Svítící autodráha Magic Track

5037
11.10.17 21:58

Ahoj, taky se přidávám k dotazu, chtěla bych jako dárek pro syna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5003
6.11.17 09:00

Taky bych se prosim chtela zeptat zda jsou aoucasti drahy tunely mosty atd.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.11.17 09:30

Nikde v nabidce jsem nevidela. Take jsme ji chteli, nakonec koupime v hrackarstvi nesvitici s tunelama apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5003
6.11.17 10:09

@Schara tak jsem koukala spravne. Jj zatim jsem take pro tu nesvitici ma tam tunely a most. Vypada to hned lepe nez obycejny okruh. Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
6.11.17 10:12

Nejsou,. taky jsme zklamaní.. přišel jenom okruh, ale manžle si to blbě přečetl… objednávali jsme na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
6.11.17 10:28

My mame svitici i s mostem z Wish za cca 300 korun vcetne posty..tunely teda nemame, ale vidim ze ji v nabidce maji i s tunelama :mrgreen: syn dostane i auticko navic, to maji za cca 70 korun :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14724
6.11.17 10:56

Zaujala me tahle https://www.bestdarky.cz/…-p-7773.html Mate s ni nekdo zkusenosti? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.11.17 12:44

Ja bych teda osobne z wish neobjednavala. Jednak kdovi co prijde v jake kvalite. Uz jsem se parkrat takhle napalila :D A to nejen pres wish primo, ale i pres „fb skupiny s hrackami apod.“ A zavadnost materialu apod. Neni nad to si hracku osahat. Radsi pod stromkem min kvalitnich hracek co vydrzi nez tunu „aususu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
18.11.17 18:38

Holky máte nějaké novinky? Ja dnes objednala tu svítící z topshop :roll: i s druhým autickem pro dcerku a teda palka jako hrom. Jsem zvědavá co to bude za parádu 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
8.12.17 22:11

@Ivčis Dobrý večer, mohu se prosím zeptat, jaká je ta autodráha z Topshopu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.12.17 08:50
@Irinka0210 píše:
@Ivčis Dobrý večer, mohu se prosím zeptat, jaká je ta autodráha z Topshopu? Děkuji

To ještě nevím ???? je pod postelí a čeká na štědrý večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.12.17 09:18
@Schara píše:
Ja bych teda osobne z wish neobjednavala. Jednak kdovi co prijde v jake kvalite. Uz jsem se parkrat takhle napalila :D A to nejen pres wish primo, ale i pres „fb skupiny s hrackami apod.“ A zavadnost materialu apod. Neni nad to si hracku osahat. Radsi pod stromkem min kvalitnich hracek co vydrzi nez tunu „aususu“.

Jasně :lol: koukala jsi na vyrobce autodrahy v hrackarne? Fakt neni vyrobena v Americe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
9.12.17 09:48

@Ivčis Já právě myslela, jestli jste jí nezkoušeli :) chci pro malého a pro synovce a nevím jestli kupovat nebo ne…uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.12.17 16:53
@Irinka0210 píše:
@Ivčis Já právě myslela, jestli jste jí nezkoušeli :) chci pro malého a pro synovce a nevím jestli kupovat nebo ne…uvidím

Nene to necháváme až pod stromečkem ;). Ale pocitově vypadá moc pěkně ale jak po ní budou jezdit autíčka a jak moc půjde formovat nevím. Každopádně není to zrovna nejlevnější sranda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.12.17 17:08

@araw to sice ne, ale kvalita plastu hracek z hrackarny a wishe je dost rozdilna. A to mluvim z vlastni zkusenosti. Radsi priplatim za kvalitu nez vyhodit byt 100kc z okna tim, ze hracka z wishe apod. se pi chvili polame. Ale kazdy at nakupuje kde mu to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí