Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak jste mě dostaly
Asi do nich půjdu. Ty kolečka jsou fakt velký a váha 7kg dost dobrá. Nevíte, jestli mají sundavací boudičku?
Klára
Popolio , po držáku na pití jsem nepátrala - nepotřebujeme ho. Pití mám dole v košíku, taktéž tašku. Když už je přecpáno, dá se na rukojeť připnout klasická přebavolací se cvočky nebo jakákoliv s větším uchem ( mám trojkombinaci ve stejné barevné kombinaci a tak nikdo nepoznal, že to není originál
)
Skotik , jak to myslíš sundávací? Dá se normálně sklopit dozadu.
Beruška ![]()
Myslela jsem jako odendavací, že jí můžu z kočáru dát pryč a zůstanou mi jen klasický golfky…
To už je teď jedno. Beru si je od jedný paní, tak jsem zvědavá. Jeden kočár jsme už vraceli, tak snad tenhle dopadne lépe. U nás na krámech nic nemají a to, co mají, se mi zase nelíbí
![]()
Tak až dorazí, dám vědět ![]()
Klára
Objednala jsem si je ve WOKU v Porubě a už jsou zaparkované v chodbě ![]()
Popilio, taky jeste nesedime a ABC golfky jsou super, ze se daji sklopit skoro uplne na placato. Juli se v nich krasne lezi, ale musis tam dat nejlepe zavinovacku at netlaci. Mame ty co jsou na obrazku na zacatku, ale nanoznik k nim nebyl…
Popilio, taky jeste nesedime a ABC golfky jsou super, ze se daji sklopit skoro uplne na placato. Juli se v nich krasne lezi, ale musis tam dat nejlepe zavinovacku at netlaci. Mame ty co jsou na obrazku na zacatku, ale nanoznik k nim nebyl…
Tak hlásím /konečně/, že i já jsem majitelkou golfek ABC Design. Jsou moc pěkný, lehounký a příjdou mi i dost prostorný /Peťka není žádnej drobek/. Ještě jsme nevyzkoušeli v reálu, ale určo budou super ![]()
Klára