Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, tak jak se máte? Já už jsem bez bolestí, jen pořád nafouklá a trošku žaludek na vodě..ale jakoby nic…dnešní test už ukazuje že je pregnyl skoro pryč, už jen pidi dušík.. tak uvidíme jestli v sobotu 30 něco najdu na testu..:)
Už aby ty // byli u nás věšech..těhulkám moc gratuluju a přeju hodně síly
![]()
@Appel Nevím jak se to počítá ale asi pátý…píchali mi ho v pátek.
@VerunkaK90 a tebe pichli pregnyl ve stejny den jako ti delali IUI?
@kanka80 ahaaa sem to popletla tak pak napis jak to dopadlo:-)
@kanka80 tak to je asi spravne ne? Jsi treti tyden teprve nebo?
@Appel ano,ve stejný den..jen ráno v 9.hod a ve 12,25 byla inseminace…je to špatně? četla jsem u jinych že píchly a šli třeba až za dva dny…taky jsem se divila…ale tak spolíhám na doktory..a chodím k dobrému..
@kanka80 a v kolikátým by jsi měla být podle počtu? už gestační váček je dobrý ne?
neboj určitě se tam mimi objeví a vše bude v pořádku, drž se..musíš bejt ve velkých nervech.. ![]()
@VerunkaK90 tezko rici jestli je to spatne ci dobre akorat jsem se stim nikdy nesetkala co znam holky a i u sebe to bylo tak ze dva dny pred iui pregnyl a pak iui tak nevim no. ![]()
@VerunkaK90 ja uvidim v patek pokud tam neco narostlo tak si myslim ze v nedeli budu pichat vecer a v utery v jednu na iui.. Ale vse bude zalezet jestli vajca dozraly ![]()
Podle mých poznámek 5týden, podle doktorky 6týden
Ale mám rozhozenou štítnou žlázu tak mi hned zvýšili dávku prášků ![]()
@kanka80 bude to dobrý, neboj! akorat stresujou ti doktoři viď, vse bude ok
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď