Srovnání cyklu v Libereckém Gennetu

2976
29.6.16 10:23

Srovnání cyklu v Libereckém Gennetu

Ahoj holky, doktor mě poslal do gennetu, protože se mu nechce řešit můj problém neplodnosti, protože mám od vysazení HA menstruaci po někde 50 dnech minimálně a nemám ovulaci. Řekla jsem mu, že chceme dítě a on mi nasadil proveru, řekla jsem, že jí nechci, že ta se nemá předepisovat když chce žena otěhotnět, tak mě poslal do gennetu. Tam si mě převzala doktorka Mokrá hned jsem dostala vynadáno co tam dělám po 3/4 roce snažení bez jakékoliv léčby. Řekla jsem jí, že se nebudu hádat s doktorem, že on je lékař a já mu do toho nemohu kecat co má dělat. Ona mi řekla když mě doktor nechce léčit, tak mě bude léčit teda ona, když už jsem tam, lékama co má předepisovat gyndař. nasadila mi ultrogestan, udělala ultrazvuk řekla že tam nic špatného nevidí, ale přesto mi naplánovala plno věcí, neinformovala mě, že se to platí. Až později mi řekla sestra že vše je zpoplatněno, tak jsem to odmítla stím že zatím chci zkusit tu léčbu, když tam doktorka nic špatného nevidí. S partnerem jsme šli hned na krev na genetické testy, pak až dostanu menstruaci tak hormonální profil a až půjdeme na schůzku ohledně výsledku GT tak přítel ještě spermiogram, i když problém je ve mně. Léky mám jenom na jeden měsíc žádná schůzka s doktorkou, nic. Tak jsem tam volala, protože jsem měla zavolat až půjdu na tu krev, tak jsem sestře říkala, že nemám žádnou další schůzku s doktorkou, tak mě objednala zase až na konec srpna. Chci se teda zeptat zda je takovej postup normální, že jdu aby mě léčila a ona mi předepíše léky na jeden měsíc ten už uběhl a pak mám zase čekat přes 2 měsíce na další schůzku? jsem znechucená, doktorka je nepříjemná, vymýšlí si různá placená vyšetření i když nic špatného nevidí, nikdy jsem nebrala léky na srovnání cyklu, nic a ona mě rovnou posle na vyšetření průchodnosti vejcovodů, nějaký test neplodnosti, spermiogram a já nevím co ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2976
29.6.16 10:56

@SáraW četla jsem recenze na paní doktorku a asi špatné dny má docela často. Jinak placené vyšetření bylo průchodnost vejcovodů a pak nějaký test neplodnosti a pak tam bylo ještě něco už nevzpomínám. Jako já beru ten hormonální profil, genetiku, UZ, ale nechápu spermiogram dítě už jedno máme a vím že problém je ve mě protože nemám tu menstruaci ani ovulaci. četla jsem, že ženy tam jezdí často na UZ ohledně ovulace. Čekala bych, že do další schůzky budu prát léky abych dostávala menstruaci a ovulaci, ale ona mi dala prášky jen na jeden cyklus a pak ani nenaplánovala další schůzku. Musela jsem se na to zeptat sestry, která moc nechtěla, ale nakonec mě objednala, ale až na konec srpna. Já tedy budu ztrácet čas 2 měsíce a bůh ví jak to bude dál pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.6.16 11:03

No ja mam teda starou zkusenost s doktorkou Mokrou, kdyz jeste nepusobila v Gennetu, ale uz bych k ni v zivote nesla :cert: Prijemna byla vzdycky jak osina v zadku a vysetreni sup sup. Posledni rok taky navstevujeme car a tvoje zkusenosti se mi zdaji dost podivne… Asi bych se poohledla po peci nekde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
29.6.16 11:12

@Pajka89 přemýšlím o tom, že to úplně ukončím. Požádám doktora aby mě ty léky psal on, a buď to výjide nebo ne. Ale přitom jaká je doktorka protivná mám strach jí říct, že to chci ukončit. Mám strach, že mě zase vynadá, že tam nejdřív otravuju a nechám si udělat testy a pak to ukončím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
29.6.16 12:04

@offi Jenom bych zavolala sestricce, ze na dalsi schuzku neprijdete a je to. Co bys vysvetlovala doktorce, s tou uz se videt nemusis, no ne? Nutit vas tam chodit nikdo nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
29.6.16 12:43

@Pajka89 Ok dobře děkuji. Já tam teď na ty smluvené půjdu dozvíme se výsledky testů to mě zajímá a jinak se na to vykašlu, tohle mi příjde jako ztráta času. Já vím, že tam chodí hodně lidí, ale od dubna mám vše řešit s gennetem a zatím jsem čekala na první schůzku přes 2 měsíce a další s doktorkou je až v srpnu do té doby žádná léčba abych aspoň dostávala menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.