Globulus natrio tetraborico

Anonymní
29.8.17 12:21

Globulus natrio tetraborico

Ahoj, mate nekdo zkusenost s timto lekem na kvasinky v tehotenstvi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
29.8.17 12:39

Používala jsem ho na doporučení gynekologa. Pokud nezabere, bude to chtít atb, mě to ale pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.17 12:44

@Rubyone a muzu se zeptat za jak dlouho? A muze se v tehu lecba opakovat?

• Citovat
  • Upravit
9148
29.8.17 13:03

Jj, zabralo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
29.8.17 13:50

Můj gynekolog na tyhle boraxové globule nedá dopustit. I v těhotenství to vždy bylo to první, co mi na kvasinky doporučil, je to prý i nejšetrnější. Je jich tam v balení deset, pokud máš úplně lehounké příznaky, možná by pět mohlo stačit, myslím, že tam doporučují tak sedm, pro úplnou jistotu bych klidně dobrala všech deset. Nezabraly mi snad jednou jedinkrát a to jsem měla hodně silné a nepříjemné kvasinky, tak jsem si pak koupila v lékárně něco silnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.17 12:33

A muze se lecba v tehotenstvi opakovat?

• Citovat
  • Upravit
19
1.9.17 19:53

Může, také jsem brala vícekrát. A běžně na záněty netrpím, bylo to těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
1.9.17 20:02
@Rubyone píše:
Může, také jsem brala vícekrát. A běžně na záněty netrpím, bylo to těhotenstvím.

Tyhle globule se na kvasinky v těhu můžou, naopak při kojení pak tam je ale psané, že ne..
Jako pojistka je po vybrání globulí dobré ještě pak vybrat jedno balení Feminelly vagi C na zlepšení vaginální mikroflóry (tak se smí v těhotenství). A ještě úplně nejlepší je postup: nejprve dovybrat boraxové globule, pak nasadit Feminellu a tabletku vždy před zavedením pokapat Candisanem od Hadka a pak preventivně brát Feminellu 1-2× týdně dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.2.22 11:50

Dobrý den, poprvé začínám používat tento přípravek Globulus.. a chtěla jsem se zeptat, jestli se ráno musí vyndavat, nebo se rozpustí celé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.2.22 11:52

@Simina26

Rozpusti se cele - kolikrat jsem sla v noci na wc a vse to vyteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
15.2.22 11:54

Rozpustí se celé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.2.24 21:41

Dobrý den jak dlouho to trvá než to účinkuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.4.24 19:46

@Westie87 asi se blbě zeptám jsem teď na konci 13tt opravdu je můžu bezpečně brát
Mám výtoky teď začaly být do žluta jsou hlenovitý ale bez svědění i pálení a zápach mi taky nepřijde. Nechci do sebe nic cpát úplně jen tak abych si to dole ještě víc nerozhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.4.24 09:48

@Týna 19 ano můžeš je bezpečně v těhotenství brát, potvrdil mi to doktor i lékárnice. Sama jsem je 4 dny užívala. Jen jsou spíš vhodné na kvasinky a nebo nepříjemné pocity. Pokud tvůj výtok je opravdu do žluté barvy, tak raději zajdi na gynekologii, žlutá barva může značit zánět a to by tyto globule podle mě nevyřešily. Ať je brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.4.24 10:06

@Alaka2 děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie