Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, tak jak se máte? Já už jsem bez bolestí, jen pořád nafouklá a trošku žaludek na vodě..ale jakoby nic…dnešní test už ukazuje že je pregnyl skoro pryč, už jen pidi dušík.. tak uvidíme jestli v sobotu 30 něco najdu na testu..:)
Už aby ty // byli u nás věšech..těhulkám moc gratuluju a přeju hodně síly
![]()
@Appel Nevím jak se to počítá ale asi pátý…píchali mi ho v pátek.
@VerunkaK90 a tebe pichli pregnyl ve stejny den jako ti delali IUI?
@kanka80 ahaaa sem to popletla tak pak napis jak to dopadlo:-)
@kanka80 tak to je asi spravne ne? Jsi treti tyden teprve nebo?
@Appel ano,ve stejný den..jen ráno v 9.hod a ve 12,25 byla inseminace…je to špatně? četla jsem u jinych že píchly a šli třeba až za dva dny…taky jsem se divila…ale tak spolíhám na doktory..a chodím k dobrému..
@kanka80 a v kolikátým by jsi měla být podle počtu? už gestační váček je dobrý ne?
neboj určitě se tam mimi objeví a vše bude v pořádku, drž se..musíš bejt ve velkých nervech.. ![]()
@VerunkaK90 tezko rici jestli je to spatne ci dobre akorat jsem se stim nikdy nesetkala co znam holky a i u sebe to bylo tak ze dva dny pred iui pregnyl a pak iui tak nevim no. ![]()
@VerunkaK90 ja uvidim v patek pokud tam neco narostlo tak si myslim ze v nedeli budu pichat vecer a v utery v jednu na iui.. Ale vse bude zalezet jestli vajca dozraly ![]()
Podle mých poznámek 5týden, podle doktorky 6týden
Ale mám rozhozenou štítnou žlázu tak mi hned zvýšili dávku prášků ![]()
@kanka80 bude to dobrý, neboj! akorat stresujou ti doktoři viď, vse bude ok
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.