golfky Brevi Grillo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
4.11.05 19:19

golfky Brevi Grillo

Ahoj, máte někdo prosím praktické zkušenosti s golfkama Brevi Grillo? Podělíte se o info? Díky, Ziza.
PS:…pro zvědavé zájemkyně, koukněte na www.brevi-italia.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1376
4.11.05 20:26

Ahojky ZIza, zatial prakticke skusenosti nemam ale budem mat uz coskoro :-) U nas grillo predava len agssport a to len starsiu kolekciu a len oranzove :-( tak som patrala az som ich objavila v brne v babyexperte maju tam zlte, cervene a tie tmavomodro bezove. Ja som chcela tyrkysove. Objednala som si ich v tom Brne, ale bozuzial mi oznamili ze bude od noveho roka nova kolekcia a ze mi ich nemozu preto objednat. Tak som zvazovala tie zlte, ale odradili ma kamosky ze na to ide hrozne v lete hmyz. No nakoniec som zapojila kamosky z diskusie na rodine a zohnali mi ich v Prahe v chiccu neviem presne kde ale myslim ze niekde praha 4 alebo niekde pobliz :-) este ich doma nemam a netrpezlivo ich cakam dufam ze sa mi po ceste niekde nestratia. potom ti napisem prakticke skusenosti.
Bola tu uz raz o nich diskusia tak skus pohladat.
Ty si ich ides kupovat, kde si ich zohnala? A aku farbu by si chcela? v tom chiccu som ja tyrkysovu vykupila, maju este oranzove a zlte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.11.05 20:32

Ahoj Gothic, díky za odpověď. Já jsem zatím ve stádiu hledání těch nej… golfek :) A Grillo se mi celkem líbí, konkrétně barva modro-béžová. Ale naživo jsem je ještě neviděla. Jsem moc zvědavá,, co kdo ještě napíše. Za kolik je kupuješ? Máš představu o rozměrech? Já je zatím nikde nevyčetla. Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.11.05 20:42

Ahojky.
No kupujem ich za 3990 v tej prahe v brne maju za 4400kc. Mne sa prave pacila ta cena, ale pri prepocte ma vydu na okolo 6000sk :-( skoda ze u nas nemaju tu novu kolekciu. Nazivo som ich videla a bola to laska na prvy pohlad :-) Su fakt krasne a co sa tyka rozmerov, tak su uplne malicke, co mne vyhovuje lebo mam prcka a uz je dost stary, takze v nich moc spinkat nebudeme. :-) Pre mna je velkou vyhodou velky nakupny kos do ktoreho sa da dostat zipsom aj z boku. Brzda je vzadu len jedna co sa mi tiez paci. Aj ked sa skladaju na placku, tak su malinke zmestia sa urcite do kazdeho auta. Paci sa mi, ze su s takeho makkuckeho materialu, nie ako byvaju lacnejsie golfky. Ten material je omyvatelny a da sa aj prat. Jedine co sa mi nepaci ze nemaju uplne rovny sed. To mi vadi aj na peregu co mam :-( Budem to musiet nejak vymysliet, aj ked maly v nich bol celkom spokojny.
Vyhoda je aj ta, ze ich fakt vynesies hocikam sama aj do MHD, daju sa sikovne chytit. Nasla som aj lahsie kociky napr mothercare ma nieco podobne a vazi len 4,9kg chicco ponee ma len 5,5 kg, ale na pohlad to vyhrava grillo. AJ kvoli vzhladu, kvoli pouzitemu materialu, ale hlavne kvoli tomu ze je malicky a uzucky :-)
To som sa rozkecala :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.11.05 21:51

Gothic, díky za info… :) Mě teoreticky mate právě to, že jsou uzoučké, prý se do nich některé děti nemůžou vejít…aspoň tak jsem to pochopila z nějakých předešlých diskuzí… :) Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.11.05 02:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.11.05 02:04

Ahoj, my je máme asi měsíc, za 3600 z velkoobchodu (agssport), v Chiccu v Praze na Černém mostě i v KOC Anděl je mají za 3990. Velké je to asi jako Chicco Ponee, tak si změřte děťátko tam a uvidíte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí