Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
já bych si osobně vybrala hauck disney měla sem ho u prvního dítěte a je fak super ![]()
Ahoj holky,
sháním golfky a potřebuji rady vás, co je máte. Moje požadavky jsou:
Moc děkuji za typy ![]()
Cybex Callisto. Já je měla také ve výběru, ale nechtěla jsem spojenou rukojeť. Nicméně mají multifunkční stříšku, velké lůžklo, které jde do úplného lehu a pratelný potah snad mají skoro všechny golfky, tak předpokládám, že i tyto.
Já nakonec vybrala Maclaren Techno XT a jsem nadšená, ale je to jiná cenová kategorie a nemají spojené madlo.
@Mafina5 Souhlas,Cybex callisto splňuje všechny tvé požadavky(stříška se od kolekce 2011 dá zvětšit zipem který se rozepne a stříška se ještě o další cca třetinu roztáhne)
Teď mám Cybex topaz což je vlastně totéž jako callisto jen má berany a ne spojenou rukojeť(jinak stříška, konstrukce i sedák stejný)a jsem spokojená.
Ale kdybych neřešila kolik které stojí tak bych šla do Maclaren techno xt ale ty tobě vyhovovat nebudou, nemají spojenou rukojeť ale stříška je mega obrovská ještě se slunečním kšiltem takže ležící dítko schováš skoro celé, šířka sedu 40 cm takže super prostorné a nosnost 29 kilo což je nářez, měla jsem je před topazem ale byly už starší takže na oko nic moc a tak šli do světa výměnou za dá se říct nový topaz
Já jsem hrozně chtěla callisto, ale pak jsem se na něj jela podívat a moc se mi na živo nelíbily. Navíc když se složily, tak to nešlo úplně, přišlo mi to takové nepraktické. Prostě na mě celkově nepůsobili tak jako na fotkách. Nakonec jsme si koupili quinny senzz a jsem z nich nadšená. Stříška sice není nějak extra velká, ale hrozně se mi líbí. Navíc se vůbec nepřevažuje i když dám těžkou tašku. V tom mi příjde snad lepší i než sporťák a hrozně lehce se ovládá. Prostě jsem nadšená, takže doporučuju. Ale určitě bych jela nějam do obchodu, kde mají velký výběr a zkusila si jak se s nimi jezdí, jak vypadají ve složeném stavu a celkově jaké jsou. ![]()
Holky, cenu až tak neřeším, budu shánět jeté. A jak se vám s berany řídí? Mě se to zdá nepraktický, ale zase když to mají skoro všechny… Budu je kupovat pro ještě nechodící dítě, když se někam jede na chvíli, tak ať nemusím táhnout velkej kočár.
@avm3 Mě se řídí dobře, asi jde o zvyk. Samozřejmě že spojená rukojeť se řídí určitě líp, kór když třeba budeš držet prcka za ruku až bude ťapat po svých a druhou rukou budeš tlačit kočárek ale zase na berany se dá navěsit spousta věcí včetně nákupu
jen nesmíš v cíli zapomenou sundat nejdřív nákup(pokud je težší) a pak teprv mimi aby se kočár nepřevážil ![]()
@sarlota535
To teda ![]()
No já se zamilovala do Peg peréga (už i do kočáru před tím). Líbí se mi moc, ale mají taky berany.
Akorát ty typy, co mi píšete moc nejsou na bazarech…
Tak uvidím.
@avm3 cybex je na bazarech miň než maclaren, já po nich jukám skoro každý den, jen tak že mě to ba tak mám docela přehled o inzerátech. Jak někdo dá prodej callista tak je skoro hned pryč(pokud nechce nesmyslnou cifru)a maclaren se tam občas zdrží i pár dní
ono je to možná i tím že callisto se dá používat už od narození(dá se dokoupit korbička)ale techto xt nee
Maclaren se vyplatí koupit jetý z německa - na německé Amazonu jsou občas super kousky za super cenu. A úplně nejlepší je, pokud máš někoho, kdo by ti je přivezl z Anglie. Tam se nový dá koupit za 3000 korun, taky za 7800 korun ![]()
Mě se s ním jezdí super, je krásně odpružený a proti tomu Callistu je to opravdu na první pohled a pohmat řádově o úplně jiné kvalitě… CDelková váha 6,9 kg je parádní
Je schválen pro miminka od narození a dá se do něj dát vložná taška.
PerPerego z Prenatalu
je dokonce z pultikem na piti a z fusakem ![]()
Ahoj ja mam Peg Perego a bez beranu a jsem s nim spokojena ak mam i klasicke „berani“a prijdou mi takove odlehcene a take se neridi spatne takze je to spis podle druhu, kvality atd ![]()
Bez beranů je to nějaká nová kolekce a ta není na bazarech k sehnání… Ale ty Pliko se mi líbí moc ![]()