Inseminace 7/2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
26.7.16 09:56
@Appel píše:
@Bobby ja si vazne myslim ze klido tehu byt muzes aze to neni mimodelozni neb kdyby to bylo mimo tak HCG je vyssi uz davno.. ten pocet HCG co jsi psala je plus minus odpovidajici tomu kdyby jsi otehotnela po sexiku

@Bobby To bych ti přála boby! aby to bylo tak jak píše appel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.7.16 11:03
@Appel píše:
@Bobby ja si vazne myslim ze klido tehu byt muzes aze to neni mimodelozni neb kdyby to bylo mimo tak HCG je vyssi uz davno.. ten pocet HCG co jsi psala je plus minus odpovidajici tomu kdyby jsi otehotnela po sexiku

Scenar by to byl pohadkovy…uvidime co realiza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.7.16 18:19

Ahojte holky, můžu se k vám přidat?? Narazila jsem na vaši diskuzi a mám pár otázek, možná mi některá pomůžete..14.7. jsem byla na 1. IUI, cca po 5-ti letém snažení, vše proběhlo v pohodě, dostala jsem utrogestan, vasopirin a prednison..bohužel dnes přišla menstruace i přes utrogestan. Volala jsem si do car a tam mi řekli, že mám vysadit pouze vasopirin a zbytek užívat do kontroly, na kterou jsem objednaná v pátek..to už budu nějaký 4.DC. Jsem nesvá z toho utrogestanu tedy v začátku cyklu?? Nevíte, nemáte některá zkušenost?? Děkuji za jakoukoliv reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.7.16 18:25

@monull ahojky dle meho se spletli ultrogestan se musi vysadit jinak by ti nezralo vajicko. Vysad ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.7.16 18:45

@Appel děkuji za odpověď, ráno jsem vynechala, přišlo mi to logické, po telefonu v car jsem rychle jeden slupla, ale to je stejně jedno..po chvilce přemýšlení mě to přijde taky nelogické, abych ho polykala dál..spíš si myslím, že by to mohlo uškodit..
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.7.16 19:01

@monull ultrogestan zabranuje uzravani vajicka proto se bere az po ovulaci neb pomaha k uhnizdeni a podpore sliznice. Takze vysadit a jit zase v dobe ovu na folikumetrii. Me zitra ceka ma druha IUI, vcera jsem byla na kontrole mela jsem 19mm folikul vecer jsem si pichla pregnyl a zitra iui. Ve ctvrtek den po iui mam brat utros a jeste jeden lek na podporu sliznice. Mam vyslovne ve zprave napsano po iui za 14 dnu udelat test pokud negativni vysadit ultrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.7.16 20:36

@Appel jéé tak to ti moc držím palce, aby se zadařilo!! já myslím, že u mě druhé IUI nestihnu tento měsíc, když už budu 4 DC v pátek, což mě mrzí..folikul jsi měla krásnej, též jsem měla tak veliký, když jsem byla poprvé. Jen mě dělali IUI už asi 12 DC, tak to mám celé nějaké posunuté. Z té zprávy jsem byla trošku zmatená, taky tam mám 14 dní, ale asi až teď jsem to trošku pochopila. Takže vysazuji a dávám si pohov..v pátek uvidím co dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.7.16 20:51

@monull dekuji uvidime myslim ze by to melo vyjit zitra to skoro na den budou 4 roky co jsem byla na sve prvni iui a narodily se mi dvojcatka takze si myslim ze je to znameni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.7.16 21:08

@Appel jééé tak to je určitě znamení!!Budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
26.7.16 21:15

@VerunkaK90 ahoj, tak jak si zvládla první iui? :) a kdy jsi na ní byla? my byli ted 21.7 na šesté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.7.16 21:27

@Pavucinkaa ahojky,děkuju, zvládla jsem :) vubec mě to nebolelo, ten zákrok..až další den se spustila bolest břicha ovulací, nadmutá a nešlo se mi pořádně vykadit :) atd.. no a pak jak když utne…teď mě druhý den bolí bradavky a zase jsem nadmutá..a plačtová..ale je to vše z toho stresu…v neděli jsem zjistila že bych to měla nedostat..tak uvidím..myslím ale že to neklaplo..dá se říct že to prožívám tak nějak střídavě, dnes jsem si rikala ze to urcite nevyslo a orvala jsem to hodně..už dopředu..hrozná jsem..nevím co to je..fakt nervíky hrajou–řekni mi jak to zvlásáš..tak tfuj tfuj! držím palec..měla jsi něco podobného někdy jako popisuju já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.7.16 21:31

@VerunkaK90 proc myslis ze to nevyslo? A co teplotu meris si? Ja mela taky zacpu a prsa byly peklo ale prsa mi delal utros jen co jsem ho vysadila uklidnily se. Udelej si zitra test rano! Ja u dvojek mela 9dpo uz odpoledne dalnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.7.16 21:37

@Appel mám takový pocit…mě začaly prsa až teď a beru už utrouš od 17.7..taky te začaly bolet až později nebo? teplotu bazalni neměřim…ale jeden den jsem se citila divně..myslím minulý tyden ve čtvrtek a měla jsem telesnou teplotu skoro 38..tak jestli to je z toho utrouše taky? ted mam telesnou kolem 37,2 kdykoli behem dne..bazalku nemerim protoze vstavam vselijak a poradne se v tom neorientuju..mě nešlo kadit a pritom jsem měla prujem..takže nevím jestli se to bere jako zácpa :)
Každopadně nafouknutájsem a prdět teď potřebuju pořád :) a plačtivá..ale bojím se že si to vše vsugerovávám..vzhledem k tomu špatnému spermiu…no mám strach že zase nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
26.7.16 21:41

@VerunkaK90 ja je mela citlive ty prsa od lregnylu uz ted je mam ty bradavky naple a to jsem teprve 24 od pichnuti a cim se blizila doba testovani tim to s bradavkama bylo horsi. Ale kdyz jsem predtim otehotnela prsa me bolely jak bradavky tak i ze strany min mesic to byly jen bradavky. S telesnou teplotou to nevim nemam zkusenost. Plactiva muzes byt z cehokoli z tehu nebo z pms tezkomrici ja myslim ze ja mam vzdy vsechny priznaky sveta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
26.7.16 21:51

@Appel aha, píšeš utrouš :mrgreen:..mě po pregnylu nic..nikdy mě před mzs nebolí prsa…nikdy ani trošku, takže to přisuzuju právě utrouši..ale abych rekla pravdu nevím co utrouš způsobuje nebo ne..boli me bradavky a prsa ze strany taky trochu..no uvidím..snad o už nedostanu..držím ti palečky aby to vyšlo! před mzs jsem plačtivá no..jo a navíc mi vyskočily i bedary už..takže tak…testnu asi v pátek ráno…nebo počkám do mzs..bojím se hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.