Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, už jsem tu zase s nějakým dotazem, já vím, jsem otravná… ![]()
Chci se jen zeptat, jestli máte někdo doma golfový kočárek Golf Travel Traffic a jestli jste s ním spokojené? Právě jsem si ho objednala přes www.caryfuk.cz - verze č. 2, tak doufám, že to nebude nějaký „šmejd“, jinak jsem „dcerou smrti“ - pro:,–(ila jsem si ho u manžy a ten je mírně řečeno CHOLERIK… ![]()
Díky,
Andys
Ahojky,slyšela jsem na něj chválu od kamarádky,pouze nánožník se ji zdá,že se hůře připíná,ale jinak prý super
Ahojky,
já mám od stejné firmy golfky Twister (Rider) a nemuzu si stezovat. Rozdil je v tom, ze ma oproti Trafficu vetsi prumer kolecek, takze i na snehu muzu bez vetsich obtizi jezdit.
Vendy.
Ahoj
my máme sice trochu jiný typ kočárku (Walkera se spojenou rukojetí) ale výrobce je tentýž (dříbe baby dreams teď coneco) a my jsme maximálně spokojeni. Kočárek máme asi rok a stačilo jednou promazat kolečka aby neskřípal. Myslím že jsou to docela dobré kočárky za rozumný peníz.
A k tomu nánožníku - připíná se suchým zipem kolem trubek konstrukce, určitě je to stejné jako u toho našeho. Ani nevím jak je to řešené u jiných kočárků.
Tak vám přeji ať dobře slouží.
Maky
Ahojky,
taky jsem si v létě koupili golfáčky Coneco trafic a jezdili jsme s nima teda jen chvilku,ale bez problémů.Jen teda,jak psala Maky,museli jsme promazat kolečka (slyšela nás celá ulice,že jedem) a jinak super.
Nánožník připínám jako Maky,takže pohoda a Niki se v něm i pěkně vyspinkala.
Koupila jsem si ho hlavně na cestování a plní funkci na 100%,lehké,skladné a i hezké.
Už se těším až bude jaro a přesunem zas Niki do golfáčků ![]()
Naďa