Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, jdu si pro radu jakou hračku koupit na druhé narozeniny synovi. Nějak mě nic nenapadá, asi to bude tím, že máme třetí dítko a všechny " profláknuté" hračky již vlastníme… ( lego, kuličkové, vlačkové, autodráhy, auta všeho druhu, pucle, knihy, pianka a jiné hudební blbinky, kouzelné čtení, modelinu, dřevěné kostky, razítka, vkladacky, různé tvořící sady…) Syn miluje kuličky a balónky… Nemáte někdo nějakou hračku, která by byla „pecka“, na ceně až tak nezáleží…
díky ![]()
Můj dvouleťák strašně rád maluje fixem na tabuli. To by se mu nelíbilo? ![]()
@Alyss1, mám na mysli něco nového, ale díky za tip. @Terezxx, to by se mu asi líbilo, ale kdo zas bude malovat byt… ![]()
@MarieP píše:
@Alyss1, mám na mysli něco nového, ale díky za tip. @Terezxx, to by se mu asi líbilo, ale kdo zas bude malovat byt…
Syn jí má od Vánoc a ještě zdi nepomaloval. Má zákaz chodit s fixou, i jakoukoliv jinou tužkou/pastelkou/propiskou po bytě. A ví, že se maluje jen na papír nebo tabuli
Jsou mu 2 a 2 měsíce a pochopil to, ikdyž to stálo vysvětlováního a jeho slz
Teď by nebylo dne, kdyby namaloval on nebo alespoň ja. ![]()
Ještě mě napadá tohle lego. S tím si také hraje denně a vydrží u něj dlouho. Jiné ho zatím moc nebere.
A co pořídit nafukovací bazének a velký pytel těch plastových míčků? Třeba i s malou skluzavkou, pokud máte místo?
Nebo teď na léto jsem zaregistrovala hit - takové ty mini-vodní bomby. Namátkově: https://www.party-prodej.cz/…balonku.html?…
je to teda samozřejmě spíš na zahradu, což nevím, zda máte.
Prvni dcera dostala k druhym narozeninam vlackodrahu a druha dcera dostala firstbike ![]()
Co bublifukovou pistoli? Dcera je z ni paf. Dnes jsem kupovala litrovou napln do bublifuku… Manzel chtel idealne 5l kanystr, ale to nemeli ![]()