Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Řekl mi že mam přijít 10 února že bych mela dostat menstruaci a pokud ne at si ještě jednou udělat test a přijedu
@Anie22 Řekl mi že mam přijít 10 února že bych mela dostat menstruaci a pokud ne at si ještě jednou udělat test a přijedu a krev mi nevzal
Tak já bych si udělala za pár dní test a když bude čárka sílit, tak je pravděpodobně vše v pořádku ![]()
@Anie22 tak že ten váček tak je pouze v tehotenství neni tam pořád omlouvam se ze se tak ptam ale nikdy jsem to neslyšela
@tříkol píše:
@Anie22 tak že ten váček tak je pouze v tehotenství neni tam pořád omlouvam se ze se tak ptam ale nikdy jsem to neslyšela
Ano je gestační váček a v něm je žloutkový váček a poté teprve embryo. Určitě těhotná jste, ale teď je otázka, zda je vše v pořádku, když dr. viděl pouze ten váček. Ale klidně se může srdeční akce objevit i později. Být vámi, tak si udělám za pár dní test a uvidíte. ![]()
Ahoj holky nějak těžce to nesu, dnes jsem byla na UZ a jsem v 6+0, doktor ale nenašel ani gestační váček
je ještě možnost že se objeví? Díky K.
Řekl mi že mam přijít 10 února že bych mela dostat menstruaci a pokud ne at si ještě jednou udělat test a přijedu