Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, taky se přidávám k dotazu, chtěla bych jako dárek pro syna ![]()
Taky bych se prosim chtela zeptat zda jsou aoucasti drahy tunely mosty atd.???
Nikde v nabidce jsem nevidela. Take jsme ji chteli, nakonec koupime v hrackarstvi nesvitici s tunelama apod.
@Schara tak jsem koukala spravne. Jj zatim jsem take pro tu nesvitici ma tam tunely a most. Vypada to hned lepe nez obycejny okruh. Diky moc
Nejsou,. taky jsme zklamaní.. přišel jenom okruh, ale manžle si to blbě přečetl… objednávali jsme na netu
My mame svitici i s mostem z Wish za cca 300 korun vcetne posty..tunely teda nemame, ale vidim ze ji v nabidce maji i s tunelama
syn dostane i auticko navic, to maji za cca 70 korun ![]()
Zaujala me tahle https://www.bestdarky.cz/…-p-7773.html Mate s ni nekdo zkusenosti? Diky.
Ja bych teda osobne z wish neobjednavala. Jednak kdovi co prijde v jake kvalite. Uz jsem se parkrat takhle napalila
A to nejen pres wish primo, ale i pres „fb skupiny s hrackami apod.“ A zavadnost materialu apod. Neni nad to si hracku osahat. Radsi pod stromkem min kvalitnich hracek co vydrzi nez tunu „aususu“.
Holky máte nějaké novinky? Ja dnes objednala tu svítící z topshop
i s druhým autickem pro dcerku a teda palka jako hrom. Jsem zvědavá co to bude za parádu
![]()
@Ivčis Dobrý večer, mohu se prosím zeptat, jaká je ta autodráha z Topshopu? Děkuji
@Irinka0210 píše:
@Ivčis Dobrý večer, mohu se prosím zeptat, jaká je ta autodráha z Topshopu? Děkuji
To ještě nevím ???? je pod postelí a čeká na štědrý večer.
@Schara píše:
Ja bych teda osobne z wish neobjednavala. Jednak kdovi co prijde v jake kvalite. Uz jsem se parkrat takhle napalilaA to nejen pres wish primo, ale i pres „fb skupiny s hrackami apod.“ A zavadnost materialu apod. Neni nad to si hracku osahat. Radsi pod stromkem min kvalitnich hracek co vydrzi nez tunu „aususu“.
Jasně
koukala jsi na vyrobce autodrahy v hrackarne? Fakt neni vyrobena v Americe
![]()
@Ivčis Já právě myslela, jestli jste jí nezkoušeli
chci pro malého a pro synovce a nevím jestli kupovat nebo ne…uvidím
@Irinka0210 píše:
@Ivčis Já právě myslela, jestli jste jí nezkoušelichci pro malého a pro synovce a nevím jestli kupovat nebo ne…uvidím
Nene to necháváme až pod stromečkem
. Ale pocitově vypadá moc pěkně ale jak po ní budou jezdit autíčka a jak moc půjde formovat nevím. Každopádně není to zrovna nejlevnější sranda ![]()
@araw to sice ne, ale kvalita plastu hracek z hrackarny a wishe je dost rozdilna. A to mluvim z vlastni zkusenosti. Radsi priplatim za kvalitu nez vyhodit byt 100kc z okna tim, ze hracka z wishe apod. se pi chvili polame. Ale kazdy at nakupuje kde mu to vyhovuje.