Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry vecer potrebuji pomoct. Zarizuji pro syna gmail a po vyplneni vsech udaju na me na konci vyjelo, ze potrebuji souhlas nadrazeneho uctu jako mecrodice, cislo debetni karty, rok a mesic do kdy je platna. Co to prosim je? Mam vyplnit? Neschrabnou mi penize?
Kreditu bych nikde nevyplnovala. Dej tam věk tak, aby to vypadalo, že už je plnolety.
To bych teda nikde nevyplnovala, už vůbec ne i s doplnujicimi údaji jako je platnost atp… přesně jak je psáno vys, dejte tam věk tak, jako by mu bylo 18 a víc.. vždyť je to u emailu jedno.
S tou kartou je to úplně v pohodě, je to jen pro ověření. Ale samozřejmě je jednodušší vyplnil datum narození, jako by byl dospělý, pak to neprudí.
@Jolynka píše:
S tou kartou je to úplně v pohodě, je to jen pro ověření. Ale samozřejmě je jednodušší vyplnil datum narození, jako by byl dospělý, pak to neprudí.
Mma u gmailu dva účty a nikde kartu nechtěli. To tam raději pro ověření dám tel. číslo.
Budu instalovat family link, tak kdyz zmenim rok narozeni, tak aby ta aplikace sla, kdyz bude plnolety
@Jolynka píše:
@Nicole 1234 chtějí to jen u těch účtů pro děti
Tomu rozumim, ale aby ta aplikace sla pouzivat family link
@migmina koukala jsem teď na účet dcery, má tam můj rok narození a Family link fungoval
U starší dcery jsem dávala skutečné datum narození a ověřovala tou kartou a u mladší jsem pak dávala svůj rok narození, bylo to jednodušší. S tou kartou to byl celkem opruz. Na obě jsem měla family link. Mladší si pak koupila iphone a tam family link nefunguje, alespoň jsem ho našla jen pro android.
@Jolynka píše:
@migmina koukala jsem teď na účet dcery, má tam můj rok narození a Family link fungoval
Super diky
@migmina kreditku určitě ne. Jinak ano, u pár účtu jsem musela souhlasit i já. Poslali mi potvrzení na můj ověřený mail