Prosím máte někdo zkušenosti s těmito hrami? Syn má 7. Půjčuje si na občasné hraní můj tel.,ale vlastní mu ještě kupovat nechceme a tablet na hry snad na podzim k narozkám nebo ježuch v prosinci…uvidí se.
Nicméně něco na hraní her by se mu hodilo, hlavně jak pojedeme letos na dov, tak ať se zabaví v autě.., protože slovní fotbal apod je sice super, ale chci něco, aby se sám zabavil aspoň na chvíli.
Vím, že asi všechna děcka v jeho věku už mají dávno tablet, ale my se tomu pořád bráníme. Navíc jak říkám, pokud se k tabl. rozhodneme, určitě to bude k narozkám nebo Vánoce a nic z toho ted není . Takže jsem vymyslela tuto hru..
Ahoj, gogen je hrozně kazivý. Jejich herní konzolku jsme reklamovali třikrát. Dětský teblet už je na tom prý líp. Nevím, já bych do této značky znovu nešla.
Prosím máte někdo zkušenosti s těmito hrami? Syn má 7. Půjčuje si na občasné hraní můj tel.,ale vlastní mu ještě kupovat nechceme a tablet na hry snad na podzim k narozkám nebo ježuch v prosinci…uvidí se.
. Takže jsem vymyslela tuto hru..
Nicméně něco na hraní her by se mu hodilo, hlavně jak pojedeme letos na dov, tak ať se zabaví v autě.., protože slovní fotbal apod je sice super, ale chci něco, aby se sám zabavil aspoň na chvíli.
Vím, že asi všechna děcka v jeho věku už mají dávno tablet, ale my se tomu pořád bráníme. Navíc jak říkám, pokud se k tabl. rozhodneme, určitě to bude k narozkám nebo Vánoce a nic z toho ted není