Glomerulonefritida

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
276
26.5.10 09:10

glomerulonefritida

Chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tímto onemocněním a ráda bych přivítala jakoukoliv radu a zkušenost jak tuto nemoc zmírnit nebo nebo vyléčit.Syn strávil měsíc v nemocnici,pak následovalo domácí léčení.Teď se to naštěstí lepší,ale podle paní doktorky je to běh na dlouhou trať a neustálé sledování a strachování.teď jsme objednaní na homeopatii,tak snad nám pomůže.pokud máte někdo zkušenost,prosím podělte se s ní,je to asi málo obvyklé onemocnění a diskusí na toto téma je strašně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
26.5.10 10:07

Kuba123,

bohuzel jsem o teto nemoci nikdy neslysela, ale ta homeopatie vam urcite pomuze. Mam s ni hodne dobre zkusenosti.

Jedine, co muzu pro tebe udelat, ze vam budu mooooc drzet palecky, aby byl syn brzy zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.5.10 11:15

Děkuji moc za podporu.já homeopatikům taky věřím,nikdy jsme je sice na nic vážnějšího nepotřebovali,jen na nevolnost a proti klíšťatům a to se osvědčily.Glomerulonefritida je onemocnění ledvinových klubíček.u nás se projevila zvýšenou únavou,bolestmi hlavy,břicha a krví v moči.Moč měla barvu až černou,to nás strašně vyděsilo.nejhorší bylo než se stanovila diagnoza,neustále se diagnozy měnily,až speciální vyšetření v Přerově ukázalo.Teď se vše lepší,ale nikdy není vyhráno,tak se snažím dělat maximum aby se u nám tahle hnusná nemoc nezhoršovala.Když jsem si načetla na netu o této nemoci,tak mě to zlomilo,ale ujistila mě doktorka,že na tom nejsme až tak zle,protože se nemoc podchytila brzo,tak snad.Můžu se zeptat na co se vám osvědčily antibiotika?hezký den a ještě jednou děkuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.5.10 11:17

omlouvám se za chybu,jsem dnes mimo.Ne antibiotika,ale samozřejmě homeopatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
26.5.10 11:38

U maleho na zoubky, to funguje uplne zazracne, hned po prvni davce se za ctvrt hodky zklidni. Me pomohli na tvorbu mleka pri kojeni. Potom u pejska pri hojeni rany po operaci, svagrova s dcerou jezdila k homeopatce a jsou zdrave jako rybicky.
Ja se ted chystam se sebou, od mala trpim migrenami, na neurologii jsou schopny jen predepsat leky, ktere mi stejne vetsinou nepomohou a musim si to odtrpet.
Svagrova je hodne alternativne zalozena a vzdycky co mi poradila fungovalo.

Jinak z vlastni zkusenosti, moc to na netu nestuduj, clovek se vydesi vic, nez je. Jen si najit zakladni informace, o co jde a do detailu nezkoumat. :wink:

Tak jeste jednou, drzime palecky. A urcite mi pak dej vedet, jak bylo u homeopata. Opravdu verim, ze vam pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.5.10 11:52

jasnačka,určitě pak dám vědět.jsme objednaní na 7.6.Taky věřím že pomůžou,a po Tvých zkušenostech ještě víc.už se tam těším,jsem zvědavá,za měsíc jdeme znovu na kontrolu do nefrologické poradny,tak snad už budou vidět první pokroky.Zvažovala jsem i WOBENZYM,ale apíš se přikláním víc asi k těm homeopatikům a bylinkám.je to sice nákladná léčba,ale zdravíčko máme jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.5.10 12:04

Ahoja
GNF je vazne onemocneni, klidne si homeopatika napsat nech, pro dobry pocit, tim se nic nezkazi, ale za zadnou cenu kvuli nejakemu leciteli neprerusuj standardni lecbu. Vim, ze homeopati maji nekdy tendence leccos ke sve lecbe zakazovat, tak bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
26.5.10 12:08

Ja jsem pro prirodni cestu, jak do sebe dostat vitaminy a podporit imunitu. Ono totiz stejne telo chemicke vitaminy nedokaze poradne zpracovat, tady pouziju vetu ze serialu Teorie velkeho tresku, koupenim chemickych vitaminu si Akorat zadelame na predrazenou moc. :-D

Tak prejeme hooooodne zdravicka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.5.10 12:13

Děkuji za upozornění,dám na to bacha,všechno budu konzultovat i s doktorkou.mám strach cokoliv udělat sama,tak s ní neustále všechno řeším,i ty homeopatika jsme spolu řešily a jen a jen doporučovala.KAždopádně jak píšeš,uškodit nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.5.10 12:14

Glomerulonefritidu prodělala moje dcera, patrně po skryté streptokokové infekci. Byly jsme dva týdny v nemocnici, naštěstí po určité době začala reagovat na antibiotika. Po návratu domů se bohužel opět nakazila strepem od bratra, oba dostali atb a od té doby máme pokoj, ačkoli krev v moči ve stopovém množství měla ještě rok po té. Půlroku nesměla do školky, klidový režim, ale teď to bude dva roky, co se tato nemoc nevrátila, takže doufáme, že to bude dobré :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.5.10 13:08

u nás se projevila taky po skryté streptokokové infekci,nevšimla jsem si vůbec ničeho,neměl vůbec žádné příznaky.Na to,že krev v moči bude dlouhodobě nás doktorka hned upozorňovala,to prý je běžné,ale musí se to hlídat.A brali jste i nějaké léky nebo jen ty antibiotika?my máme 2× denně Enap a hořčík.Držím vám palečky ať jste zdraví a nemoc se vám nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.5.10 16:45

Hořčík bere dcera i tak, protože je migrenik a strašně jí to pomáhá, ale ne, žádné léky na tlak nebo na nic podobného jsme nedostali.
Amy mi jednoho dne řekla, že ji bolí tady - a ukázala na krk vzadu za hlavou - když zakloní hlavu… Svědomitá matka s ní stejně naklusala k doktorce, protože jsme se synem měli týden předtím angínu, ale paní doktorka koukla do krku a řekla, že není třeba výtěru, protože má v krku bledo :nevim: a za 19 dní to začalo. Jak kdyby někdo do záchodu vylil kofolu :cry:
Taky přeju, abyste se z toho dostali :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
26.5.10 19:13

Kubo, nejde to jen tak takhle říct, glomerulonefritid je více typů, které se dost liší, léčbou i prognózou. Víš, třeba ze zprávy, o jaký typ se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.5.10 19:54

kattie,jedná se postreptokovou glomerulonefritidu,tak to bylo psáno ve zprávě z nemocnice.Máš s tímhle taky zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
26.5.10 20:09

Kubo, máš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie