CVIČENÍ PO PORODU

7
6.8.05 22:24

CVIČENÍ PO PORODU

Holky můžete mi prozradit jak jste na tom s časem na cvičení,já nějak nestíhám a zkoušela jste některá LIPOXAL?Zajímalo by mě jestli zabírá. :roll: Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
6.8.05 22:35

Ahojky,

já se teda k tomu nějak ne a ne dokopat, času mám málo, dokonce jsem si nastavila budíčka na 9h. dopoledne a donutila jsem se cvičit aspoň trochu na břicho a jeden čas mi to vycházelo, ale pak jsem jela na týden k babičce a tam jsem to nějak vynechávala a po návratu domů už úplně vynechala :? . Takže jsem zase tam, kde prve.

Lipoxal ani jiné zázračné přípravky jsem nikdy nezkoušela, jednoduše na to nemám peníze (myslím, že aby to fungovalo, by se v tom musel člověk snad louhovat 24 hod. denně :lol: ). Takže nezbývá nic jiného, než cvičit :wink: .

Pá Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.8.05 22:40

Dík za radu.Doma se nemůžu dokopat pořád má přednost kde co jen né já ale chci v ondělí hned ráno na 6.30 zajít na spinn.Před porodem jsem jezdila ale už tam nejsou tak musím jinam a tak se trochu bojím at na mě nekoukaj jak na mimozemštana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
6.8.05 22:54

:lol: O to bych se nebála, jen nechápu, jak se můžeš dokopat někam v tu šílenou hodinu 8O , ikdyž moje děti mě už kolikrát budí, já se snažím mít ještě půlnoc :D .

Držím Ti palce a vytrvej!!!
Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.8.05 11:00

Ahoj Smokie,

jak jsi dokázala, že si můžeš nastavovat budíka na 9:00 8O ? Já mám živého budíka, který „zvoní“ mezi 5:45 a 7:00 dle jeho nálady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.8.05 11:21

:lol: Taky mám dva živé budíky, zvonějí mi jak kdy také mezi 5:45 - 7:30, prostě jsem si řekla, že si nastavím hodinu, kdy už zaručeně budu vzhůru, takže ta 9.hodina se mi zdála optimální :wink: . Ale časem jsem na to začla kašlat, když už jsem věděla, že mi zvoní a zrovna jsem dělala něco jiného, tak jsem si řekla jo, za moment se na to vrhnu a kolikrát jsem na to i zapomněla, takže dlouhodobě se mi to až zas tak neosvědčilo :? . Budu to muset nějak vykoumat :) . A nebo zůstanu tlusťoch :D .

Pa pá Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.05 13:26

To mi nevadí jít někam tak brzy navíc děti mě ještě tak brzy nepotřebují a tatka je ted doma tak toho musím využít :lol: Do 8h budu doma a můžu se zas věnovat rodině.Spíš mi dělá problém dokopat se někam večer.Tak zítra zajdu trošku se vypotit,začínají v 6.15 aspon tam nebude moc lidí :wink: Pak dám vědět jak jsem dopadla.Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
7.8.05 13:39

Tak to máš můj obdiv :! , pro mě to docela problém je, po ránu nějak nezvládám :D .
Tak Ti držím palce!!
 Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.8.05 18:04

Týýý brďo cvičit takhle poránu tak je po mě :o

Já jsem cvičila hodně hned po porodu pak jsem odjela na 14dní k rodičům a je po cvičení.Ted se k tomu nemůžu dokopat.

Lipoxal jsem brala týden na váze neubylo nic ale na cm jsem ubrala o 1cm pak jsem opět odjela a zapoměla ho doma ted už ho beru zas týden a zas o 1cm mín.Slyšela jsem že na kg je to vidět až po druhém balení.

Jouda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
7.8.05 18:09

spimming

Jó taky jsem chodila na spin. a říkala jsem si, že jakmile bude možnost půjdu po narození mimíša. Byla jsem už 2 x a trochu sem se obávala,aby mi neteklo mlíčko. Hlavní problém, ale byl v tom, že ta kondička je někde v nenávratnu a já myslela, že tam vypustím duši. Možná jak je člověk nevyspalý, že je to o to horší, ale já nějak nemám ani dost přesvědčení, abych tam šla zas. Vždy si nějak zdůvodním proč nemohu jít. A to sem si i koupila zase permanentku. ak snad příště a držím palečky, ať máte víc vůle než já :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.05 19:32

Mám dojem, že lipoxal se nesmí při kojení. Jestli si to nepletu s něčím jiným. jí kojím, takže nemám nárok. Káča už má tři měsíce a já se cvičit nedonutila. sbírám časopisy a cviky v nich a pořád si říkám, že začnu. Snad od září začnu chodit na aerobik.

Držím nám palečky ať jsme krásné holky :D

• Citovat
  • Upravit
Jaa
1150
7.8.05 20:31

Ahojky:O)
Cvičit samozřejmě nestíhám a to to už plánuju více než 3 měsíce… Od příštího týdne chci chodit alespoň 1-2× týdně plavat a to večer, až se manža vrátí z práce a bude se starat o náš malý poklad :O) Jsem zvědavá, jestli se dokopu, snad jo…
Jaa a Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.8.05 20:38

Cvičit jsem začala až 4 měsíce po porodu. Prý se totiž po císaři nemá 3 měsíce cvičit - resp. posilovat břišní svaly. Takže před dvěma měsíci a něco jsem začala posilovat břišní svaly. Jen pár cviků, každý den. Malý leží pod hrazdičkou, já vedle něho a on má strašnou legraci, že u toho funím. Výsledky bohužel žádné, ale pro tu srandu (pro malého) to stojí za to. Když už nic, tak si aspoň protáhnu a narovnám záda.
Přiznám se, že Lipoxal jsem zkoušela, to velké balení. A ačkoliv mi po porodu zůstalo 10 kg nahoře, tak i když jsem poctivě zbaštila balení a snažila nejíst sladké, tak těch 10 kg tam mám stále. Takže to asi nezabírá…? Ale co. Hlavně, že jsou děti zdravé, že jo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
7.8.05 22:08

Ja jsem mela pred tehotenstvim mela skvelou fyzicku a cvicila jsem skoro do porodu, i kdyz jsem postupne musela ubirat. Znovu jsem zacala cvicit velmi lehce 14 dni po porodu, protoze jsem ze sve postavy mela deprese a nemohla se na sebe podivat. Bylo to spis protahovani. Postupne jsem pridavala a ted 2 mesice po porodu uz mam mene kilogramu nez pred tehotenstvim. Bohuzel se porad jeste nevlezu do vetsiny kalhot, coz je skvela motivace. Rekla jsem si, ze si nove obleceni nekoupim, proste musim zhubnout do toho stareho, pokud nechci v zime zmrznout. Rano chodim behat (ne kazdy den, ale nekolikrat tydne) s manzelem a kocarem. Manzel utika s kocarem a ja funim asi kilometr za nimi, ale lepsi se to. 3× tydne se snazim byt nejak aktivni - plavani, posilovna, aerobik apod. Doma se k cviceni moc nedonutim (spis vubec), protoze mam vzdycky neco dulezitejsiho. Nastesti mam manzilka puntickare a velikeeeeho sportovce - ke konci tehotenstvi jsem mu rekla, ze budu chodit cvicit 3× tydne a pokud se mi nebude chtit, tak me k tomu musi donutit jakymkoliv zpusobem. A ze to ted dodrzuje. Nekdy me musi do haly doslova dotahnout. Jakmile jsem vevnitr, tak uz jsem v pohode a cviceni me strasne bavi. Fakt je nejhorsi je se rozhoupat a dojit tam. K tomu doopravdy nekoho potrebuju. Skvela vec je, ze vysledky na sobe vidim a jsem z toho hrooozne nadsena. Je to hodne invididualni, ja osobne bych se ze silnejsi postavou, kvuli tehotenstvi strasne tezko smirovala. Taky jsem si rekla, ze do dalsiho ditete jdu az budu mit puvodni postavu a to je pro me taky skvela motivace. Jeste jsem zapomnela, ze kdyz mam naladu a snazim se ji mit alespon jednou tydne, tak s kocarem z domu do mesta (asi 7 km) chodim pesky. Snazim se jit co nejrychleji, ale zase se neustvat a zabere mi to asi 1,5 hod. Nekdy dela, protoze uprostred cesty musim kojit.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.8.05 22:08

:lol:
Ahoj holky, tak se cvicenim mam take story, 2,5mes po porodu jsem si rekla ze kila musi dolu, dlouho jsem v tehu lezela v nemocnici bez pohybu takze to lezlo pekne nahoru…vrhla jsem se na taebo, nalakala me tam kamaradka, no prvni hodinu jsem myslela ze pojdu, vsichni tam skakali jak z gumy a ja mela rozklepany kolena a funela jsem jak lokomotiva, po hodine jsme sla div ne po´ctyrech fakt zahul, chodila jsme 2× tydne a citila ze kila lezou dolu…jezdila jsem vecer na 8, no a kdyz jsme byla v nejlepsim, a nevypadala jsem tam jak blbec a uz jsme i stihala tak jsem si v parku zlomila nohu 8O no a 3mesice jsem nemohla nic, mela jsme jen nechodici :,-(ru nebo ortezu no des, takze ty poctive vypoceny kila byli zase nahore, ted premyslim co s tim…ale asi zase zacnu, motivace je ze pul skrine obleceni je o dve cisla mensi a na nove moc neni…takze hodne zdaru ve cviceni
preje m+m :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky