Golfky ABC Design

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
24.6.06 21:55

Ahoj.

Maxiku , přesně. Ve Woku. Objeli jsme půlku světa :D (celá Ostrava a okolí) a nakonec vzali vystavené v nejbližším obchodě. :lol:

Mobile x Discovery. Téměř tytéž. Rozdíl je jen v kolečkách. Mobile má přední aretační dvojkolečka. Discover má jen jednoduchá přední kolečka ( totožná se zadními) bez aretace. Měli je v obchodě oboje, za stajnou cenu. Váhu 6,9 kg potvrzuji, po složení na placku zaberou víc místa než golfky do deštníku, ale jsou kratší, skládají se jednou rukou a jako max. výhodu mají velký košík. :D :D :D Za tu cenu myslím fakt dobré. Jediná nevýhoda je trošku kratší opěrátko nám to může být šumafuk, protože Radim v kočáře odmítá spát).

Popilio , nánožník nemají - v pohodě pasuje univerzál, my používali z hlubokého kočáru. Pláštěnku je nutno dokoupit - též univerzál. Já nevím, ale moje zkušenost praví, že kamarádky mívaly s originálními doplňky někdy špatné zkušenosti - krátký x úzký nánožník, špatně uchycený, pláštěnka, která se nadala dát v poloze vleže - malá ( kamarádla používá doteď mou…). Polohování je do skorolehu - mezipolohy se dají upravit řemínky, 5 bodový pás - nicméně bych 5 měsíční dítko vozila k klasickém kočáře - ani sebelepších golfkách. V návodu uvádějí od 9 měsíců, Radim v nich jezdil o trochu dřív (v 8,5 měsících stál u nábytku, takže byl v zádech pevný - nespadával ke straně).

Přeji dobrý kup. Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.6.06 21:56

popilio

popis nikde asi nenajdeš… ale jestli něco potřebuješ vědět, tak se zeptej :wink:

Nánožník v ceně není (kupovala jsem je za 2.300,– tuším), ale mně tam pasoval nánožník z trojkolky ABC (cenu už si nepamatuju, ale něco kolem 300,– ???) a dá se tam dát i univerzál…

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.6.06 21:58

BeruskaLosik

… no jooo, máš pravdu, měli tam i ty bez otočných koleček … tak to bude asi ono!!! :twisted: (i když tady uvádí, že discovery má otočná kolečka… http://www.bejbycentrum.cz/?…)

Jinak ten kratší opěrák je fakt, ale ono v těch golfkách už to není zázrak nikde, to je + - centimetr-dva.

Peťula

P.S. … a kdepak je „WOK“ ? Bydlela jsem v Ostravě 5let, ale tento obchůdek se mi nějak nevybavuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.6.06 22:06

Počkat, aretace je zajištění, ne? Kolečka doufám, že se hýbou, ne? A kde se dá nánožník koupit??? Dá se dát úplně do lehu, nebo nebude to vadit pro malý mimino??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.6.06 22:09

popilio

do lehu jdou dát, ale podle mne žádné golfky nevytvoří už úplnou rovinu jako hluboká korbička v kočárku - a v té by mimčo mělo minimálně do půl roku být… Kolečka u MOBILE jsou otočná a dají se zajistit proti otáčení.

Jinak v tom Babystaru v Brně na Hněvkovské mají obrovský výběr kočárků všech značek vč. kompletního sortimentu ABC DESIGN, tak si tam zajdi a uvidíš… :wink: Máš to kousek, ne? :wink:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.6.06 22:09

Popis jsem doplnila, viz. výše. :D

V německém originále pokynů je Mobile ( dvojkolečka) na záručáku českém mám vyfocený i Discover ( jednoduchá). POdle toho se řídila i prodavačka.

Woko. Malé prodejny. Jedna v Porubě na Hlavní u zastávky naproti Kooperativě ( původně myslím brousírna nožů), druhá v poliklinice v Hrabůvce. :wink:

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.6.06 22:20

Takže to znamená, že u Discovery jsou neotáčecí? Vysvetlete mi to polopatisticky, já jsem natvrdlá :roll:
Takže jako fakt se u Discovery kolečka nehýbou, jo? Tak to je pak na houby ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.6.06 22:34

Jen posouvám ať si někdo všimne :lol: Kolik stojí ty mobile?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.6.06 22:36

Popilio , asi tak. Souhlasím, je to na houby - jako u normálního čtyřkoláku. Já si aretaci nemůžu vynachválit, ale manžel jezdí klidně se zabržděnými ( jsou tak v terénu) a ani si nevšimne. Nicméně při objednávání bych si na to dala pozor. Jedno slovo a … Lepší je vybrat přímo v prodejně, ať člověk nekupuje zajíce v pytli. :wink:
Zaplatili jsme 2550,– v kamenném obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.6.06 22:44

Nám je prodává jedna paní z Brna a zítra se na ně jedeme podívat, ale stavíme se cestou i do toho Baby staru, pokud mají neotočký kolečka, tak na to prdím, to si můžu nechat ten co máme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
24.6.06 22:46

Přeji úspěšný nákup. :wink: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.6.06 23:11

Popilio,

jak jsem psala… stály - 2.300,– - a jsou to Mobile s otočnýma kolečkama. Koupeny v Babystar.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.6.06 23:21

Ahoj Popilio,
já osobně mám s firmou ABC desing velmi špatné zkušenosti a už jsem se zapřísáhla, že od nich nic nekoupím :? :twisted: .
Koupili jsme jedny golfky, které se po týdnu rozviklaly a šly skládat dost těžko. Prodala jsem je dost pod cenou. Později jsem sháněla slunečník na kočárek. bohužel jsem v letním horku narazila jen na ABC.........a slunečník se po týdnu rozpadl. Reklamaci manžel musel uhádat, protože prodavačky tvrdily, že to se samo nemohlo stát. Nový slunečník nám dodali samozřejmě až po uplynutí max. lhůty, což vyšlo na podzim (nebo už prostě nevyšlo hezké počasí), takže jsem ho vyndala opět až na jaře. A co myslíš, že se stalo? Koncovky upadly do 3 dnů a skládací mechanismus se poškodil do týdne.
Při představě nového dohadování a dodání stejného zboží + moje znechucení, jsem koupila slunečník od jiné firmy a světe div se, už s ním jezdím 2 měsíce a je v pořádku (a atakují ho dvě děti).

vím, že diskuze je o kočárcích, ale jak vidím někde název ABC design, naježím se. Opravdu nedoporučuji. Pár podobných zkušeností jsem slyšela i od ostatních maminek.
Raději všechno dobře prozkoušej a ujisti se o možnosti bezproblémové reklamace (přímo v BabyStaru v Brně i v Panterovi to je dost problém - Teda aspoň s ABC…)
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.6.06 23:22

Tak už vím jak to je Golfky ABC Design dělají buď jen se 4 kolečkama a ty jsou ve předu neotočný a pak taky s 6 a ty otočný jsou, tak sice pak nechápu rozdíl mezi Discovery a Mobile, ale asi nějakej bude… No a ještě dá se koupit v Baby staru ten nánožník a slunečník a nebo kde to sehnat, hlavně teď ten slunečník. A co držák na pití, prodává se to běžně? A taška? Dá se k tomu nějaká přidělat :?: :?: :?:
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.6.06 23:52

Tak posouvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...