Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mam auto do ktereho se mi nevejde sportak do kufru, proto si chci koupit golfky ktery jsem si stejne chtela koupit ale az budou male 2r. Proto se obracim na Vas o rady protoze nez bych prohledala vsechny odkazy na golfky tak bych u PC sedela nejspis do rana. Mely by to byt uplne ty nejobycejnejsi golfky, proste hlavne polohovaci na nohy, taky zada, a taky protoze mala jeste nechodi tak urco s nakym fusakem. Jinak zadny strisky, ani takova ta hrazdicka pred ditkem, plastenka popr. muzou mit nakou tasku na veci, ale tu si klidne dokoupim zvlast takovou tu sitovanou, a spis spojenou rukojet ale dvojita taky vadit nebude no mozna ty golfky o ktere mi jde ani se spojenou nedelaji. Urco takovy golfky sou protoze pro starsi sem je mela, a cenova relace by mela byt do pres 1000,–. Diky. Sany.
Asi ti neporadim, ale potykala jsem se se stejnym problemem pred tremi mesici. Nechci ti kazit iluze, ale v tehle cenove relaci najdes golfky asi jen pres inzerat nebo v bazarku. Nejlevnejsi kocar bez jakehokoliv polohovani jsem tehdy nasla za 1200,–.
Preji stastnou ruku pri vyberu golfek.
Terik
Ahoj, koupila jsem v bazarku golfky za 980kc. Jsem s nimi spokojena. Jen si nemuzu zvyknout, ze na mimco nevidim. No jemu to az tak nevadi. Akorat jsem byla zvykla s nim komunikovat a ted si pripadam na ulici trochu jako blbecek:-) a ze si povidam pro sebe.
Takze jsou to baby dreams. Maji polohovatelne nozicky, zada, docela velky nakupni kosik, nanoznik a predni kolecka maji aretaci, ktera jde vypnout. Jo a taky maji dva pultiky a muzes si u sebe odlozit lahvicku a tak. Hlavne jsem chtela golfky, aby nemely uplne malinkaty kolecka a hole. Tyhle maji proste jedno drzadlo v kuse.
Jinak se obcas najde neco na mimibazaru. Tuhle jsem tam mela vyhlidly moc hezky sportak s velkyma koleckama a dal se slozit do maleho kocaru. Take totiz mame problem s autem. No na golfkach je spatne, ze se s nima moc neda do lesa ci do terenu. Ale to se zas vratime k sportaku no a v zime to asi bude horsi ve snehu.
Ja je proste koupila, ze byly ve vybornem stavu a mam je na jaro no a nez mi opravi ten sportak TAKO:-)
A.
Ahoj, ja mam golfky Pierre Cardin Ultralight. Maji vsechno, co pises a jsem s nima moc spokojena.
Romca
Ahoj Romca,
smiem sa opytat, kde si tie Tvoje golfky Pierre Cardin Ultralight kupila? Na nete ich nikde nemozem najst ![]()
Vdaka
Ahoj Sany.
Za uvedenou cenu koupíš takové golfky asi jen v bazárku. My jsme se rozhodli pro nové (snad vydrží i případné druhé dítě). Líbil se nám Pierre Cardin, ale nakonec jsme vybrali podobné a ještě lehčí Mobile od ABC design. Mají spojenou rukojeť, polohovací nožičky i záda, skládají se jako sporťák jednou rukou, mají velký nákupní koš a vynikající váhu 6,9. Stály 2550,–. Nemají pláštěnku - hodí se sportovní univerzálka za 180,– a nánožník jsme použili z trojkombinace.
Beruška
Pro Ayrinku.
Ptala ses sice někoho jiného, ale teď jsem náhodou narazila na několik typů Pierre Cardin na:
Beruška
Ahoj, presne tam jsem je koupila, ale pak jsem je videla jeste nekde jinde o neco levnejsi. myslim, ze to bylo www.promi.cz, ale nejsem si jista.
Romca
Tak Vam dakujem ![]()
Mam este 1 otazocku ku golfkam vseobecne. Su golfky ktore maju polohovatelnu striesku tak, ze sa da dat pred dieta?
Ahoj.
Vícekombinace jsem takové viděla na netu a někdo o nich i psal, ale golfáče? Tak na ty jsem nenarazila. Fakt je, že jsem hledala spíš mezi levnějšími.
Beruška
Ahoj. Já jsem koupila úplně nové golfky HAUK za 2500kč, +-. Mají polohování zad, nožiček, skládají se jako komb. kočár,ale má madla jako hole. Má obrovský košík a odjímatelnou hrazdičku. Pásy mají jen okolo pupiku a mezi nožkama, je to asi ideální, protože můj syn nesnáší být někde přikurtovaný. Taky má aretaci předních kol. Za tu cenu je dobrý, i když bych si chtěla prohlídnout a vyzkoušet nějaký dražší, jestli je na něm něco lepšího. Na příští dítk bych si vůbec nepořizovala komb. koč. Ale hluboký z bazaru a pak hned sporťák nebo golfky. Sporťák je asi lepší, protože má velká kola a dá se líp zazimovat. Alespoň myslím.
Mám Chicco C5 a jsem s nimi naprosto spokojená. Mám je z www.babyexpert.cz za 1999,–, jsou lehounké (6kg), skvěle se skládají jednou rukou, nezabírají místo, mají nánožník, pláštěnu i boudu, které když je hezky ven vůbec netahám, polohovatelné nožky a záda.
Bergia: koukala sem na ty C5, sou hezky, kdyz je mas mohla by si mi napsat jestli maji tu boudu odnimatelnou
Maji brzdu a 5-ti bodove pasy
Diky. Sany.
Diky za rady a odkazy, nakonec sem si u PC trochu posedela a krom toho na co je tu uz odkazano prihodim taky par odkazu-pro ty co hledaji neco podobneho jak ja:
http://www.aablueone.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…
Tady to jsou golfky: Hauck Sport 6
http://www.detskydum.cz/
http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Halooooooo, Bergio kde jsi
![]()
Sany. [barva=red][/barva]
Ahoj, tak jsem nakonec poridila golfky na www.detskydum -Hauck Sport 6 a vubec je nedoporucuju. Sou supr az na jednu za:,–(ni vec: kocarek se neda normalne tlacit, rukojet konci temer stejne se zadnimi kolecky cili pri tlaceni musim mit hoodne natazeny ruce nebo jit v predklonu, takze nejlepsi je jit vedle kocarku
Este ze mam sikovnyho manzu, o vikendu mi na kocar privari druhou rukojet
Strasne me to…
Taky ste nekdo byl nemile prekvapen po koupi kocarku
Nebo jen ja divne chodim
Sany. ![]()