Hračka pro dvouleťáka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
15.7.17 14:17

Hračka pro dvouleťáka

Zdravím, jdu si pro radu jakou hračku koupit na druhé narozeniny synovi. Nějak mě nic nenapadá, asi to bude tím, že máme třetí dítko a všechny " profláknuté" hračky již vlastníme… ( lego, kuličkové, vlačkové, autodráhy, auta všeho druhu, pucle, knihy, pianka a jiné hudební blbinky, kouzelné čtení, modelinu, dřevěné kostky, razítka, vkladacky, různé tvořící sady…) Syn miluje kuličky a balónky… Nemáte někdo nějakou hračku, která by byla „pecka“, na ceně až tak nezáleží… :lol: díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
15.7.17 14:21

Nove vysla Doprava od kouzelneho cteni?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
15.7.17 14:25

Můj dvouleťák strašně rád maluje fixem na tabuli. To by se mu nelíbilo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
15.7.17 14:58

@Alyss1, mám na mysli něco nového, ale díky za tip. @Terezxx, to by se mu asi líbilo, ale kdo zas bude malovat byt… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
15.7.17 15:08
@MarieP píše:
@Alyss1, mám na mysli něco nového, ale díky za tip. @Terezxx, to by se mu asi líbilo, ale kdo zas bude malovat byt… :lol:

Syn jí má od Vánoc a ještě zdi nepomaloval. Má zákaz chodit s fixou, i jakoukoliv jinou tužkou/pastelkou/propiskou po bytě. A ví, že se maluje jen na papír nebo tabuli :palec: Jsou mu 2 a 2 měsíce a pochopil to, ikdyž to stálo vysvětlováního a jeho slz :lol: Teď by nebylo dne, kdyby namaloval on nebo alespoň ja. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
15.7.17 15:10

Ještě mě napadá tohle lego. S tím si také hraje denně a vydrží u něj dlouho. Jiné ho zatím moc nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.7.17 15:14

A co pořídit nafukovací bazének a velký pytel těch plastových míčků? Třeba i s malou skluzavkou, pokud máte místo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.7.17 15:16

Nebo teď na léto jsem zaregistrovala hit - takové ty mini-vodní bomby. Namátkově: https://www.party-prodej.cz/…balonku.html?…
je to teda samozřejmě spíš na zahradu, což nevím, zda máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
15.7.17 15:34

Prvni dcera dostala k druhym narozeninam vlackodrahu a druha dcera dostala firstbike :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
15.7.17 16:13

Co bublifukovou pistoli? Dcera je z ni paf. Dnes jsem kupovala litrovou napln do bublifuku… Manzel chtel idealne 5l kanystr, ale to nemeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí