Zjištění těhotenství - který týden?

50
28.8.17 23:45

Zjištění těhotenství který týden?

Zdravím, v kterém týdnu jste zjistily, že jste těhotné? Je tu některá, která si dělala test v 5tt a nebyla tam čárka, ale později např. v 8tt už jste našly dvě?
Nedostala jsem ms mám ji pravidelnou jen asi 3× jsem měla výkyvy, že se mi objevila později nebo dříve. 25.7.2017 byla moje poslední ms. 22.8.2017 jsem měla dostat další a nic jen čtvrtek se mi objevila skvrnka zašpinění, ale teď mám normální výtok. Antikoncepci jsem nikdy nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.8.17 00:18

Takže dneska to je 6tý den zpoždění? Cyklus mi to vychází, že máš 28 dní. Tak jako já. Já dělala test 8 dní po vynechání a byl okamžitě jasně pozitivní a byla jsem v 5tém týdnu. Nevím jak máš plodné dny, to máme každá jinak, ale počkala bych ještě 2-3 dny a pak pokud do té doby nic bych zkusila test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.8.17 07:41

První dvě dítka v 5tt., třetí těhotenství dokonce na konci 4tt., to ale nedopadlo a poslední čtvrté těhotenství též v 5tt. Pokud to bylo prosperující těhotenství, měla jsem dvě jasné dálnice u všech dětí hned na prvních testech. Slabou druhou jsem měla jen u toho, kde to skončilo samovolným potratem v 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
29.8.17 12:58

V den očekávané menstruace jsem si udělala test, protože jsem „měla tušení“. Byla tam jasná dálnice, dnes jsou z toho čtyřletá dvojčata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí