10:08

@babett_chica jdes tam jeste na utz? Muze se stat, ze se s nekterych foliku stanou cysty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.16 10:21

@Bobby rekla mi, ze mam prijit az dalsi cyklus zase 10.-11.DC a tentokrat nebudu brat Clostillbegyt… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.7.16 10:31

@babett_chica acha…no ona pokud je takto prehnana reakce na clostil tak byvaji casto i cysty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
22.7.16 10:32

@babett_chica me prekvapuje ze ti nasadila dr clostik aniz by si overila zdali mas prirozene ovulaci.. me treba nedozravaji proto musim mit clostik..ale takto 8o. s temi cystami ma @Bobby pravdu kor kdyz tam mas tolik vajicek.. kdyby jsi mela nejake bolesti nebo neco radeji si zajdi drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.16 10:35

@Bobby tak to jsi me neuklidnila…ale diky za info!
@Appel no ona mela podezreni, protoze jsme resili, ze z ovulacnich testu nikdy nebyl zadny „poradne pozitivni“, vzdy to bylo jen slaba carka a nezesilovala…tak mi prave rikala, ze to podporime tim clostillem a ted tohle…no a ty cysty me trochu znepokojujou..budu doufat, ze z toho nic nebude… :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.