Globus - České Budějovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.21 11:58

Globus - České Budějovice

Zdravím vás holky, mám na vás dotaz. Není tu nějaká budejčanda co pracovala v Globusu? 8o Já tam mám nastoupit, všechno by bylo ok, ale ten šéf mi přijde, že je to totální psychopat. :roll:. Tak si říkám, jestli se nemám raději ohlédnout ještě někde jinde, než si tam ničit psychické zdraví. Chápu, že je normální řvát na zaměstnance, ale ne stylem, že se rozbrečí na prodejně a nemít žádnou empatii. + Ten člověk si ve řvaní prej libuje. No a já se přiznám, že jsem taky citlivější povaha (sociofobik). Mám dát tomu šanci? Nebo se na to raději vykašlat? :P. Vzhledem k mé nemoci, bych měla raději do menšího obchůdku, ale chtěla jsem tomu tu šanci dát.

PS: Ještě ani nejsem zaměstnanec a už mi taky vyčinil, že sedím na schodech. :roll: Jsem zrovna na mobilu řešila něco osobního a on mi řekl, že nás mladé jednou ta Wifina zabije. :potlesk: Ani nevěděl co řeším, ale soudí pěkně… Nebýt budoucí zaměstnankyně, tak mu to vysolím, ale tenhle člověk musí mít asi pěkně smutný život, že má takovouhle povahu.

Anonym prosím, nemusím snad vysvětlovat proč. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.9.21 12:12

ZDRHEJ!

Ahoj já tam pracuji. Skvělé místo úžasný kolegové ale s tímhle panáčkem máš pravdu. Na mě ještě nekřičel ale kolegyně kvůli němu začla pít alkohol a pak musela dát výpověď.
Být tebou, tak si najdu klidnější práci. Pokud máš nějakou špatnou psychiku.

Taky poprosím o anonym. Nechci dostat vyhazov

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.21 12:16
@Anonymní píše:
Ahoj já tam pracuji. Skvělé místo úžasný kolegové ale s tímhle panáčkem máš pravdu. Na mě ještě nekřičel ale kolegyně kvůli němu začla pít alkohol a pak musela dát výpověď.
Být tebou, tak si najdu klidnější práci. Pokud máš nějakou špatnou psychiku.Taky poprosím o anonym. Nechci dostat vyhazov

No tak to je skvělé :mrgreen:, to teda čumím. :roll: Ten chlap má určitě komplexy. Ještě nad tím jiným místem popřemýšlím. Ráda bych tomu dala alespoň šanci. Stejně tam budu ve zkušební době, ale mám strach, abych byla upřímná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.21 18:03
@Anonymní píše:
No tak to je skvělé :mrgreen:, to teda čumím. :roll: Ten chlap má určitě komplexy. Ještě nad tím jiným místem popřemýšlím. Ráda bych tomu dala alespoň šanci. Stejně tam budu ve zkušební době, ale mám strach, abych byla upřímná.

Zkusit to můžeš. Držím ti palce ať najdeš práci co tě bude bavit. Hlavně se nenechej od toho chlapa nic líbít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat