HOCO BIG FOOT-vložená taška-je malá !! ??

884
14.11.05 19:35

HOCO BIG FOOT-vložená taška-je malá !! ??

Ahoj holky,
máme 14-ti denního chlapečka a doma kočárek Hoco big foot.Jak začínám zjišťovat,tak vložená taška na mimi je teda dost malá.Kubíček má cca 50cm a necelá 3kg,ale v tašce je už teď dost na těsno.Taky vůbec nevím, jak ho do tašky obléci a čím přikrýt.Jestli mám dávat něco na dno tašky,nebo ho tam položit rovnou v kombinézce a přikrýt dekou?Taky by mě zajímalo,jak dlouho vám taška vydržela a v čem jste vozili mimi pak ve sporťáku??(že by velký fusak a přes to nánožník?? )Předem děkuju za drahocenné rady.

Yasmin+Kubíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
14.11.05 20:03

Ahoj Yasmín.

To je mi líto že Kubíčkovi začíná být taška už teď malá. Vím že máš určitě dost jiné práce ale jaké jsou rozměry té tašky? Mám doma připravený sice jiný kočárek ale ty rozměry se asi moc lišit nebudou.Mě ta naše taky příjde nějaká prťavá.

Martina a Tadeášek ze zimňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
14.11.05 20:12

Tak taška má rovných 30×80 cm.Což mě teda dost mate,protože pokud vím,tak výrobce uvádí jiné rozměry.Divné.No jo,vždycky člověk vše pozná až v praxi.

Maminky,které vlastníte Hoco big foot,prosím poraďte.

pa,pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
14.11.05 20:25

Ahojky,
ja sice nemam Hoco, ale I´COO, ale malá taska je tam taky.
Na spod jsem davala zavinovacku, aby to mela mala mekci a prehnula ji jen pres nozicky, pak deku. Kdyz ji byla taska mala, dala jsem ji do sportaku uplne narovno do fusaku z beranka + nanoznik.

Aspon nejaka rada…
Pa
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.11.05 20:29

Ahojky Yasmin, malého (narozený 9.11.2003, 3,5kg a 52cm) jsem v tašce Hoco Big footu odvozila docela v pohodě, i letos ho používáme, dokonce i odpo spaní :) . Ve velké zimě jsem ho oblékala do oteplené soupravičky či flaušového pytle, pak jsem do fusaku na zip (ten je součástí kočáru) dala takovou tu zapínací teplou deku, malého tam utěsnila a vše dala do tašky, přenesla do kočáru a ještě navlékla nánožník. No nevím, jestli je to srozumitelné :) . A vloni i letos totéž, samozřejmě bez tašky :D . Letos je tam tedy už nařvaný.
Pa
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
14.11.05 20:33

Ahojky,

tak taška mi připadá, že má úplně běžný rozměry!!! Rozhodně není malá, možná Ti to tak jenom připadá. Oblékla bych mimčo úplně normálně, bodýčko, dupajdy, svetřík, kombinézu a položit na deku, kterou přehnu přes nožičky. Nemusíš se bát, určitě Ti v tašce vydrží do půl roku. Nesmíš být ale přesvědčená o opaku :wink:

Tak ať se vám príma jezdí. Katka a spol.

• Citovat
  • Upravit
339
14.11.05 21:13

Ahoj,

já mám Hoco Big Foot a jsem s ním zatím maximálně spokojená. Elenka se narodila v červenci a měla 3,5 kg a 50 cm, teť má 7,5 kg a 64 cm - je dost cvalík a zrovna do včerejška jsem jí měla v tašce celkem bez problémů. Jen pro upřesnění, bydlíme na Vysočině a je tu dost zima.

Pod ní jsem dávala přepůlenou rychlozavinovačku a až do teď jsem jí měla jen ve španělské dece, která se dá sepnout jako televizní pytel - pro malé mimi je to takový spacáček. V létě jsem přes ní ani nedávala ten vrchní díl na tašku a teď ve větší zimě jsem jí jen víc oblíkla, ale na kombinézu zatím nedošlo. Vždycky byla krásně teplučká, ale myslím, že to bylo hlavně tou dekou, je fakt super a stála 650,– Kč.

Tašku jesm vyndala až teď, protože už jí byla těsná v ramínkách, ale hlavně proto, že jsme chtěla vyzkoušet nový fusak :o). Mám to udělaný tak, že jsme šráčkama provlíkla takovu tu podlošku, která se dá zipem sepnout s tím krytem na tašku a do tohodle jsem vsunula zimní pytel. Takže mi malá nemůže vyjet a je v teple a může jezdit jen v overalu a čepičce. Až tam bude moc slisovaná, tak dám přes pytel jen ten tmavý nánožní, ale v tom případě bude asi bezpečnější přišrákovat pytel, aby mi nevyjela i s ním až pojedem někde z kopce příp. do MHD.

Suri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
14.11.05 21:15

Ahojky, my měli oteplenou tašku od ABC design, malý v ní byl do osmi měsíců a vešel se tam. Vespod měl jen tetra osušku (podložka byla také oteplená a izolovaná), nahoře jen deku a zase vrch oteplené tašky. Nahoře byl nánožník A oblečení v zimě? Body, kabátek, svetřík za extra mrazů další svetřík. Nikdy nebyl studený ani v té době nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.11.05 21:34

Ahoj Yasmin.

Já mám Hoco Tornado,ale vložná taška je úplně stejná.Naše Niki se narodila v srpnu 2004 a v tašce jsem jí vozila do 7m.V zimě jsem jí měla v kombinéze,dece,fusaku a navrch připnutý ten vrchní díl.Byla krásně teploučká.ještě jeden fígl.Aby taška byla širší,dá se ze dna vyndat ten plast,který dělá dno pevné a dává tašce tvar.Pak se teda taška přenášela bez uší,ale prcek tam byla krásně rozvalená.Pak na jaře jsem jí tašku vyndala a udělala jí z podložky a vrchního dílu patel,do kterého přišla případně i deka.Ta podložka se dá na kočárek,zachytne gunou za opěrátko a prostrčí se kšíry.Zapneš na zip.To jsem využívali moc rádi.Teď,když je chladněji jezdíme ve 14m v teplé bundičce,kalhotech,ve fusaku a nánožník.
Kočárek je super a nemám,co bych mu vytkla.
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.11.05 22:31

My máme Hoco Big Foot a jsme s ním až na malé vyjímky (např. po zapnutí nánožníku zůstává nahoře málo místa pro sedícího prcka) spokojení. Prcek se narodil 2.12.04 a v tašce jsme ho vozili do 6-ti měs. V zimě ve fusaku-flecový a na tašku jsme připnuly vrchní díl. V poho se tam vlezl a byl krásně teploučký. Po zimě jsem na dno tašky dala podložku a navrch buď zase ten vrchní díl nebo tenkou deku. Tento rok už používáme sporťák s fusakem-podložka zapnutá s horním dílem a až bude větší zima, dám mu dovnitř deku. Nánožník asi kvůli tomu malému prostoru nahoře nevyužijeme :(. Známá to vyřešila tak, že ten zesílený kraj na nánožníku odpárala a přišila na bok gumičky, kterými ho uchycuje ke kočárku. Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.11.05 23:14

Big food
mám taky, Tadeášek má nyní 3 týdny a máme už 4500g a 57cm :lol: a zatím ho tam dávám ve flísovým oblečku do deky a do toho fusaku a jedem :-) Místa tam má zatím dost a pak hold budeme vozit bez tašky v dece a ve fusaku. Ale přijde mi, že krom kočárku Deltim ( přesně typ neznám ), který má kamarádka a je vskutku větší - spíše širší než delší - taky má přes 20kg, jsou ty kočárky stejně velké nebo ještě menší to si asi nevybereš. Je to hold sporťák. Každý kočárek má svoje mouchy. Já doufám, že na ty dva roky nám to stačit bude a pak už asi koupíme jen nějaký golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
15.11.05 09:15

Holky,strašně moc vám všem děkuju za cenné rady a informace.To víte,je to moje první mimi a jsem ze všeho trošku vykulená.Ještě jednou díky moc.

pa,pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
18.11.05 13:31

Ahoj, mám Knorr Nizza (stejný jako Big Foot) a taky jsem řešila tašku. Adélka se narodila v červenci a byla maličká (2630g, 48cm),ale teď má 6kg a přes 60cm. Tašku jsem používala do minulého týdne, mohla bych jí v tom vozit i teď, ale nakonec jsem zvolila fusak. oblékám jí bodíčko, dupačky nebo punčocháče, mikinu a kombinézu, teplou čepici a pletené bačkůrky na nohy(do toho ponožky). Do fusaku jí ještě zabalím do deky, protože je dost velký a je spokojená. S kočárkem jsem spokojená a nakonec jsem ráda, že jsem si nekoupila hluboký, protože mi tenhle stačí a příští rok už budu vozit ve sporťáku.Hezký den Petra a Adélka 4m :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.05 15:13

Nánožník na kočárek HOCO BIG FOOT

Maminy prosím vás četla jsem vaše příspěvky ohledně kočárku HOCO BIG FOOT, od včerejška ho mám doma, sice na inzerát od jedné maminky ale vůbec ho nepoužívala a je úplně jako nový jen když jsem dneska s pětiměsíčním Vojtíkem chtěla vyjet zjistila jsem, že do tašky se mi s fusakem tak tak vejde, když jsem tašku oddělala tak jsem řešila, čím ho přikryju protože kočárek NEMÁ NÁNOŽNÍK jen ten vrchní díl od toho fusáčku, připnula jsem ten vrchní díl na cvoček, který je v dolní části boudičky, svůj účel to splní ale stejně zajímalo by mě, kde se mám zeptat na nánožník ke kočárku jestli je možné ho dokoupit a jestli ten nánožník plní lepší účel jako že je mimčo lépe schované nebo jestli to má cenu. Vojtík má pět měsíců, myslím si, že mu krásně bude teploučko jen na spodním díle toho fusáčku, dece, na něm deka a nahoře ten vrchní díl fusáčku ale přesto ten NÁNOŽNÍK mi nedá spát děkuji vám moc za odpovědi s pozdrvem Táňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.11.07 17:57

Ahojky maminky :wink:

zvažuji koupi kočárku hoco bigfoot, původně jsem měla zálusk na XA od x-landera ale ta neotočná sportovní sedačka a malá korbička mě odradila.
Méte prosím vás některá ten novější typ s vložnou taškou, v obchodě mě přišla taková větší a bytelnější. Nějak se pořád nemůžu rozhodnout jestli do bigg foota jít :oops: zatím se mě líbí asi nejvíc ze všech kočárků co jsem viděla...........nebo pokud má někdo jiný typ také budu vděčná za radu.

díky moc Rebeka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4