Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky.
Řeším dilema,koupit čí nekoupit naší kočičce golfáče.Máme pohodlný kočár trojkolku Hoco Tornado.Jsem s ním moc spokojená,ale na cestování např.autobusem to vůbec není.Ještě jsem to ani nezkoušela,ale ani si to nedovedu představit.Uvažujeme o golfkách,které by byly polohovací,nemusí mít ani stříšku,lepší by byly větší kolečka.Je to opravdu spíše jen na cestování.
Máte nějaký tip a za jak dobrou cenu by se daly sehnat?Počítám tak do 2000kč.
Těším se na tipy.
Děkuju a ahoj Naďa
Ahojky,
my máme takovéhle cestovní golfky Bébé Confort Allegro, polohovací, košík, bez stříšky, ale byly tuším dražší (kolem 3000,–), mrkni třeba na http://www.detskydum.cz/prehled.aspx?… , nějaký slevy mají i na www.caryfuk.cz , ale ty polohovací jsou spíše dražší, ale jistě dobře něco vybereš
.
Smokie
Ahojky,
mám Hoco Big Foot a taky jsem teď řešila golfky, na doporučení známé jsem koupila Cam Apollo za necelé 3.000 a jsou výborný (tedy mám je čtrnáct dní, tak doufám, že mě časem nezklamou
) Jsou polohovací až do lehu, docela velký kola, hodně velký koš, nánožník .. jsou pohodlný, Bea je v nich naprosto spokojená. Odkaz nepošlu, jsou z „kamenného“ obchodu (Bejbycentrum v Č. B.) - a vyplatilo se mi trochu pátrat, v prvním obchodě je měli o 600 dražší!
Šťastnou ruku
Kaa
Kaa,děkuju za tip.Mám do Bejby centra v ČB taky namířeno.Je to skvělý obchod a máme od nich spoustu věcí a maximální spokojenost.Vyrážíme v sobotu,tak ještě hledám na netu co by se mi líbilo.
Díky a hezký večer Naďa
Ahoj ted sem viděla perfektní lehký kočárek na způsob golfek v Tescu by0la to trojkolka GRACO za 2400Kč a fakt vypadala super.Mít sebou tolik peněz asi bych do ní hned šla,ale bohužel má mateřská není nafukovací.
Ahojky,
ještě se na Vás obracím s jedním dotázkem.Na www.detskydum.cz-moc dík Smokie jsem našla golfky Hauck sport 6.Splňují asi tak vše co bych si představovala.Nemáte s nima někdo zkušenost?
Pokud ano,prosím napište,v sobotu se vypravuju na obhlídku.
Moc díky Naďa.
Naďo,
já myslím, že to bude stejný typ jako Chicco Ponee, který mám já, tedy malý, lehký kočárek, dobře ovladatelný (aspoň tedy Chicco úžasně lehce), nejspíš tam bude polohování zádíček na šňůrku, jako u Ponee a dalších podobných, má skvěle velký košík, akorát má malý kolečka, ale jestli ho budeš používat jen na cesty, tak si myslím, že je super.
Jenom tam píšou, že ho dovozce ani oni momentálně nemají, tak snad bude jinde v obchodech.
Ahoj Smokie
Smokie,
moc Ti ještě jednou děkuju a ty kolečka se mi líbí,že jsou vzadu větší a jednoduchý a vpředu dvojitý-ty bych ani nemusela,ale pokud se daji z aretivat,tak by to bylo v pohodě.Už to vidím,že je nikde nebudou mít a budu mít smolíka.No uvidíme.
Díky a hezký večer Naďa
Naďo,
já myslim, že ty natáčecí kolečka jsou fajn, já vždycky měla kočár bez natáčecích kol a pak když jsem začala jezdit s natáčecíma, bylo to úplně něco jinýho
. No uvidíš, zaaretovat se to dá vždycky
.
Dobře vyber
Smokie