Moč nebo plodová voda?

29.8.17 10:49

moč nebo plodovka

Ahoj, prosím měl někdo zkušenost, jsem ve 23 tydnu a ted tak tyden me trapi vzdy kdyz si dojdu na malou, utru se, zvednu se a udelam par kroku tak ze me neco vytece ze se muzu jit prevlect. Jidny sem to nespozorovala jen vzdy kdyz si dojdu na zachod…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2064
29.8.17 10:58

@Raciolka22222 na 90% tehotenská inkontinence, typicky příznak. Raději se o tom ale jeste zmiň u svého gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
29.8.17 11:09

Občas se mi to taky stává..moč s hlenem..Dr mi řekla, jak je to tělo zavodněný, tak je víc i vlhkosti dole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.17 11:20

Což na výtok vodnaty trpim od zacatku ale tohle je proste v takovem mnozstvi ze se jdu prevlect…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.8.17 11:21

Doporučila bych ti dojít si ke svému gynekologovi dříve. Může ti unikat moč, ale klidně to může být i zánět a v tom případě by se to mělo přeléčit. Ve 23 tt mi to přijde brzo na těhotenskou inkontinenci. V těhotenství se trpí hodně na záněty, infekce močových cest, výtoky, které jsou čiré barvy v hojném množství. A taky samozřejmě je potřeba vyloučit i ten únik plodové vody. Buď tedy ke svému gynekologovi, anebo klidně i na vyšetření do nemocnice, ale řešila bych to každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.17 11:24

@Veverko zanet mocaku poznam na ty jsem trpela hodne…tohle se mi stalo poprve a zatim jen dvakrat…zanet jiny no nevim nic me nesvedi nepali zadny nazloutly ci zapachajici vytok nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
29.8.17 11:28

Moc bys mela poznat min po zapachu, muze to byt i tehotensky vytok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.17 11:29

@Aradhell prave ze to nemelo zadny zapach, teda rekla bych ze moci to moc nezapachalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.8.17 11:32

No právě, že nevíš co to je. Svědět, pálit tě nemusí - nebo teprve začne. Sama máš obavy, jinak by si se neptala. Chtělo by to podrobnější vyšetření moče, stěr z pochvy a vyloučit únik plodové vody. Buď se nasadí nějaké čípky, globule nebo antibiotika. A nebo na to jednoduše trpět budeš do konce těhotenství. Ale tím, že si teprve ve 23 tt, tak bych to vyšetřit chtělo, aby se to nezhoršovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.17 11:36

@Veverko jojo zmíním se o tom na gyndě, jdu tam příští úterý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
29.8.17 12:32

@Raciolka22222 :) fajn, at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí